Dictats preparats català 2n
Dictats preparats català 2n
Dictats preparats català 2n
Dictats preparats català 2n
Dictats preparats català 2n
Dictats preparats català 2n
Dictats preparats català 2n
Dictats preparats català 2n
Próximos SlideShares
Dictats preparats 2nDictats preparats 2n
Carregando em ... 3
1 de 8

Mais conteúdo relacionado

Dictats preparats català 2n

  1. Nom: Data: Dictat preparat Plurals Prepara molt bé aquest dictat per a no fer cap falta. 1r Llegeix amb molta atenció les frases. 2n Copia el text amb bona lletra i sense fer cap falta. Els músics bufen les trompetes i toquen els timbals. timbals. Els nens ballen i piquen de mans. Els grans juguen a cartes i a daus. Els carrers estan decorats. Les festes del poble ja han començat!
  2. Nom: Data: Dictat preparat b/v Prepara molt bé aquest dictat per a no fer cap falta. 1r Llegeix amb molta atenció les frases. 2n Copia el text amb bona lletra i sense fer cap falta. poble. Avui ha nevat al poble. Agafaré el barret verd i la bufanda vermella de l’avi. El banc de la plaça està tot blanc. Les branques dels arbres estan cobertes de neu. Ja arriba l’hivern!
  3. Nom: Data: Dictat preparat r/rr Prepara molt bé aquest dictat per a no fer cap falta. 1r Llegeix amb molta atenció les frases. 2n Copia el text amb bona lletra i sense fer cap falta. La rata i el ratolí corren pel soterrani. En soterrani. Roger i la Raquel retallen paper de diari. La mare compra carn a la carnisseria. En Raul guitarra. aprèn a tocar la guitarra. Recorda agafar la roba, el barret i el raspall de dents.
  4. Nom: Data: Dictat preparat ca/co/cu/que/qui Prepara molt bé aquest dictat per a no fer cap falta. 1r Llegeix amb molta atenció les frases. 2n Copia el text amb bona lletra i sense fer cap falta. A la masia d’en Miquel hi ha oques, conills, cabres, rucs, porcs, vaques i cavalls. Mentre la Queca muny les vaques, en Quimet agafa cargols a l’hort i se’ls fica a les butxaques. La Raquel descansa una mica després d’haver alimentat els porquets.
  5. Nom: Data: Dictat preparat ce/ci Prepara molt bé aquest dictat per a no fer cap falta. 1r Llegeix amb molta atenció les frases. 2n Copia el text amb bona lletra i sense fer cap falta. Porto un cistell ple de cireres delicioses. Des del cim veig cinc ocells volant pel cel. La Cecília posa ceba, cigrons i enciam a l’amanida. Durant les vacances aniré al cinema amb la Cesca i el seu germà.
  6. Nom: Data: Dictat preparat ga/go/gu/gue/gui Prepara molt bé aquest dictat per a no fer cap falta. 1r Llegeix amb molta atenció les frases. 2n Copia el text amb bona lletra i sense fer cap falta. El iogurt estava molt bo, però la galeta tenia un gust estrany. En Gabriel està aprenent a guitarra. toca la guitarra. Al zoològic hi ha guepards, gaseles i goril·les. La Fina i la Roser eren amigues, però ara es porten com gat i gos. Volem la pau, i no la guerra.
  7. Nom: Data: Dictat preparat ja/jo/ju/ge/gi Prepara molt bé aquest dictat per a no fer cap falta. 1r Llegeix amb molta atenció les frases. 2n Copia el text amb bona lletra i sense fer cap falta. Va fregar la llàntia màgica i va sortir el geni. Quan plou, juguem al gimnàs de l’escola. A l’estiu les platges són plenes de gent. No sé si menjar un gelat, una gelatina o un suc de taronja. Els camps es reverdeixen amb les pluges.
  8. Nom: Data: Dictat preparat x/ix Prepara molt bé aquest dictat per a no fer cap falta. 1r Llegeix amb molta atenció les frases. 2n Copia el text amb bona lletra i sense fer cap falta. Menjo xurros amb xocolata al costat de la xemeneia. El pare renta les maduixes amb aigua de l’aixeta mentre la mare planxa la roba. A la calaixera hi ha seixanta xinxetes i un xiulet. A l’Aleix li agrada dibuixar peixos i l’ vaixells.