Build My Dream 2

W
Build my dream Ronde 2 Suzanna de Wit
Hier sta ik, Gé Test van makelaardij ‘Tested for You’ (de makelaardij die trots is op haar groene diamantje) voor deze nieuwe woning. De woning is ditmaal voor Suzanna de Wit. Suzanna, je hebt een pittige wensenlijst, maar uiteraard doen wij ons best aan al die wensen tegemoet te komen. De wensenlijst: - Geen budgetlimiet - Absoluut geen rood - Dakterras - Fitness kamer - Bibliotheek - Ruime balzaal - 4 Extra slaapvertrekken - Woonkamer, keuken, eetkamer - Badkamer met bad op elke verdieping - Tuin met zwembad en terras
Het valt bijna niet op, zo klein sta ik op de vorige foto, maar ik heb voor de gelegenheid mijn rode colbertje maar verruild voor een groen jasje. Suzanna, je zult toch niet willen dat op de foto’s van je nieuwe woning iemand met een rood jasje staat.
Laten we net als de vorige keer maar beginnen met een luchtfoto. Hierop is duidelijk te zien dat de woning losjes is gebaseerd op een paleisvorm als die van ‘Het Loo’ in Apeldoorn. Ook in een deel van de tuinaanleg zitten klassieke paleistuin-elementen.
In het centrale deel van de woning is het woongedeelte voor jou, Suzanna, ondergebracht. In de beide vleugels zitten kamers voor het personeel.
Op de begane grond zien we links voor in de tuin het huisje voor de tuinman. Rechts voor in de tuin staat de garage. In de achtertuin ligt links het terras en rechts het zwembad. En centraal in de achtertuin staat een theehuisje.
Op de begane grond van de hoofdwoning zien we in de linkervleugel de paarse personeelsslaapkamer en in de rechtervleugel de gele personeelsslaapkamer. Rechts aan de voorkant zien we de badkamer van deze etage.
Op dezelfde etage zien we ook nog linksvoor de keuken en de eetkamer. Daarachter ligt de balzaal/danszaal. Rechts naast de hal bevindt zich de woonkamer.
Op de eerste etage hebben we rechtsvoor jouw slaapkamer. Linksvoor zit een logeerkamer. Daarachter zitten een recreatie-kamer en een fitnessruimte. En aan de rechterkant zit tenslotte nog de bibliotheek.
Op deze etage zitten ook 4 kamers met elk een eigen balkon. Op de balkons kun je heerlijk even ontspannen; of het nu is na een rondje fitness, om een goed boek te lezen of lekker wakker te worden in het ochtendzonnetje.
Tenslotte hebben we op de bovenste ‘etage’ het dakterras. Dit is verdeeld in een plek rond een vuurkorf links, een plaats waar men kan barbecueën rechts en centraal enkele zitplekken.
Zo en na deze saaie zakelijke uitleg van de indeling kunnen we nu beginnen aan het leuke deel van de rondleiding. We gaan eerst even door de tuin rond het huis. Hier zien we het huisje voor de tuinman. Het heeft een eigen tuintje met centraal een perk met dieproze anjers en lichtroze azalea’s.
Voor de tuinaanleg hebben we de hulp ingeschakeld van Jaios Tistochgyros. Als we links langs het huis naar de achtertuin lopen zien we dat hij hier voor uitbundige begroeiing heeft gekozen. We vinden hier onder de bomen een plek waar bij mooi weer lekker buiten kan worden gegeten. Deze tafels kunnen zowel vanuit de keuken als de eetkamer bereikt worden.
Wanneer we even over onze schouder kijken kunnen we via een doorkijkje door het huis al een glimp opvangen van de achtertuin. We lopen verder via een cypressenlaantje naar het terras in de tuin achter het huis.
En hier zijn we dan op het terras. Hier kun je je op een wat killere avond opwarmen bij de open haard. Je kunt hier ook aan tafel een spelletje doen met vrienden. En natuurlijk kun je lekker onderuit in de luie ligstoelen die hier staan. Dan heb je een prachtig uitzicht op de tuin.
Als we doorlopen komen we bij de moderne variant op het aloude theehuisje. Vanaf hier kun je mooi de achtergevel bewonderen. Zoals je kunt zien is voor alle zuilen een combinatie van chroom en marmer gebruikt. Dit vraagt namelijk erg weinig onderhoud. Ook alle buitenkozijnen van het huis zijn verchroomd.
Je kunt er voor kiezen vanuit het theehuisje naar de vuurtoren in de verte te kijken, maar ook kun je de speciaal aangelegde rotstuin hier goed zien. In deze rotstuin bevinden zich 4 kleinere vijvertjes op verschillende niveaus. En let vooral ook op de paleisachtige haagtuintjes.
De volgende halte is het zwembad. Hier zien we de verschillende niveaus van de tuin terug. Er is een terras met ligstoelen en een zitje, er is een plek waar je heerlijk op je handdoek kunt liggen zonnen. Om niet de hele tuin in badpak door te hoeven zijn er kleedhokjes en uiteraard is er een toilethuisje. Op de volgende pagina staan nog wat foto’s van het zwembad.
 
