O slideshow foi denunciado.
Seu SlideShare está sendo baixado. ×

091815 - TOWNSEND BANKRUPTCY HEARING (ALBANIAN)

Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Sallë gjyqi AUDIO / regjistrimi në:
http://www.slideshare.net/VogelDenise/091815-us-bankruptcy-hearing-recording-
townsend...
Procedura ne do të ndjekim sot këtu është se znj Newsome do të lejohen të shkojnë në
fillim dhe të paraqesë çdo gjë që ajo...
mbështetur juridiksionin tuaj në këtë çështje - - në se padia civile që ju përmendët është
paraqitur para këtij veprimi fa...
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Carregando em…3
×

Confira estes a seguir

1 de 21 Anúncio

091815 - TOWNSEND BANKRUPTCY HEARING (ALBANIAN)

Baixar para ler offline

17 USC § 107 (LIMITATIONS On EXCLUSIVE Rights - FAIR USE)

This is the TRANSCRIPT from the September 18, 2015 Bankruptcy Court Hearing in the United States Federal Bankruptcy Court - Southern District Mississippi (Jackson). The Photographs/Pictures have been added for EMPHASIS and BETTER UNDERSTANDING!

17 USC § 107 (LIMITATIONS On EXCLUSIVE Rights - FAIR USE)

This is the TRANSCRIPT from the September 18, 2015 Bankruptcy Court Hearing in the United States Federal Bankruptcy Court - Southern District Mississippi (Jackson). The Photographs/Pictures have been added for EMPHASIS and BETTER UNDERSTANDING!

Anúncio
Anúncio

Mais Conteúdo rRelacionado

Quem viu também gostou (20)

Anúncio

091815 - TOWNSEND BANKRUPTCY HEARING (ALBANIAN)

