O slideshow foi denunciado.
Seu SlideShare está sendo baixado. ×

Suport în dezvoltarea turismului rural sustenabil în RDN, Moldova

Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Carregando em…3
×

Confira estes a seguir

1 de 6 Anúncio

Mais Conteúdo rRelacionado

Quem viu também gostou (19)

Semelhante a Suport în dezvoltarea turismului rural sustenabil în RDN, Moldova (20)

Anúncio

Mais de ADR Nord (20)

Mais recentes (20)

Anúncio

Suport în dezvoltarea turismului rural sustenabil în RDN, Moldova

  1. 1. Suport în dezvoltarea turismului rural sustenabil în RDN, Moldova Maria Prisacari, șef SCAI, ADR Nord
  2. 2.  Partener - Estonian Local Action Groups (LAGs) Pärnu Bay Partnership  Suma totală – 15190 euro
  3. 3. Obiective:  Principalul obiectiv al proiectului este îmbunătățirea calității vieții populației din RDN prin diversificarea activităților economice în zonele rurale și stimularea și creșterea formelor de turism rural.  În acest sens proiectul va :  - stimula parteneriate eficiente de dezvoltare a turismului rural  - asigura creșterea nivelului de in/formare a populației, asigurând dezvoltarea abilităților și competențelor necesare pentru a iniția și de desfășura o activitate comercială.  - Consilia și instrui antreprenori și familii de întreprinzători pentru a crește abilitățile și competențele asumate în conducerea afacerilor lor.  - Promova antreprenoriatului în rândul femeilor și a tinerilor din zonele rurale și a oferi programe de formare pentru a îmbunătăți abilitățile de afaceri, recunoașterea oportunităților de piață și a crește oportunitățile de angajare.  - Stabili un parteneriat de cooperare între antreprenorii moldoveni și autoritățile locale și Regiunea Pärnu, Estonia.
  4. 4. Beneficiarii  Beneficiarii direcți ai proiectului vor fi antreprenorii, în special în domeniul agro- turismului rural și (sau doresc să intre această afacere), și anume cele direct implicate în turism (ex. Unități care oferă cazare și alimentație ca hoteluri mici, moteluri, pensiuni, restaurante mici) și cei implicați indirect în turism (de exemplu, magazine alimentare, firme de construcții).  O altă categorie de beneficiari direcți sunt autoritățile publice locale care vor avea mai mult rolul de a sprijini mediul de afaceri.
  5. 5. Activități Ședința de lansare Seminare în dezvoltarea turismului rural în RDN Organizarea concursului pentru cea mai bună agropensiune în domeniul turismului Vizită de studiu în Estonia
  6. 6. Mulțumim pentru atenție!

×