Bij het zwembad zie je duidelijk de invloed van onze Griekse tuinarchitect in de blauw met witte kleurkeuze. Maar laten we verder lopen. Als we langs de andere kant van het huis weer naar voren lopen komen we langs een beschaduwde picknickplaats. De begroeiing wordt ook weer weelderiger.
Hier zijn we aan het einde van onze rondleiding door de tuin. Ik sta nu naast de garage. Ik stel voor om eerst de beide bijgebouwen even van binnen te bekijken en dan het huis te gaan bezichtigen.
In de garage heeft de tuinman een soort van werkbankje waar hij met planten bezig kan zijn. Ook staan hier nog wat spullen, zoals tuinkabouters, spiegels en flamingo’s opgeslagen. En de fiets staat hier. Alle ruimtes met buitendeur hebben trouwens alarm.
Hier een bovenaanzicht van het tuinmanshuisje. Het heeft een eigen badkamertje en een halletje met een bijzettafel. Door hem een eigen huisje te geven hoeft hij niet met zijn ‘modderschoenen’ door het huis te lopen en hoeft hij jouw badkamer niet te gebruiken. En een douche is meer dan genoeg voor hem.
De tuinman beschikt over een eigen keukentje. Natuurlijk ontbreekt een eigen eethoekje ook niet. De gekozen gordijntjes sluiten perfect aan bij de sfeer van dit huisje. Vanaf de bank kan er lekker tv gekeken worden. Het behang is een gestileerd bladmotief in groen; logisch bij een tuinman.
Ook in zijn slaapkamer zie je bladmotieven terug in het behang en het dekbedovertrek; en natuurlijk weer veel groene tinten. Om te ontspannen kan hij er voor kiezen lekker even op bed te gaan liggen of te gaan zitten genieten op het bankje in zijn eigen stukje tuin.
We komen het huis binnen in een grote hal. In deze hal staat een bankje, waarop jouw bezoekers even kunnen gaan zitten. De gekozen kleuren zijn lichte, blauwgroene tinten om het geheel zo ruim mogelijk te laten lijken.
Nog enkele impressies van de hal. Links naast het bloementafeltje begint de gang naar de paarse kamer; rechts naast het standbeeld de gang naar de gele kamer.
Recht achter de trap vinden we de deuren naar de tuin aan de achterkant van de woning. Hiervandaan zien we ook het mooie standbeeld dat op het terras dat aan het huis grenst staat. En we hebben hier een uitzicht op het strakkere, paleisachtige deel van de tuin.
De eerste deur aan de rechterhand in de hal leidt naar de badkamer op de begane grond. In deze badkamer vinden we een ligbad, een toilet en een dubbele wastafel. Maar het meest bijzondere is wel het ijskoude dompelbad. Na een warm bad kun je hierin je bloedsomloop stimuleren.
De kleurkeuze is hier eenvoudig beperkt tot een zwart, wit en grijs schema. Dit is bijvoorbeeld terug te zien in de vlinderdecoratie en het toilet. De hele wand achter de dubbele wastafel is bekleed met een spiegel, waardoor de badkamer groter lijkt.
De eerste deur links in de hal brengt ons in de keuken. Het kleurpalet bestaat hier uit gebroken wit en crèmetinten. Als kleuraccent is gekozen voor een blauwe tint. Alle elektrische apparatuur is uitgevoerd in chroom, met af en toe hetzelfde blauw. Er voeren twee deuren naar de eetkamer en één naar de picknicktafels buiten.
Door één van de twee deuren kunnen we vanuit de keuken in de eetkamer komen. Hier is gekozen voor een gevarieerder kleurenschema. Via het gebruik van blauw als accentkleur wordt een link met de keuken gelegd. Verder zijn er geel- en groentinten gebruikt. Je kunt ook direct via een deur vanuit de hal in de eetkamer komen.
In de eetzaal staat een grote, moderne eettafel in chroom en glas. De kleuren van deze kamer komen weer in de stoelen terug. Aan zo een tafel is het heerlijk eten met vrienden. En voor een rustig ontbijtje staat er bij het raam een tafeltje voor twee met uitzicht op de tuin.
We steken de hal even over en komen via de tweede deur aan de rechterkant in de woonkamer. Direct bij binnenkomst valt de riante zithoek met de flatscreen tv op. In de woonkamer is gekozen voor een rustig kleurschema. Witte, grijze en zeer donkerbruine tinten worden afgewisseld met crème en lichtgele accenten in de decoratie.
Om optimaal te kunnen genieten van muziek is in de woonkamer door middel van een tweetal scheidingswandjes een aparte hoek gemaakt. Hier kun je in een van de comfortabele fauteuils genieten van de perfect afgespeelde muziek van jouw voorkeur.
Helemaal aan de andere kant van de woonkamer voor het raam is een zitje. Hier kun je overdag, maar ook ‘s avonds, genieten van het uitzicht op de tuin en de daarachter liggende zee met de vuurtoren. Verderop komen nog wat avondfoto’s waarop dat te zien is.
Via de eerste deur in de paarse gang aan de linkerkant van de hal komen we in onze variant op de balzaal. Omdat jij een jonge moderne vrouw bent hebben we gekozen voor een ruimte met een hedendaagse uitstraling. Het dansen is tegenwoordig ook minder breeduit. Deze dansvloer is dan ook ruim genoeg om samen met veel van je vrienden te dansen.
De gebruikte kleuren zijn fel en komen telkens terug; in het behang, in de vloertegels, maar ook in de kleur licht van de wandlampen. Langs de met spiegels beklede wand staan enkele zitjes voor die vrienden die even niet dansen. De vormgeving hiervan is geïnspireerd door dit soort nissen in de klassieke balzalen.
Vanuit de danszaal kunnen we door een gang naar de paarse kamer gaan. De wanden hier zijn dan ook uitgevoerd in violette tinten, net als de lopers. Op de foto is te zien dat er veel ramen in de gang zijn gebruikt. Dit geeft verrassende uitzichten en doorkijkjes; en veel licht.
De paarse kamer is een kamer voor inwonend personeel. Dat is terug te zien in de inrichting van de kamer. Zo staat er een bureau en een eigen linnenkast. Door het gebruik van een brede ramenwand met schuifpui is er veel licht. Daardoor komt het ook in de kamer gebruikte blauw extra goed tot zijn recht.
In de inrichting is ook een klein zithoekje opgenomen. Hier kan het personeelslid tv kijken of van de tuin genieten. Aan deze kant van de kamer staat ook een eigen kledingkast. En in de nis is de eigen wastafel te zien.
Aan de andere kant van de hal begint de gang naar de gele kamer. Deze is, het was te verwachten, uitgevoerd in gele tinten. Let in het voorbijgaan ook even op het leuke hoekje met de wereldbol. Het uitzicht vanuit deze gang is opnieuw adembenemend.
De gele kamer heeft een veel klassiekere uitstraling. De hier gekozen extra kleur is een donkerder groen. Omdat ook dit een kamer is voor inwonend personeel staan hier wederom een bureau, kledingkast en zithoekje. De eigen wastafel bevindt zich op deze foto net achter mij.
Hier sta ik voor de schuifdeuren van deze kamer. Kijkend naar het uitzicht is ieder commentaar verder overbodig denk ik.
