O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Portfoli 2n trimestre

123 visualizações

Publicada em

Aquest és el portfoli del 2n trimestre.

  • Login to see the comments

  • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Portfoli 2n trimestre

  1. 1. Àlex Lafuente Ribas Portfoli 2n Trimestre
  2. 2. Reflexió de la comprensió lectora  En aquests trimestre he aprés nou vocabulari com delit que significa plaer, anegar que vol dir ofegar, però hi ha paraules noves que no sabia com s’amarà que és impregnar-se d’una olor. També he aprés noves paraules com cobejava que és desitjava i grolleres que és ordinaries. Jo crec que amb l’activitat proposada per l’Esther, fer un text amb aquestes paraules i així apendrés el seu significat.
  3. 3. Reflexió de gramàtica  En aquest trimestre hem treballat las correccions ortogràfiques, com sinó o si no, a causa de, per o per a, mentre o mentre que o mentrestant... i més paraules.  Però graciés als exercicis he pogut aprendre els seus significats i com posar-los en frases.
  4. 4. Reflexió de literatura  En aquest trimestre he estudiat la literatura d’entreguerres, poesia de postguerra, i la novel·la. Jo penso que quan l’Esther pregunta a classe la literatura, ajuda a que ens estudiem la literatura i practicar la memòria.
  5. 5. Reflexió dels dictats  En aquest trimestre he fet tres dictats, els dos primers els vaig suspendre per no estudiar, però fent el exercici del PNL el tercer vaig treure un set.

×