 1. 1. Sallë gjyqi AUDIO / regjistrimi në: http://www.slideshare.net/VogelDenise/091815-us-bankruptcy-hearing-recording- townsend-matter JU MUND mbështesin punën Newsome përmes donacioneve në: www.cash.me/$VogelDeniseNewsome 18 shtator 2015 FALIMENTIMI DËGJIMI SHTETET E BASHKUARA FALIMENTIMI GJYKATA - Southern District MISSISSIPPI (Jackson) GJYQTAR EDWARD ELLINGTON ("ELLINGTON"): Ju lutemi të jetë i ulur. Gjykata ka përpara saj sot rastin e Ladye M. Townsend. Rasti Nr 11-00167. Ky rast është ngritur më 18 janar 2011, sipas Kapitullit 7 të Kodit të falimentimit. Ne kemi për të dëgjuar sot. . .Një lutur me titull "(Vogel Newsome) Mocioni kreditorit për lehtësim nga Order / Gjykimit; Kërkesë për Sundimin 11 Sanksionet Of dhe kundër Robert Rex McRaney, Jr. / McRaney & McRaney; Dhe kërkesë për të këshillohen e konfliktit të interesave. "Ky është Docket nr 34 në rend dite të këtij rasti.
 2. 2. Procedura ne do të ndjekim sot këtu është se znj Newsome do të lejohen të shkojnë në fillim dhe të paraqesë çdo gjë që ajo kujdeset për të paraqitur. Z. McRaney (i cili përfaqëson debitorit) do të lejohet për të përgjigjeni për atë. Pastaj Znj Newsome do të lejohet të flasë përsëri dhe çdo gjë ajo ka në përgjigje të tillë. Kjo çështje pastaj do të merret nën konsultuan nga Gjykata dhe Opinionit të dhënë. Një mendim me shkrim dhënë në një datë të mëvonshme. Gjykata merr njoftim gjyqësor të dosjeve të saj në këtë rast të veçantë dhe dosjet e veta dhe ajo gjithashtu merr njoftim gjyqësor të Gjykatës së Qarkut në SHBA për Qarkut jugore të Misisipit, Rasti Style "Vogel Newsome vs Mitchell McNutt & Sams, PA, et al." duke përfshirë edhe të pandehurit, Ladye Margaret Townsend. Në këtë kohë, znj Newsome ju njihen. Vogel Newsome ("Newsome"): Faleminderit nderin tuaj. . .Personally ... GJYQTAR ELLINGTON: Ju lutem do të vijnë në lectrum. Merrni lectrum ju lutem? Newsome: Nderi tuaj të mirë në mëngjes! Së pari para se të ketë filluar, unë dua atë në rekord Unë jam vetëm këtu speciale Paraqitja VETËM në lidhje me juridiksionin e kësaj Gjykate do të doja atë në procesverbal dhe regjistruar se unë do të doja të ju pyes për herë të parë - - leximit të Parashtresat - - kam deklaruar kundërshtimin tim për mungesën e kësaj Gjykate të juridiksionit. Pra, për këtë arsye, para se të vazhdojë, unë do të doja të di se çfarë përfundimeve ligjore / LIGJET rast se ju keni për të
 3. 3. mbështetur juridiksionin tuaj në këtë çështje - - në se padia civile që ju përmendët është paraqitur para këtij veprimi falimentimit Pra, Federal District? Gjykatë ka juridiksion të parë kam paraqitur një mocion në kohë ose duke u lutur duke pohuar mungesës së juridiksionit nga kjo Gjykatë Pra, kjo është arsyeja pse unë jam këtu -!. PARAQITJA Speciale Vetëm -. për të adresuar mungesës së juridiksionit të kësaj Gjykate, sepse unë besoj në drejtësi dhe unë vetëm duan që ajo duhet të zbatohet SOT! I dorëzuar lutjet para kësaj Gjykate. Çdo lutje ka shkuar pakontestuar! I ndarë me zotin McRaney se ka pasur një lëvizje të shkarkojë në këtë veprim që u ka shërbyer kurrë mbi mua. E pyeta: "A ai të ketë prova të SHËRBIMIT?" Pra, përsëri, kur procedurat. . Procedimi .are sepse unë jam PRO SE apo ndoshta jo një avokat ligjor, unë besoj se në një gjykatë të ligjit, duhet të bazohet në Ligjin! Ajo nuk duhet të jetë i bazuar në ngjyrën e lëkurës ose gjërave. . .dhe I ndanë shqetësimet e mia për disa padrejtësitë racore në trajtimin e kësaj çështjeje. Konfliktit të interesit. Çështjes në lidhje me çështjen Gjykatës së Qarkut Federale, unë kam paraqitur lutjet e duhura në lidhje me atë për të ruajtur atë rast. Pra, ne jemi duke qëndruar këtu sot. . . Kështu, ndërsa unë