Vanuit vele kamers op de begane grond is naar buiten te gaan. Daarom hier nog even een overzicht waar alle deuren naar buiten zitten. Gasten op een dansfeestje bijvoorbeeld via de deur daar makkelijk even naar buiten om af te koelen. In alle kamers met een buitendeur zit alarm (zoals ik al gezegd had.)
Nu we beneden klaar zijn wordt het tijd om naar boven te gaan. Direct bovenaan de trap zitten deuren waardoor je op een balkon komt. Binnen is te zien dat er op de bovenetage een galerij rondom zit. Door de grote open ruimte wordt de hal als het ware uitgebreid naar deze etage.
Hier nog een foto van deze galerij. Tegen de buitenmuur zie je links en rechts van de balkondeur één van de fraaie details van deze woning. Daar zitten twee vitrines waarin de meest kostbare bezittingen kunnen worden tentoongesteld.
Nu we toch aan deze kant van de woning zijn eerst de badkamer maar. Deze is boven de oprit gebouwd. Links en rechts van de badkamerdeur zie je de personeelsbadkamer en het personeelstoilet. Het kan natuurlijk niet dat zij gebruik maken van jouw badkamer. En zij kunnen gewoon douchen.
En dan je eigen badkamer. Deze is van alle gemakken voorzien; een ligbad, een toilet en een wastafel voor een grote spiegelwand. In de hoek staat een linnenkast en er hangt een medicijnkast. En voor de privacy zit voor alle ramen luxaflex en voor de deur een gordijn. De gekozen kleuren bruin met paars zorgen voor een rustige en toch niet saaie sfeer.
Dit is de master-bedroom. Je eigen slaapkamer dus. In een nis bij het hoofdeinde van het bed zie je een kaptafel. Daar kun je in alle rust voor je uiterlijk zorgen. Naast de deur nog zo’n aardig detail van de woning. Op het schuine muurtje is een spiegel geplaatst met planten ervoor.
Aan de straatzijde van de kamer staat een zithoek. Door de ramen heb je een mooi uitzicht op de grote vijver in het park aan de overzijde van de straat. Deze kamer beschikt over een eigen balkon waar het ‘s morgens vroeg heerlijk genieten is van het eerste kopje koffie of thee.
We blijven aan deze zijde van de bovenverdieping. Hier vinden we de bibliotheek. In de vele boekenkasten kun je hier al je boeken kwijt. Direct achter mij is een enigszins afgeschermde werkplek met een bureau en nog enkele boekenkasten voor je administratie. (de rossige gloed is van de avondzon)
Aan de tuinzijde van de bibliotheek staan twee extra bureaus waaraan gasten even kunnen werken. Tegen de scheidingswand links zitten de tijdschriftenrekken. Achter dit wandje is de plek gemaakt om rustig te lezen. Natuurlijk kan dat ook heerlijk in de zon op het balkon.
Om het rustig te houden in de bibliotheek is dit balkon ook apart via een gang te bereiken. De hoofdkleur hier is groen. De gang wordt verfraaid door een binnenfonteintje in de hoek en nog een vitrine voor een kostbaar bezit.
En dit is dan het uitzicht vanaf het balkon bij de bibliotheek. Een ideale plek om na een dag hard werken tot rust te komen.
Aan de andere kant van het huis is een kamertje waar niet om gevraagd is: een recreatiekamer. Hier kun je schaken en tafelvoetballen. Of je gitaarspel oefenen. Hier staat ook een schildersezel (met een kleed eronder tegen het morsen.) In de vitrine kun je je prijzen bewonderen en je meest kostbare gitaar bewaren.
De volgende kamer is de fitnessruimte. De vitrine met prijzen zorgt voor een doorkijkje naar de recreatiekamer. In deze kamer kun je op de diverse apparaten aan je conditie werken. In de hoek voor de spiegel staat nog een radio, zodat je hier ook je cardio-training kunt doen.
De fitness apparaten zijn zo geplaatst dat je tijdens je training kunt genieten van het uitzicht. Via de schuifdeur is het balkon van deze kamer te bereiken. Hier kun je na het sporten lekker even uitpuffen en een koel drankje drinken (dat je personeel uiteraard snel komt brengen).
Net als bij de bibliotheek is het balkon ook via een aparte gang te bereiken. Hier is het de zogenaamde blauwe gang. Via deze gang gaan we onderweg naar de laatste kamer op deze verdieping.
En die laatste kamer is de logeerkamer. Hier kunnen je gasten slapen als ze een nachtje blijven. En als je gasten een kleintje hebben kan die even slapen in het kinderbedje in deze kamer. Voor deze kamer is gekozen voor frisse blauwe en aqua-tinten.
In deze kamer staat ook wat speelgoed voor kinderen die op bezoek komen. En voor hun ouders staan er nog wat stoelen. Voordat we naar boven naar het dakterras gaan kan ik nog net even uitpuffen op het balkon van deze kamer.
Tot slot het dakterras. Op het centrale deel staat een zithoek. Er staan ook een paar ligstoelen (met bijpassende parasol) achter het scheidingswandje van groene potplanten. De schaaktafel is geheel verchroomd. En hier kun je ‘s nachts door telescoop het heelal bestuderen. Vergeet dan niet het licht even uit te doen.
Links op het terras is een gedeelte met zitjes waar je kunt barbecueën en aan de rechterkant staat een vuurkorf. Daarboven kun je ook marshmellows poffen. Zoals je ziet is onder de barbecue en onder de vuurkorf een metalen plaat gelegd in verband met brandgevaar. Nu het toch avond is geworden wil ik nog wat avondfoto’s laten zien.
Allereerst maar een foto genomen ‘vanaf’ het dakterras. Het uitzicht op de zee en de vuurtoren, maar ook op de tuin is hierop goed te zien.
Hier een foto van de verlichte rotstuin. En een foto van de achterzijde van het huis vanaf het tuinterras genomen.
Een foto van de voorzijde van het huis vanuit het park aan de overkant van de straat genomen. En een luchtfoto met alle lampen aan. Zoals je ziet zijn de stukken om te zitten goed verlicht. De tuin heeft ook wat donkerder stukken. Maar de paden zijn goed te zien. Zo sparen we nog wat energie.
Hier nog de avondversie van de foto op de allereerste pagina. Graag had ik nog veel meer van wat we in de woning hebben gestopt laten zien, maar dan zou de rondleiding nog veel langer duren. Wanneer je meer wilt zien en ontdekken, volg dan het advies op de volgende pagina op en wandel zelf eens door dit huis.
Hiermee komt er een eind aan deze rondleiding. Als jullie de woning nog beter willen bekijken biedt makelaardij ‘Tested for You’ de mogelijkheid deze te downloaden. Dan kunnen jullie virtueel door deze woning wandelen. Het adres voor downloaden is: http://www.thesims3.com/ assetDetail.html ? assetId = 1312605 De foto’s zijn ook nog los te bekijken op: http:// www.mijnalbum.nl /Album=AXHT7WFE Vergeet niet even aan ons door te geven wat jullie van het huis vinden. Dat kan heel simpel door een + of een – stem uit te brengen op het forum. Deze woning is gebouwd voor ronde 2 van Build my Dream door Wim Huiskamp
1 de 68

