O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Les costes de catalunya

costes cat

 • Entre para ver os comentários

Les costes de catalunya

 1. 1. LES COSTES DE CATALUNYA
 2. 2. La costa o litoral és la zona on la terra està en contacte amb el mar. El litoral català està banyat pel mar Mediterrani i té més de 550 km. de longitud des de Port Bou fins al riu de la Sènia al Sud.A Catalunya podem diferenciar dos tipus de costes:
 3. 3. La costa o litoral és la zona on la terra està en contacte amb el mar. El litoral català està banyat pel mar Mediterrani i té més de 550 km. de longitud des de Port Bou…
 4. 4. La costa o litoral és la zona on la terra està en contacte amb el mar. El litoral català està banyat pel mar Mediterrani i té més de 550 km. de longitud des de Port Bou fins al riu de la Sènia al Sud.
 5. 5. -Les costes altes. Predominen al nord de Catalunya i al Garraf on les muntanyes de la serralada litoral s'enfonsen en el mar i s'hi han format penya-segats. Les platges són de sorra gruixuda i solen formar petites cales. El mar es fa profund a pocs metres de la platja. La costa Brava seria d'aquest tipusta Daurada seria d'aquest tipus de costa. A Catalunya podem diferenciar dos tipus de costes.
 6. 6. -Les costes altes. Predominen al nord de Catalunya i al Garraf on les muntanyes de la serralada litoral s'enfonsen en el mar i s'hi han format penya-segats. Les platges són de sorra gruixuda i solen formar petites cales. El mar es fa profund a pocs metres de la platja. La costa Brava seria d'aquest tipusta Daurada seria d'aquest tipus de costa. A Catalunya podem diferenciar dos tipus de costes.
 7. 7. -Les costes baixes. Les trobem a les planes litorals que arriben fins el mar com a l'Empordà, al Maresme i al sud de Catalunya. Les platges són molt llargues i de sorra fina. El mar és poc profund. La costa Daurada seria d'aquest tipus de costa. A Catalunya podem diferenciar dos tipus de costes.
 8. 8. -Les costes baixes. Les trobem a les planes litorals que arriben fins el mar com a l'Empordà, al Maresme i al sud de Catalunya. Les platges són molt llargues i de sorra fina. El mar és poc profund. La costa Daurada seria d'aquest tipus de costa. A Catalunya podem diferenciar dos tipus de costes.
 9. 9. -Les costes altes. Predominen al nord de Catalunya i al Garraf on les muntanyes de la serralada litoral s'enfonsen en el mar i s'hi han format penya-segats. Les platges són de sorra gruixuda i solen formar petites cales. El mar es fa profund a pocs metres de la platja. La costa Brava seria d'aquest tipusta Daurada seria d'aquest tipus de costa. -Les costes baixes. Les trobem a les planes litorals que arriben fins el mar com a l'Empordà, al Maresme i al sud de Catalunya. Les platges són molt llargues i de sorra fina. El mar és poc profund. La costa Daurada seria d'aquest tipus de costa.
 10. 10. Les illes Medes són un arxipèlag situat a la mar Mediterrània, concretament a la Costa Brava …
 11. 11. Les illes Medes són un arxipèlag situat a la mar Mediterrània, concretament a la Costa Brava, situades a poc més d'un quilòmetre del litoral de l'Estartit.
 12. 12. Illes Medes
 13. 13. Illes Medes Golf de Roses Golf de Sant Jordi. .
 14. 14. Illes Medes Golf de Roses Golf de Sant Jordi. .
 15. 15. Illes Medes Golf de Roses Golf de Sant Jordi. .Cap de Creus Cap de Salou.
 16. 16. Illes Medes Golf de Roses Golf de Sant Jordi. .Cap de Creus Cap de Salou.
 17. 17. Illes Medes Golf de Roses Golf de Sant Jordi. .Cap de Creus Cap de Salou. Delta de la Tordera Delta del Llobregat Delta de l’Ebre
 18. 18. Illes Medes Golf de Roses Golf de Sant Jordi. .Cap de Creus Cap de Salou. Delta de la Tordera Delta del Llobregat Delta de l’Ebre
 19. 19. Illes Medes Golf de Roses Golf de Sant Jordi. .Cap de Creus Cap de Salou. Delta de la Tordera Delta del Llobregat Delta de l’Ebre

×