shoh, unë jam i vetëdijshëm për pullers kukull prapa skenave dhe kam bërë që të njohura vetë gjykata! Pra, për rekord, në lutjeve që ju thonë se ne jemi trajtuar sot, nën romak numëror "Unë" kam "mungesës së juridiksionit!" Pra, për rekord, kam nevojë për ju për të sqaruar për mua se në çfarë BAZA kjo Gjykatë ka Juridiksioni mbi këtë falimentimit rëndësi? Unë cituar praktikën gjyqësore. Kjo gjykatë nuk ka as adresuar as dhënë mua me PËRFUNDIM ligjor ose prova për të mbështetur juridiksionin e saj për këtë çështje dhe as nuk e ka ajo është kontestuar nga avokati i palës kundërshtare! GJYQTAR ELLINGTON: E pra, unë do të flas shumë shkurt. Unë nuk jam i sigurt unë do të përgjigjem pyetjes tuaj. Por për të bërë një dallim, çështja Gjykata e Qarkut - e cila është e Lënda Nr 3: 10-cv-00704 -__- JMR cili ishte paraqitur më 3 dhjetor, 2010, nga ju si Paditësi kundrejt Mitchell McNutt & Sams dhe të tjerët, unë kam nuk ka juridiksion mbi! Ajo është në SHBA Gjykata e Qarkut dhe unë nuk kanë juridiksion mbi të! Rastin e falimentimit që është këtu, e cila është Rasti nr 11-00167, se rasti është iniciuar nga parashtruar një kërkesë në falimentim nga znj Townsend. Në qarkut jugor të
 4. 4. Misisipit dhe kjo është goxha e mirë e vërtetë në të gjithë Shtetet e Bashkuara, ka një urdhër Përhershëm i përgjithshëm se Gjykata e Qarkut ka hyrë "duke iu referuar të gjitha" rastet e falimentimit në Gjykatën e falimentimit. Pra, kjo është juridiksionit. . . kjo është arsyeja që unë kam rastin e falimentimit. Newsome: Mirë. Unë e kuptoj se çfarë ju jeni duke thënë, por kjo duket si ju jeni duke shmangur pyetja që kam pyetur ju deklaruar se padisë civile është ngritur në dhjetor të vitit 2010, veprimi i saj falimentimit ishte ngritur pas asaj. dhe konkluzionet ligjore dhe provat para kësaj Gjykate, se gjykata ka juridiksion mbi këtë çështje. Kjo çështje, dhe unë kam dhënë tashmë praktikën gjyqësore në Lëvizje që kemi përpara Gjykatës nën romak numëror "I" mbështetës që, kjo gjykatë ka juridiksion! Pra, kjo gjykatë nuk ka juridiksion për të argëtojë këtë veprim falimentim! Kjo është atje, ajo A nuk ishte kontestuar nga palën kundërshtare dhe si një çështje e së drejtës; prandaj, këto pretendime dhe pohimet që unë kam bërë po të merren si të vërteta! Pra, unë jam pak i habitur, sepse kishte qenë që më në anën tjetër - anasjelltas - Unë me të vërtetë mendoj se, në qoftë se unë isha ulur në atë karrige atje, ju do të keni rënë dakord, nëse. . . nëse zoti McRaney ishte në anën tjetër - me fjalë të tjera - si thashë, unë jam i shqetësuar në lidhje me rolet dhe atë që unë e konsideroj PRAKTIKAT ndoshta diskriminues. . .ABUSE E GJYKATAVE. . ., Sepse, siç thashë, në qoftë se unë isha ulur atje. . . dhe ngritur çështjen. . .dhe ai ishte ulur mbi këtu. . I cituar praktikën gjyqësore. . Unë dhënë provat. . .dhe unë kam kërkuar keni lexuar lutje? Kjo çështje duhet të ketë qenë të referuara BACK ose duhet të ishin pranuar se lutja e znj Newsome në padisë civile është paraqitur parë. . . kështu që bazuar në këtë. . .supposed të jetë një lëvizje mbrojtëse, kjo gjykatë jokompetente! Kështu që është e pavlefshme! Pra, kjo është ajo që unë jam këtu për. Dhe unë nuk mund në bazë të ligjeve, siç kam deklaruar, JURIDIKSIONI NUK MUND të hiqet! Dhe unë nuk jam duke shkuar për të hequr dorë atë. Pra, në qoftë se zoti McRaney dhe gjykatat e tjera duan të vazhdojnë të argëtojë kërkesa të tilla joserioze që ai paraqiti në emër të klientit të tij, kjo është në rregull. Por për aq kohë sa unë. . . Të gjitha unë bëj është thjesht shkoni dhe të sigurohemi që unë kultivimin pretendimet e mia. Unë nuk kërkoj për prova. Unë shoh në gjëra të ndryshme dhe