Recomendados

Pp huis por
Pp huisPp huis
Pp huismoozemuis
248 visualizações29 slides
Build My Dream 6 por
Build My Dream 6Build My Dream 6
Build My Dream 6Willem48
582 visualizações92 slides
Build My Dream Opdracht 5: Victory! por
Build My Dream Opdracht 5: Victory!Build My Dream Opdracht 5: Victory!
Build My Dream Opdracht 5: Victory!MDianaSanders
342 visualizações30 slides
Build wedstrijd atlantis 1001 por
Build wedstrijd atlantis 1001Build wedstrijd atlantis 1001
Build wedstrijd atlantis 1001Danielle Gelaudie
310 visualizações17 slides
Build My Dream Opdracht 6 Venetië por
Build My Dream Opdracht 6 VenetiëBuild My Dream Opdracht 6 Venetië
Build My Dream Opdracht 6 VenetiëMDianaSanders
334 visualizações42 slides
Build My Dream 4 por
Build My Dream 4Build My Dream 4
Build My Dream 4Willem48
309 visualizações35 slides

Mais conteúdo relacionado

Mais procurados

Bmd5 opdracht 2 por
Bmd5 opdracht 2Bmd5 opdracht 2
Bmd5 opdracht 2cvk1986
207 visualizações35 slides
Opdracht2 por
Opdracht2Opdracht2
Opdracht2Nathalie Smekens
231 visualizações38 slides
Build My Dream Sims 4 Seizoen 1 - Opdracht 1 - MDianaSanders por
Build My Dream Sims 4 Seizoen 1 - Opdracht 1 - MDianaSandersBuild My Dream Sims 4 Seizoen 1 - Opdracht 1 - MDianaSanders
Build My Dream Sims 4 Seizoen 1 - Opdracht 1 - MDianaSandersMDianaSanders
732 visualizações51 slides
Bmd5 opdracht 2 deel 2 por
Bmd5 opdracht 2 deel 2Bmd5 opdracht 2 deel 2
Bmd5 opdracht 2 deel 2Sylviaatje
146 visualizações39 slides
BMD seizoen 5 - opdracht 2 por
BMD seizoen 5 - opdracht 2BMD seizoen 5 - opdracht 2
BMD seizoen 5 - opdracht 2Riannuh29
185 visualizações40 slides
Bmd, Opdr. 5 por
Bmd, Opdr. 5Bmd, Opdr. 5
Bmd, Opdr. 5Amy G
215 visualizações46 slides

Mais procurados(18)

Bmd5 opdracht 2 por cvk1986
Bmd5 opdracht 2Bmd5 opdracht 2
Bmd5 opdracht 2
cvk1986207 visualizações
Opdracht2 por Nathalie Smekens
Opdracht2Opdracht2
Opdracht2
Nathalie Smekens231 visualizações
Build My Dream Sims 4 Seizoen 1 - Opdracht 1 - MDianaSanders por MDianaSanders
Build My Dream Sims 4 Seizoen 1 - Opdracht 1 - MDianaSandersBuild My Dream Sims 4 Seizoen 1 - Opdracht 1 - MDianaSanders
Build My Dream Sims 4 Seizoen 1 - Opdracht 1 - MDianaSanders
MDianaSanders732 visualizações
Bmd5 opdracht 2 deel 2 por Sylviaatje
Bmd5 opdracht 2 deel 2Bmd5 opdracht 2 deel 2
Bmd5 opdracht 2 deel 2
Sylviaatje146 visualizações
BMD seizoen 5 - opdracht 2 por Riannuh29
BMD seizoen 5 - opdracht 2BMD seizoen 5 - opdracht 2
BMD seizoen 5 - opdracht 2
Riannuh29185 visualizações
Bmd, Opdr. 5 por Amy G
Bmd, Opdr. 5Bmd, Opdr. 5
Bmd, Opdr. 5
Amy G215 visualizações
Schilderluchtboulevard 415 Sims 3 por guest187821
Schilderluchtboulevard 415  Sims 3Schilderluchtboulevard 415  Sims 3
Schilderluchtboulevard 415 Sims 3
guest187821523 visualizações
Build My Dream 5 por Willem48
Build My Dream 5Build My Dream 5
Build My Dream 5
Willem48384 visualizações
Build My Dream Finale Futuristisch Huis por MDianaSanders
Build My Dream Finale Futuristisch HuisBuild My Dream Finale Futuristisch Huis
Build My Dream Finale Futuristisch Huis
MDianaSanders283 visualizações
Build my dream S1 opdr3 por MDianaSanders
Build my dream S1 opdr3Build my dream S1 opdr3
Build my dream S1 opdr3
MDianaSanders475 visualizações
Foundation Challenge 1a por Freye
Foundation Challenge 1aFoundation Challenge 1a
Foundation Challenge 1a
Freye168 visualizações
Build my Dream - xTurtly por Riannuh29
Build my Dream - xTurtlyBuild my Dream - xTurtly
Build my Dream - xTurtly
Riannuh29155 visualizações
Build My Dream 5 Opdracht 2 por Jaro Sim
Build My Dream 5 Opdracht 2Build My Dream 5 Opdracht 2
Build My Dream 5 Opdracht 2
Jaro Sim160 visualizações
Build my dream seizoen 2 opdracht 1 por guest06f4e3
Build my dream seizoen 2 opdracht 1Build my dream seizoen 2 opdracht 1
Build my dream seizoen 2 opdracht 1
guest06f4e3223 visualizações
BMD2 - Opdracht 2 por Sanne Kruyskamp
BMD2 - Opdracht 2BMD2 - Opdracht 2
BMD2 - Opdracht 2
Sanne Kruyskamp259 visualizações
Fundering van psarotje por Marieke -
Fundering van psarotjeFundering van psarotje
Fundering van psarotje
Marieke -5 visualizações
Build my Dream, Halve Finale! por Riannuh29
Build my Dream, Halve Finale!Build my Dream, Halve Finale!
Build my Dream, Halve Finale!
Riannuh29244 visualizações
Bmd5 opdracht 2 deel 1 por Sylviaatje
Bmd5 opdracht 2 deel 1Bmd5 opdracht 2 deel 1
Bmd5 opdracht 2 deel 1
Sylviaatje205 visualizações