çfarë Gjykata qëndrojë për? Dhe unë jam duke kërkuar si unë qëndroj sot këtu ", bazuar në konkluzionet ligjore që kam ofruara - edhe regjistrimin e tyre për ju - ka deklaruar dhe identifikuar Rasti Ligji / FEDERAL ligjin se kjo gjykatë jokompetente Pra, për të rri këtu dhe të përpiqet të uzurpojë ajo, mbi kundërshtimet e mia, mbi ligjet dhe Gjykata e Lartë e vendimeve, atëherë unë kam shqetësime shumë serioze në lidhje me atë! GJYQTAR ELLINGTON: E pra të gjitha unë mund të them është "JU ngriti çështjen", "ju keni bërë kundërshtimin tuaj," ajo "është një çështje e Record", "pika juaj është ruajtur!" Nëse janë të sakta. . .nëse dimë. . .Të pala tjetër është e gabuar
 5. 5. dhe ju jeni të saktë, atëherë pika juaj ka qenë i rezervuar dhe ju mund të merrni të korrigjohet në apel! Newsome: E pra shihni që vendimi im është pse. . .AGAIN, Në apel. . . AGAIN, humbje të parave, humbje kohe! Për arsyen e thjeshtë, se parashtresat nuk po u përgjigj! Kur ju të paraqesë një urdhër në pushtet apo nga kjo Gjykatë, ju vetë po shmangen "adresimin e çështjeve!" Deri atëherë unë do të bëj për shembull një lëvizje për të gjeturat dhe përfundimin e ligjeve, dhe ju keni TIP-toed rreth se! Pra, përsëri, është menduar të jetë kjo gjykatë? Kjo nuk është duke punuar për ne! Dhe kjo është kur unë jam në komunitetet - unë jam për ndarjen me publikun - për shkak se liderët ndërkombëtarë janë duke i kushtuar vëmendje për këtë. . .Këto procedurat joserioze nga dora e tyre dhe ligji firmës Baker Donelson Berman Caldwell & Berkowitz veprimet '"prapa skenave" në çështjet në lidhje me këtë. Kështu që unë të sigurt që unë e vënë atë PUBLIKE në procesverbalin kështu që është thënë: "Oh, ajo kurrë nuk e bëri atë të njohur." Jo, kjo nuk do të ndodhë! Dhe kështu, edhe me interesat ndërkombëtare, për shkak se kjo është menduar të jetë një "VENDI I SHEMBULL!" Shiko në sistemin gjyqësor. Ata janë këtu lejohet të bëjë një tallje të saj. Dhe unë jam këtu, HISTORIKU ISH duke bërë punë paralegal. . Pra, përsëri, ajo nuk është regjistruar me mua Me fjalë të tjera, ajo nuk është si unë kam mungesa e njohurive dhe të kuptuarit të ligjeve dhe kur kam marrë kohë për të thyer atë; dhe ju jeni ulur këtu këtë mëngjes si ne. . .Siç ne flasim. . .Dua të them. . Unë kam kohë. . . Unë mund të shkojnë poshtë nëpër këtu deklaruar arsyen pse kjo gjykatë jokompetente dhe përsëri, vendimet nga kjo Gjykatë, ju keni informoi me majë rreth tij, Uzurpuar autoritetet mbi çështjet që ju mungon me kompetencë! Pra, unë kam shqetësime në lidhje me atë. Pastaj unë pyes nëse ekziston apo jo një të konfliktit të interesit? Dhe ju informoi me majë rreth që unë kam atë ditë të tjera. Ju injoruar trajtimin e konflikteve të interesave! Kështu, pra, atë që kam bërë në dje. . . Unë paraqitur dëshmi me betim për të mbështetur e cila kërkon përjashtimin tuaj nga kjo çështje! Por, përsëri, ju duket të jetë ADAMANT për të qëndruar në bord. Pra, përsëri, unë të marrë shqetësuar sepse unë e di "Kush e xhepa të thellë" janë prapa-skena "tërhequr strings."
 6. 6. Ata e dinë shumë mirë me mua dhe si unë përbashkët në deklaratat, kur bëri një dalje në Newsome vs Entergy çështje në New Orleans, Louisiana. . . Ata të mbërthyer kokën e tyre në se një, ata morën një SHELLACKING aq e keqe. Pastaj në rastet ligjore që kam marrë në dhe, kur unë do të marrë një avokat, ata kërcënojnë ata prapa-skena që ata kanë për të më lejoni të dini - Oh, një avokat më tha: "Unë duhet të jetoj në Misisipi dhe të ushqyer tim Familja. "Unë marr. . . Ti e di. . .Those Gjëra të bëjnë me mua, sepse e shihni, unë nuk jam FRIKË të këtij ligji firmës. Pastaj një tjetër. . . sepse ju jeni Baker Donelson, ju jeni mbi Misisipi BAR, ju filloni messing me jetesën e njerëzve, pastaj të shkoj i shqetësuar.