Similar a Build My Dream 2

BMD 2 ~ Opdracht 1 por
BMD 2 ~ Opdracht 1BMD 2 ~ Opdracht 1
BMD 2 ~ Opdracht 1NinaSims
187 visualizações22 slides
BMD1, Opdracht 2 por
BMD1, Opdracht 2BMD1, Opdracht 2
BMD1, Opdracht 2Freye
250 visualizações110 slides
Bmd2 – opdracht 2 por
Bmd2 – opdracht 2Bmd2 – opdracht 2
Bmd2 – opdracht 2Inwen
288 visualizações39 slides
Bmd Entry Van Worldstone 5 por
Bmd Entry Van Worldstone 5Bmd Entry Van Worldstone 5
Bmd Entry Van Worldstone 5Worldstone
624 visualizações52 slides
Build my dream 2 opdracht 2 por
Build my dream 2 opdracht 2Build my dream 2 opdracht 2
Build my dream 2 opdracht 2Marije van de Wall
101 visualizações16 slides
BMD - Opdracht 2 - xTurtly por
BMD - Opdracht 2 - xTurtlyBMD - Opdracht 2 - xTurtly
BMD - Opdracht 2 - xTurtlyRiannuh29
198 visualizações28 slides

Similar a Build My Dream 2(20)

BMD 2 ~ Opdracht 1 por NinaSims
BMD 2 ~ Opdracht 1BMD 2 ~ Opdracht 1
BMD 2 ~ Opdracht 1
NinaSims187 visualizações
BMD1, Opdracht 2 por Freye
BMD1, Opdracht 2BMD1, Opdracht 2
BMD1, Opdracht 2
Freye250 visualizações
Bmd2 – opdracht 2 por Inwen
Bmd2 – opdracht 2Bmd2 – opdracht 2
Bmd2 – opdracht 2
Inwen288 visualizações
Bmd Entry Van Worldstone 5 por Worldstone
Bmd Entry Van Worldstone 5Bmd Entry Van Worldstone 5
Bmd Entry Van Worldstone 5
Worldstone624 visualizações
Build my dream 2 opdracht 2 por Marije van de Wall
Build my dream 2 opdracht 2Build my dream 2 opdracht 2
Build my dream 2 opdracht 2
Marije van de Wall101 visualizações
BMD - Opdracht 2 - xTurtly por Riannuh29
BMD - Opdracht 2 - xTurtlyBMD - Opdracht 2 - xTurtly
BMD - Opdracht 2 - xTurtly
Riannuh29198 visualizações
BMD 2 ~ Opdracht 3 por NinaSims
BMD 2 ~ Opdracht 3BMD 2 ~ Opdracht 3
BMD 2 ~ Opdracht 3
NinaSims233 visualizações
Buildmydream s4 opdr.1 por MariskaAmy
Buildmydream s4 opdr.1Buildmydream s4 opdr.1
Buildmydream s4 opdr.1
MariskaAmy173 visualizações
Bmd, Opdr. 2 por Amy G
Bmd, Opdr. 2Bmd, Opdr. 2
Bmd, Opdr. 2
Amy G183 visualizações
Opdracht 1 por Marieke -
Opdracht 1Opdracht 1
Opdracht 1
Marieke -436 visualizações
Bmd opdracht 2 Een tuin voor opa en oma por Danielle Gelaudie
Bmd opdracht 2 Een tuin voor opa en omaBmd opdracht 2 Een tuin voor opa en oma
Bmd opdracht 2 Een tuin voor opa en oma
Danielle Gelaudie210 visualizações
Het vreemdevormenhuis por Sylviaatje
Het vreemdevormenhuisHet vreemdevormenhuis
Het vreemdevormenhuis
Sylviaatje218 visualizações
Presentatie wooden house por Marianne Pot
Presentatie wooden housePresentatie wooden house
Presentatie wooden house
Marianne Pot193 visualizações
Tuinwedstrijd Iii, Opdracht I por guest6aa531
Tuinwedstrijd Iii, Opdracht ITuinwedstrijd Iii, Opdracht I
Tuinwedstrijd Iii, Opdracht I
guest6aa531132 visualizações
BMD 2, Opdracht 2 por Freye
BMD 2, Opdracht 2BMD 2, Opdracht 2
BMD 2, Opdracht 2
Freye243 visualizações
Fc por NoukLoveYou
FcFc
Fc
NoukLoveYou194 visualizações
Little house por Sylviaatje
Little houseLittle house
Little house
Sylviaatje152 visualizações
BMD 4 - Opdracht 1 por NinaSims
BMD 4 - Opdracht 1BMD 4 - Opdracht 1
BMD 4 - Opdracht 1
NinaSims208 visualizações
Bmd opdracht 1 por guest9d9903
Bmd opdracht 1Bmd opdracht 1
Bmd opdracht 1
guest9d9903135 visualizações
Bmd opdracht 1 por guest9d9903
Bmd opdracht 1Bmd opdracht 1
Bmd opdracht 1
guest9d9903149 visualizações