 7. 7. Kërcënuar se do të ketë avokat tim ! NDËSHKUAR ose hequr e drejta sepse ata nuk pranojnë të DROP padi Pastaj kur unë vazhdoj të bëj dhe për të marrë parashtresat ngritur, ju keni të Kangaroos si z McRaney - Excuse shprehjen! Por ne kemi atë treguar lart. Kështu që unë ndjekin ligjin. Unë bëj. Unë të marrë një avokat. Dhe si një paralegal, unë ulem këtu dhe unë përfaqësoj veten time për shkak të kërcënimeve ndaj avokatëve të mi. Kështu që unë jam ulur këtu duke u mbështetur në një
 8. 8. sistem të korruptuar të Drejtësisë ashtu si në Entergy çështje kur ata nuk më thoni se gjyqtari Porteous ishte në listën e pagave të tyre. Faleminderit mirësi, kam raportuar në Departamentin e Drejtësisë Ata mund të rregullojmë atë megjithatë ata duan të. por ai është hequr dhe fajësuan nga stol. . Dhe në listën e tyre, unë shoh këto avokatët vetëm i mbajnë duke treguar deri që ata kanë raste mia caktuar Pastaj përsëri, Mitchell McNutt & Sams, firmë ligjore edhe në se, dështimi për të bërë një dalje - Gabimet Me qenë PRO SE nëse unë kishte bërë që, ata do të kishin flak atë menjëherë! Por sepse ata janë firmat e mëdha të ligjit të shquar si BUTLER BORE / Phelps Dunbar, unë jam ulur këtu afrikano-amerikan sfidues këto firma BIG ligjit të fuqishme, rastet gjyqësore janë të kompromituar! Avokatët e mi janë të kërcënuar! Pra, këtu ne jemi sot duke folur për KOMPETENCAT! Përsëri, në pamje të veçantë! Unë e kam bëri këtë Gjykatë, duke u bazuar në argumentet e - provat që kam paraqitur - jurisprudencën - faktin se padia Federale / padia Gjykata e Qarkut është dorëzuar para kësaj dhe ju ende nuk kanë treguar mua apo edhe në tuaj vendime për të treguar se ju kanë juridiksion mbi këtë çështje. Dhe përsëri, ju vetëm do të duhet të më falni. Unë jam vetëm nuk kanë frikë nga këto xhepa të thellë! Kjo është arsyeja pse unë kam shkuar PUBLIKE / NDËRKOMBËTARE dhe kanë sytë dhe veshët e liderëve botërorë! RUSI / Kinë. . Raporti .Të. Unë të marrë ato. Ata shkarko lutjet e mia gjyqësore. Kam marrë të përkthyera në gjuhë të ndryshme Për shkak se këta njerëz vijnë këtu ushtrimin e ligjit dhe të kthehemi në vendin e tyre dhe ne jemi menduar të jetë një shembull dhe pastaj kur ju të merrni atë që është quajtur një BLACK arsimuar -!.. Ju e dini një tjetër term i përdorur për ne - ne jemi abuzuar! Dhe kjo është arsyeja pse, kur unë jam në komunitetin e thashë, kjo despotizmit Qeveria ne jemi nën - kjo nuk është një demokraci!
 9. 9. INTEGRIMI nuk punojnë! Shikoni në gjendjen tonë - komunitetet tona -. Kur kemi lejuar Ne lulëzoi PARA INTEGRIMIT! Ne kishim ligje dhe qeverive që ka punuar për ne! Tani që ne jemi gjoja duke u mbështetur në një - siç thashë - një demokraci e cila është një despotizmit në fakt - oligarki me grupe të vogla si firma të ligjit si Baker Donelson TËRHEQUR STRINGS PRAPA SKENAVE për të marrë një avantazh të padrejtë! Tucking bisht pasi ata marrin një SHELLACKING në Entergy rëndësi dhe të refuzojë të tregojë fytyrën e tyre përsëri! Nëse këto gjëra janë bërë nuk dihet - dhe kjo nuk është si, "Oh ne nuk e dimë se Znj Newsome." Asnjë JU. . . Gjykata KNOWS sepse unë sigurohuni që kam "vënë atë në gjuhën angleze." Unë "vënë ekspozitave në gjuhën angleze." Unë edhe "Vendos Ndërkombëtar Interesat si ekspozitave brenda lutjeve."
 10. 10. Pra, përsëri, unë qëndroj sot këtu, sepse zoti McRaney dhe kjo gjykatë vazhdon të flitet për padi federale e kam se kjo Falimentimit emërtimin mua si një kreditor - Hello - së bashku me bankat dhe korporatat e tjera si kreditor - - çfarë një shaka! (I padëgjueshëm) që adresojnë? Por këtu ne jemi të këndshëm marrëzi të tillë dhe çështjet pavlerë! NUK duke u shërbyer me një lëvizje për të shkarkuar! Oh, ya'll shpejt. . .Më parë këtë vit. . .DISMISSED Atë. Unë kisha për të njoftuar Çfarë është me të duke luajtur me shërbim dhe unë kam për të marrë me BAKER Donelson në se për shkak se kur kam shërbyer Presidentin e Shteteve të Bashkuara me dëbim Njerëzit mendojnë se është një shaka, por unë e kam ndjekur procedurat e përshtatshme.?.! - Mail Certified / marrja e kthimit! çfarë bëjnë ata? Ata çjerr Kartonit Jeshil kështu që unë nuk do të marrë atë përsëri! Por një herë unë shkova publik dhe kontaktoi bashkësisë ndërkombëtare, ata regjistruar këtë Green Card përsëri së bashku! Kjo është quajtur "Mashtrimi MAIL" dhe "ngatërrime!"
 11. 11. Dhe postoj që në bloget e mia dhe forume për njerëzit në botë për të parë! Por kjo është drejtësia! Dhe pastaj përsëri, që vijnë në kohë-dhe-kohë për të argëtojë veprime të tilla joserioze falimentimin si kjo. Unë marr çështje! Unë jam shumë i mërzitur për këtë, sepse ligjet nuk janë duke punuar! Dhe kjo është ajo që unë e ndaj në Komunitet. ata nuk janë duke punuar për ne! Ne kemi të drejtë për të vendosur nën Qeverisë DEMOKRACI që është tashmë këtu - jo oligarkisë që ju të gjithë janë duke operuar nën - e një procesi gjyqësor dhe sistemi që do të punojnë për ne dhe jo kundër nesh, sepse ne nuk kemi një shumë të Paratë si Firmave McRaney ose McNutt Mitchell & Sams! JO, ne nuk kemi nevojë që kur themi kemi gjykatë. Ne kemi ligjet - Kushtetutë - të qëndrojë drejt mbi dhe pastaj është abuzuar për shkak të ngjyrës së lëkurës sonë! Përsëri, PARA INTEGRIMIT, Komunitetet lulëzoi ynë! Sy përreth Jackson! Kjo është ajo që unë jam jashtë. . .SPREADING Mesazhet Real Zi Wall Street -! Shikoni se!
 12. 12. Lulëzuar! Bombarduan në 1921 nga Ku Klux Klan, sepse ata nuk duan të shohin na lulëzojnë! na dashur në sistemin e tyre! E pra Jam këtu - PARA se të gjithë të Sistemit të lutur rastet mia Vendosja e lutjeve mia në dhe ju të gjithë jeni duke bërë një tallje të saj dhe ky është shqetësimi im!!! NËSE "DREJTËSIA" apo gjykatat janë duke shkuar në punë, atëherë vihet në qorrazi dhe le të punojnë; por nuk do të jetë përgjues poshtë për të parë se kush është! Mos të jetë kërcënues avokatëve të mi dhe avokatët dhe pastaj të përpiqet të bëjë atë të duket si unë kam padi joserioze JO avokat do të marrë një rast në qoftë se ajo ishte e pavlerë dhe që ata të më thoni -.. veçanërisht një, se ai ishte kërcënuar Ai ka për të ushqyer familjen e tij dhe pastaj ai shkon dhe! shërbejnë Gjykatësi në këtë çështje më vonë (konfliktit të Interesit)! Pra, edhe në këtë çështje, e pyeta në Lëvizje tim ndaj përjashtimit. . . Identifikimi i konflikteve të interesave? Dhe çfarë keni bërë nderin tuaj? Ju informoi me majë rreth se! I.. Unë. . Unë dokumentuar atë. I pyetur për betohen. Sipas ligjit, unë jam i drejtë për të marrë atë! Ti nuk më dha atë! Pra, çfarë jemi. . . Pse janë ne fakt KËTU? A është kjo vetëm për një Performanca Circus? Unë nuk e di! Por unë kam çështje serioze për t'u marrë me të dhe kjo është ajo që unë jam atje duke bërë në vreshtin! Atje edukimin e lënë ata të dinë ÇFARË OUR TË DREJTAT JANE! Ky sistem nuk është vetëm duke punuar për ne! Dhe përsëri, unë do të kërkoj. . .Ju. . .Ju më tregoni se çfarë Motion ne jemi këtu për të. . .Por ende dhe ende ju keni përfundimeve ligjore unë mund