Build My Dream 2

 • 1. Build my dream Ronde 2 Suzanna de Wit
 • 2. Hier sta ik, Gé Test van makelaardij ‘Tested for You’ (de makelaardij die trots is op haar groene diamantje) voor deze nieuwe woning. De woning is ditmaal voor Suzanna de Wit. Suzanna, je hebt een pittige wensenlijst, maar uiteraard doen wij ons best aan al die wensen tegemoet te komen. De wensenlijst: - Geen budgetlimiet - Absoluut geen rood - Dakterras - Fitness kamer - Bibliotheek - Ruime balzaal - 4 Extra slaapvertrekken - Woonkamer, keuken, eetkamer - Badkamer met bad op elke verdieping - Tuin met zwembad en terras
 • 3. Het valt bijna niet op, zo klein sta ik op de vorige foto, maar ik heb voor de gelegenheid mijn rode colbertje maar verruild voor een groen jasje. Suzanna, je zult toch niet willen dat op de foto’s van je nieuwe woning iemand met een rood jasje staat.
 • 4. Laten we net als de vorige keer maar beginnen met een luchtfoto. Hierop is duidelijk te zien dat de woning losjes is gebaseerd op een paleisvorm als die van ‘Het Loo’ in Apeldoorn. Ook in een deel van de tuinaanleg zitten klassieke paleistuin-elementen.
 • 5. In het centrale deel van de woning is het woongedeelte voor jou, Suzanna, ondergebracht. In de beide vleugels zitten kamers voor het personeel.
 • 6. Op de begane grond zien we links voor in de tuin het huisje voor de tuinman. Rechts voor in de tuin staat de garage. In de achtertuin ligt links het terras en rechts het zwembad. En centraal in de achtertuin staat een theehuisje.
 • 7. Op de begane grond van de hoofdwoning zien we in de linkervleugel de paarse personeelsslaapkamer en in de rechtervleugel de gele personeelsslaapkamer. Rechts aan de voorkant zien we de badkamer van deze etage.
 • 8. Op dezelfde etage zien we ook nog linksvoor de keuken en de eetkamer. Daarachter ligt de balzaal/danszaal. Rechts naast de hal bevindt zich de woonkamer.
 • 9. Op de eerste etage hebben we rechtsvoor jouw slaapkamer. Linksvoor zit een logeerkamer. Daarachter zitten een recreatie-kamer en een fitnessruimte. En aan de rechterkant zit tenslotte nog de bibliotheek.
 • 10. Op deze etage zitten ook 4 kamers met elk een eigen balkon. Op de balkons kun je heerlijk even ontspannen; of het nu is na een rondje fitness, om een goed boek te lezen of lekker wakker te worden in het ochtendzonnetje.
 • 11. Tenslotte hebben we op de bovenste ‘etage’ het dakterras. Dit is verdeeld in een plek rond een vuurkorf links, een plaats waar men kan barbecueën rechts en centraal enkele zitplekken.
 • 12. Zo en na deze saaie zakelijke uitleg van de indeling kunnen we nu beginnen aan het leuke deel van de rondleiding. We gaan eerst even door de tuin rond het huis. Hier zien we het huisje voor de tuinman. Het heeft een eigen tuintje met centraal een perk met dieproze anjers en lichtroze azalea’s.
 • 13. Voor de tuinaanleg hebben we de hulp ingeschakeld van Jaios Tistochgyros. Als we links langs het huis naar de achtertuin lopen zien we dat hij hier voor uitbundige begroeiing heeft gekozen. We vinden hier onder de bomen een plek waar bij mooi weer lekker buiten kan worden gegeten. Deze tafels kunnen zowel vanuit de keuken als de eetkamer bereikt worden.
 • 14. Wanneer we even over onze schouder kijken kunnen we via een doorkijkje door het huis al een glimp opvangen van de achtertuin. We lopen verder via een cypressenlaantje naar het terras in de tuin achter het huis.
 • 15. En hier zijn we dan op het terras. Hier kun je je op een wat killere avond opwarmen bij de open haard. Je kunt hier ook aan tafel een spelletje doen met vrienden. En natuurlijk kun je lekker onderuit in de luie ligstoelen die hier staan. Dan heb je een prachtig uitzicht op de tuin.
 • 16. Als we doorlopen komen we bij de moderne variant op het aloude theehuisje. Vanaf hier kun je mooi de achtergevel bewonderen. Zoals je kunt zien is voor alle zuilen een combinatie van chroom en marmer gebruikt. Dit vraagt namelijk erg weinig onderhoud. Ook alle buitenkozijnen van het huis zijn verchroomd.
 • 17. Je kunt er voor kiezen vanuit het theehuisje naar de vuurtoren in de verte te kijken, maar ook kun je de speciaal aangelegde rotstuin hier goed zien. In deze rotstuin bevinden zich 4 kleinere vijvertjes op verschillende niveaus. En let vooral ook op de paleisachtige haagtuintjes.
 • 18. De volgende halte is het zwembad. Hier zien we de verschillende niveaus van de tuin terug. Er is een terras met ligstoelen en een zitje, er is een plek waar je heerlijk op je handdoek kunt liggen zonnen. Om niet de hele tuin in badpak door te hoeven zijn er kleedhokjes en uiteraard is er een toilethuisje. Op de volgende pagina staan nog wat foto’s van het zwembad.
 • 19.  
 • 20. Bij het zwembad zie je duidelijk de invloed van onze Griekse tuinarchitect in de blauw met witte kleurkeuze. Maar laten we verder lopen. Als we langs de andere kant van het huis weer naar voren lopen komen we langs een beschaduwde picknickplaats. De begroeiing wordt ook weer weelderiger.
 • 21. Hier zijn we aan het einde van onze rondleiding door de tuin. Ik sta nu naast de garage. Ik stel voor om eerst de beide bijgebouwen even van binnen te bekijken en dan het huis te gaan bezichtigen.
 • 22. In de garage heeft de tuinman een soort van werkbankje waar hij met planten bezig kan zijn. Ook staan hier nog wat spullen, zoals tuinkabouters, spiegels en flamingo’s opgeslagen. En de fiets staat hier. Alle ruimtes met buitendeur hebben trouwens alarm.
 • 23. Hier een bovenaanzicht van het tuinmanshuisje. Het heeft een eigen badkamertje en een halletje met een bijzettafel. Door hem een eigen huisje te geven hoeft hij niet met zijn ‘modderschoenen’ door het huis te lopen en hoeft hij jouw badkamer niet te gebruiken. En een douche is meer dan genoeg voor hem.
 • 24. De tuinman beschikt over een eigen keukentje. Natuurlijk ontbreekt een eigen eethoekje ook niet. De gekozen gordijntjes sluiten perfect aan bij de sfeer van dit huisje. Vanaf de bank kan er lekker tv gekeken worden. Het behang is een gestileerd bladmotief in groen; logisch bij een tuinman.