 13. 13. të rri këtu; dhe unë e di se çfarë ju do të bëni. Ju do të thonë, "Oh, ne e mori atë, ju nuk keni për të lexuar atë në procesverbal." Dhe unë mund të kenë nevojë për të lexuar atë në procesverbal, sepse ju jeni TIP-toeing rreth tij. Unë deklaruar Rasti Ligji ku gjykata e falimentimit ishte për të dërguar këtë përsëri në. . . sepse padia ime ishte ngritur para kësaj Gjykate falimentimit; dhe ju jeni ende duke ulur këtu që dëshirojnë të marrin juridiksion mbi një çështje që ju mungon Dhe ju ende nuk kanë në ndonjë nga vendimet tuaja ose urdhra dhe as nuk e ka zoti McRaney KONTESTIMORE deklaratat e mia dhe SIPAS LIGJIT - NUK duhet të shkoni në Shkollën e Drejtësisë për këtë - por vetëm të shtypni lart lutjet e mia për këto BIG të shquar "e bardhë" firma të ligjit kam punuar në të kaluarën si PAGE Kruger & HOLLAND, MITCHELL McNutt & Sams. . gjëra .Këto Kam mësuar. . .goes pakontestueshme, atëherë. . .Pastaj është marrë si të vërtetë! Por kjo nuk është ajo që po ndodh në këtë padi. Ai sapo vjen në dhe vetëm të bëjë një pamje dhe të ulen atje dhe të buzëqeshni dhe ju e dini pak kontaktin me sy dhe kemi marrë. . . Unë e shoh Body Language. . Unë e kuptojnë atë. Por unë mendoj se unë nuk jam menduar të jetë që hapur dhe që drejtpërdrejtë! Por kjo është e vërteta! Dhe derisa të merremi me të vërtetën, atëherë unë dua Botërore INTERNATIONAL të dini se çfarë "tallje" Ky vend është. Kjo është një turp! Sidomos kur ju le të firmave të ligjit siç kam ndarë në deklaratat e mia Baker Donelson Berman Caldwell & Berkowitz të marrë kontrollin e të gjitha aspektet e Qeverisë, depërtoj Gjitha aspektet e Qeverisë, dhe të punojnë atë për praktikat racor diskriminues, atëherë unë duhet të marrë çështjen me gjëra të tilla si se. Pra, përsëri, unë jam vetëm këtu në Veçantë pamje, por unë
 14. 14. duhet të dini dhe unë dua që ajo në të dhënat "SOT", çfarë LIGJI kështu që kur kam lënë këtu dhe vendimi juaj del se ju jeni duke qëndruar në për të hedhur poshtë Ligjore CASE Konkluzionet dhe provat kam paraqitur në këtë lëvizje. Unë nuk dua të presin për të Rendit, sepse ju keni pasur këtë tani, ju tha se kur ajo ishte ngritur. . .Ju. . .Ju. . .Kjo lutur. . .that kjo lutje që kam ngritur ishte 17 qershor Kështu që unë do të mendoj vetëm në ndershmërinë, paanshmërinë dhe drejtësinë, dhe në integritetin e kësaj Gjykate që ju mund të japin mua me Ligjin Rasti për të mbështetur apo kundërshtuar një unë me kusht që mbështet se kjo rast duhet të jetë vetëm. . Shkak imja është paraqitur për herë të parë. . . duhet vetëm të dërgohen të drejtë në përsëri në Gjykatën e Qarkut. Mos rri atje lart dhe "Oh kjo është hedhur poshtë." Asnjë nuk ka! Ka një KONFLIKTI I INTERESIT! Ashtu si me gjyqtarin Porteous që ata mbajnë. Ata marrin vendime në favor të tyre. Këto janë gjëra që unë duhet të merren me të. . Gjyqtarët e korruptuar.. . . Porteous. . . DeLaughter. I vënë atë në gjuhën angleze. White. . . Bardhë. . . ALL WHITE! Pastaj duke u mërzitur me mua, sepse lutjet e mia nuk - siç thonë ata - duket si një pro SE lutur. Sepse puna jonë nuk është menduar për të kërkuar këtë të mirë! I.. . I.. .Unë vetëm . . Unë nuk e kuptoj pse ne jemi sot këtu. I vënë lutjet atje! - Vazhdoi të pakontestuar Sot, ajo nuk ka marrë përgjigje. Këtu ju jeni, "Kur unë të marrë të gatshme për të qeverisur ose kur ju jeni gati për të apeluar". . .Shih përsëri, kjo është ajo që ju të gjithë bëjmë. Kjo është arsyeja pse unë të ndajnë me popullin, "sistemi. . . Gjykatat nuk janë duke punuar për SHBA dhe në bazë të kushtetutës - sipas Abraham Lincoln - ne kemi të drejtë për të hedhur këta njerëz Nga zyra! NUK përmbysur qeverinë por populli i korruptuar në zyrë! " Dhe kjo është arsyeja pse unë e bëri të sigurt kam shërbyer dëbimin për Presidentin e Shteteve të Bashkuara / Kongresi dhe të tjerët. Kjo tingëllon qesharake, por ata njerëz