 • 25. Ook in zijn slaapkamer zie je bladmotieven terug in het behang en het dekbedovertrek; en natuurlijk weer veel groene tinten. Om te ontspannen kan hij er voor kiezen lekker even op bed te gaan liggen of te gaan zitten genieten op het bankje in zijn eigen stukje tuin.
 • 26. We komen het huis binnen in een grote hal. In deze hal staat een bankje, waarop jouw bezoekers even kunnen gaan zitten. De gekozen kleuren zijn lichte, blauwgroene tinten om het geheel zo ruim mogelijk te laten lijken.
 • 27. Nog enkele impressies van de hal. Links naast het bloementafeltje begint de gang naar de paarse kamer; rechts naast het standbeeld de gang naar de gele kamer.
 • 28. Recht achter de trap vinden we de deuren naar de tuin aan de achterkant van de woning. Hiervandaan zien we ook het mooie standbeeld dat op het terras dat aan het huis grenst staat. En we hebben hier een uitzicht op het strakkere, paleisachtige deel van de tuin.
 • 29. De eerste deur aan de rechterhand in de hal leidt naar de badkamer op de begane grond. In deze badkamer vinden we een ligbad, een toilet en een dubbele wastafel. Maar het meest bijzondere is wel het ijskoude dompelbad. Na een warm bad kun je hierin je bloedsomloop stimuleren.
 • 30. De kleurkeuze is hier eenvoudig beperkt tot een zwart, wit en grijs schema. Dit is bijvoorbeeld terug te zien in de vlinderdecoratie en het toilet. De hele wand achter de dubbele wastafel is bekleed met een spiegel, waardoor de badkamer groter lijkt.
 • 31. De eerste deur links in de hal brengt ons in de keuken. Het kleurpalet bestaat hier uit gebroken wit en crèmetinten. Als kleuraccent is gekozen voor een blauwe tint. Alle elektrische apparatuur is uitgevoerd in chroom, met af en toe hetzelfde blauw. Er voeren twee deuren naar de eetkamer en één naar de picknicktafels buiten.
 • 32. Door één van de twee deuren kunnen we vanuit de keuken in de eetkamer komen. Hier is gekozen voor een gevarieerder kleurenschema. Via het gebruik van blauw als accentkleur wordt een link met de keuken gelegd. Verder zijn er geel- en groentinten gebruikt. Je kunt ook direct via een deur vanuit de hal in de eetkamer komen.
 • 33. In de eetzaal staat een grote, moderne eettafel in chroom en glas. De kleuren van deze kamer komen weer in de stoelen terug. Aan zo een tafel is het heerlijk eten met vrienden. En voor een rustig ontbijtje staat er bij het raam een tafeltje voor twee met uitzicht op de tuin.
 • 34. We steken de hal even over en komen via de tweede deur aan de rechterkant in de woonkamer. Direct bij binnenkomst valt de riante zithoek met de flatscreen tv op. In de woonkamer is gekozen voor een rustig kleurschema. Witte, grijze en zeer donkerbruine tinten worden afgewisseld met crème en lichtgele accenten in de decoratie.
 • 35. Om optimaal te kunnen genieten van muziek is in de woonkamer door middel van een tweetal scheidingswandjes een aparte hoek gemaakt. Hier kun je in een van de comfortabele fauteuils genieten van de perfect afgespeelde muziek van jouw voorkeur.
 • 36. Helemaal aan de andere kant van de woonkamer voor het raam is een zitje. Hier kun je overdag, maar ook ‘s avonds, genieten van het uitzicht op de tuin en de daarachter liggende zee met de vuurtoren. Verderop komen nog wat avondfoto’s waarop dat te zien is.
 • 37. Via de eerste deur in de paarse gang aan de linkerkant van de hal komen we in onze variant op de balzaal. Omdat jij een jonge moderne vrouw bent hebben we gekozen voor een ruimte met een hedendaagse uitstraling. Het dansen is tegenwoordig ook minder breeduit. Deze dansvloer is dan ook ruim genoeg om samen met veel van je vrienden te dansen.
 • 38. De gebruikte kleuren zijn fel en komen telkens terug; in het behang, in de vloertegels, maar ook in de kleur licht van de wandlampen. Langs de met spiegels beklede wand staan enkele zitjes voor die vrienden die even niet dansen. De vormgeving hiervan is geïnspireerd door dit soort nissen in de klassieke balzalen.
 • 39. Vanuit de danszaal kunnen we door een gang naar de paarse kamer gaan. De wanden hier zijn dan ook uitgevoerd in violette tinten, net als de lopers. Op de foto is te zien dat er veel ramen in de gang zijn gebruikt. Dit geeft verrassende uitzichten en doorkijkjes; en veel licht.
 • 40. De paarse kamer is een kamer voor inwonend personeel. Dat is terug te zien in de inrichting van de kamer. Zo staat er een bureau en een eigen linnenkast. Door het gebruik van een brede ramenwand met schuifpui is er veel licht. Daardoor komt het ook in de kamer gebruikte blauw extra goed tot zijn recht.
 • 41. In de inrichting is ook een klein zithoekje opgenomen. Hier kan het personeelslid tv kijken of van de tuin genieten. Aan deze kant van de kamer staat ook een eigen kledingkast. En in de nis is de eigen wastafel te zien.
 • 42. Aan de andere kant van de hal begint de gang naar de gele kamer. Deze is, het was te verwachten, uitgevoerd in gele tinten. Let in het voorbijgaan ook even op het leuke hoekje met de wereldbol. Het uitzicht vanuit deze gang is opnieuw adembenemend.
 • 43. De gele kamer heeft een veel klassiekere uitstraling. De hier gekozen extra kleur is een donkerder groen. Omdat ook dit een kamer is voor inwonend personeel staan hier wederom een bureau, kledingkast en zithoekje. De eigen wastafel bevindt zich op deze foto net achter mij.
 • 44. Hier sta ik voor de schuifdeuren van deze kamer. Kijkend naar het uitzicht is ieder commentaar verder overbodig denk ik.
 • 45. Vanuit vele kamers op de begane grond is naar buiten te gaan. Daarom hier nog even een overzicht waar alle deuren naar buiten zitten. Gasten op een dansfeestje bijvoorbeeld via de deur daar makkelijk even naar buiten om af te koelen. In alle kamers met een buitendeur zit alarm (zoals ik al gezegd had.)
 • 46. Nu we beneden klaar zijn wordt het tijd om naar boven te gaan. Direct bovenaan de trap zitten deuren waardoor je op een balkon komt. Binnen is te zien dat er op de bovenetage een galerij rondom zit. Door de grote open ruimte wordt de hal als het ware uitgebreid naar deze etage.
 • 47. Hier nog een foto van deze galerij. Tegen de buitenmuur zie je links en rechts van de balkondeur één van de fraaie details van deze woning. Daar zitten twee vitrines waarin de meest kostbare bezittingen kunnen worden tentoongesteld.
 • 48. Nu we toch aan deze kant van de woning zijn eerst de badkamer maar. Deze is boven de oprit gebouwd. Links en rechts van de badkamerdeur zie je de personeelsbadkamer en het personeelstoilet. Het kan natuurlijk niet dat zij gebruik maken van jouw badkamer. En zij kunnen gewoon douchen.
 • 49. En dan je eigen badkamer. Deze is van alle gemakken voorzien; een ligbad, een toilet en een wastafel voor een grote spiegelwand. In de hoek staat een linnenkast en er hangt een medicijnkast. En voor de privacy zit voor alle ramen luxaflex en voor de deur een gordijn. De gekozen kleuren bruin met paars zorgen voor een rustige en toch niet saaie sfeer.
 • 50. Dit is de master-bedroom. Je eigen slaapkamer dus. In een nis bij het hoofdeinde van het bed zie je een kaptafel. Daar kun je in alle rust voor je uiterlijk zorgen. Naast de deur nog zo’n aardig detail van de woning. Op het schuine muurtje is een spiegel geplaatst met planten ervoor.
 • 51. Aan de straatzijde van de kamer staat een zithoek. Door de ramen heb je een mooi uitzicht op de grote vijver in het park aan de overzijde van de straat. Deze kamer beschikt over een eigen balkon waar het ‘s morgens vroeg heerlijk genieten is van het eerste kopje koffie of thee.
 • 52. We blijven aan deze zijde van de bovenverdieping. Hier vinden we de bibliotheek. In de vele boekenkasten kun je hier al je boeken kwijt. Direct achter mij is een enigszins afgeschermde werkplek met een bureau en nog enkele boekenkasten voor je administratie. (de rossige gloed is van de avondzon)
 • 53. Aan de tuinzijde van de bibliotheek staan twee extra bureaus waaraan gasten even kunnen werken. Tegen de scheidingswand links zitten de tijdschriftenrekken. Achter dit wandje is de plek gemaakt om rustig te lezen. Natuurlijk kan dat ook heerlijk in de zon op het balkon.
 • 54. Om het rustig te houden in de bibliotheek is dit balkon ook apart via een gang te bereiken. De hoofdkleur hier is groen. De gang wordt verfraaid door een binnenfonteintje in de hoek en nog een vitrine voor een kostbaar bezit.
 • 55. En dit is dan het uitzicht vanaf het balkon bij de bibliotheek. Een ideale plek om na een dag hard werken tot rust te komen.
 • 56. Aan de andere kant van het huis is een kamertje waar niet om gevraagd is: een recreatiekamer. Hier kun je schaken en tafelvoetballen. Of je gitaarspel oefenen. Hier staat ook een schildersezel (met een kleed eronder tegen het morsen.) In de vitrine kun je je prijzen bewonderen en je meest kostbare gitaar bewaren.
 • 57. De volgende kamer is de fitnessruimte. De vitrine met prijzen zorgt voor een doorkijkje naar de recreatiekamer. In deze kamer kun je op de diverse apparaten aan je conditie werken. In de hoek voor de spiegel staat nog een radio, zodat je hier ook je cardio-training kunt doen.
 • 58. De fitness apparaten zijn zo geplaatst dat je tijdens je training kunt genieten van het uitzicht. Via de schuifdeur is het balkon van deze kamer te bereiken. Hier kun je na het sporten lekker even uitpuffen en een koel drankje drinken (dat je personeel uiteraard snel komt brengen).
 • 59. Net als bij de bibliotheek is het balkon ook via een aparte gang te bereiken. Hier is het de zogenaamde blauwe gang. Via deze gang gaan we onderweg naar de laatste kamer op deze verdieping.
 • 60. En die laatste kamer is de logeerkamer. Hier kunnen je gasten slapen als ze een nachtje blijven. En als je gasten een kleintje hebben kan die even slapen in het kinderbedje in deze kamer. Voor deze kamer is gekozen voor frisse blauwe en aqua-tinten.
 • 61. In deze kamer staat ook wat speelgoed voor kinderen die op bezoek komen. En voor hun ouders staan er nog wat stoelen. Voordat we naar boven naar het dakterras gaan kan ik nog net even uitpuffen op het balkon van deze kamer.
 • 62. Tot slot het dakterras. Op het centrale deel staat een zithoek. Er staan ook een paar ligstoelen (met bijpassende parasol) achter het scheidingswandje van groene potplanten. De schaaktafel is geheel verchroomd. En hier kun je ‘s nachts door telescoop het heelal bestuderen. Vergeet dan niet het licht even uit te doen.
 • 63. Links op het terras is een gedeelte met zitjes waar je kunt barbecueën en aan de rechterkant staat een vuurkorf. Daarboven kun je ook marshmellows poffen. Zoals je ziet is onder de barbecue en onder de vuurkorf een metalen plaat gelegd in verband met brandgevaar. Nu het toch avond is geworden wil ik nog wat avondfoto’s laten zien.
 • 64. Allereerst maar een foto genomen ‘vanaf’ het dakterras. Het uitzicht op de zee en de vuurtoren, maar ook op de tuin is hierop goed te zien.
 • 65. Hier een foto van de verlichte rotstuin. En een foto van de achterzijde van het huis vanaf het tuinterras genomen.
 • 66. Een foto van de voorzijde van het huis vanuit het park aan de overkant van de straat genomen. En een luchtfoto met alle lampen aan. Zoals je ziet zijn de stukken om te zitten goed verlicht. De tuin heeft ook wat donkerder stukken. Maar de paden zijn goed te zien. Zo sparen we nog wat energie.
 • 67. Hier nog de avondversie van de foto op de allereerste pagina. Graag had ik nog veel meer van wat we in de woning hebben gestopt laten zien, maar dan zou de rondleiding nog veel langer duren. Wanneer je meer wilt zien en ontdekken, volg dan het advies op de volgende pagina op en wandel zelf eens door dit huis.
 • 68. Hiermee komt er een eind aan deze rondleiding. Als jullie de woning nog beter willen bekijken biedt makelaardij ‘Tested for You’ de mogelijkheid deze te downloaden. Dan kunnen jullie virtueel door deze woning wandelen. Het adres voor downloaden is: http://www.thesims3.com/ assetDetail.html ? assetId = 1312605 De foto’s zijn ook nog los te bekijken op: http:// www.mijnalbum.nl /Album=AXHT7WFE Vergeet niet even aan ons door te geven wat jullie van het huis vinden. Dat kan heel simpel door een + of een – stem uit te brengen op het forum. Deze woning is gebouwd voor ronde 2 van Build my Dream door Wim Huiskamp