 15. 15. NDËRKOMBËTARE marrin respektin që kam ndjekur gjënë e duhur. Kam kujdesen më pak për ngjyrën e lëkurës tuaj! Kam ndarë me atë kur ai mori në atje. . . Merrni në atje dhe NUK DO drejtë nga ana e Popullit! Unë mund të kujdesen më pak - JUST DO drejtë nga njerëzit sot ndodhem këtu dhe të kërkojë që të lë KAQ ose përgjues nën qorrazi dhe japë drejtësi ju mungon juridiksionin e Gjykatës dhe unë jam duke kërkuar që ju të pranojmë se ose për të siguruar mua! me CONLUSION ligjor dhe provat bazuar në konkluzionin ligjor dhe provat që kam dhënë juve, se ju kanë juridiksion mbi këtë çështje dhe të mos e keqpërdorë apo të përdori pushtet tuaj në çështjet ose çështje që është. . . Kjo është me të vërtetë ASNJE e Punëve të kësaj Gjykate! E bëra . . . Unë jap një shembull tjetër. . .Like Z McRaneys. Kur kam ngritur një padi. . . Kur ata morën më poshtë. . . poshtë në Qendrën e Paraburgimit Hinds Qarkut në vitin 2006 - ngritur një padi në këtë emërtimin Jon Lewis / Sherif (Malcolm McMillin) i Cili bëri që ata sjellin në për t'i përfaqësuar ata në atë, por jo vetëm kaq, në vend se Jon Lewis përgjigjur ankesës,.? Ai shkon dhe fotografi këto akuza të rrejshme penale kundër meje për "rezistonin arrestimit". . . "Sjellje të çrregullt. . . " Por ajo që ai nuk e di unë ka kontaktuar tashmë publike dhe gjithçka prapa skenave! Këtu unë jam duke punuar për një firmë ligjore deri në Cincinnati kur avokati im e quan mua ", znj Newsome Pse nuk keni qenë në gjykatë sot? " E pra, një GUESS dhe i thashë avokati im nuk do të jetë duke u përpjekur për të shitur me nën tryezë për këto Baker Donelsons! A ai Listen? JO! Por të paktën Gjykatësi dinte se çfarë të bëjë në këtë çështje. Hodhi poshtë akuzat penale! Unë nuk ishte edhe atje! Sikur të ka dhënë në xhepat Baker Donelson, ata ndoshta. . .Ai ndoshta do të kishte lëshuar
 16. 16. një urdhër arresti për stol tim! Por si përsëri. . . Ju nuk e gjeni shumë gjyqtarët si kjo - NOR Avokatë. Dhe unë them njerëzve kur unë jam atje ", 99. . .- Dhe kjo është vetëm qenë e bukur - por 99,80 e Avokatët janë në sistem. . .TIED UP. Kështu që nëse ju mund të gjeni .20, ju jeni duke bërë mirë - kjo nuk do të bëjë kompromis punën e tyre. Ata janë duke shkuar për të marrë betimin e tyre seriozisht. Pra, përsëri, unë jam vetëm këtu në Speciale Dukje të le kjo Gjykatë e di se ajo jokompetente. Unë nuk jam tërhiqet off se! Unë kam asgjë nga kjo Gjykatë! AGAIN, Z. McRaney dhe ata kishin kohën e duhur për të kundërshtuar këtë lëvizje. Ata nuk zgjodhi për të. Në përputhje me Ligjin deklaratat dhe pretendimet që kam bërë janë të të merret si e vërtetë! GJYQTAR ELLINGTON: Mirë. Faleminderit. Z. McRaney ju njihen. ROBERT REX McRaney, JR .: Faleminderit nderi juaj. Unë do të përpiqet të jetë i shkurtër. Kjo është vetëm një normale "mami & Pop -. Kapitulli 7 Falimentimit"... Klienti im nuk ka të holla vetëm në sigurimet shoqërore unë nuk jam
 17. 17. një Firma Ligji Big unë nuk jam një Fronti për askënd por gjëja kryesore është se. në qoftë se znj Newsome - nëse ajo ndonjëherë ishte një Kreditori - nuk është tani. Rasti i saj, unë besoj se ju furnizuar me një gjykim përfundimtar. Rasti i saj në shefi - dhe kjo është një kopje e vërtetuar nderin tuaj - kundër Mitchell McNutt dhe të tjerë (duke përfshirë edhe klienti im - Ladye Townsend) është hedhur poshtë. Kjo është një gjykim përfundimtar. Pra, ajo nuk është më një periudhë kreditori! Ne kemi paraqitur një mocion për të shkarkojë dhe unë e di se znj Newsome tregon dhe më ka thënë se ajo nuk e ka marrë njoftimet tona - kemi dërguar atë në dy vende. Por ajo tha se ajo nuk e ka marrë atë. Unë nuk jam duke mohuar atë. Unë nuk jam duke thënë se ajo është e shtrirë. Por gjithsesi, ne e bëmë këtë aktivitet. Unë do të doja të shkoj në atë sot. Ne ka paraqitur atë 23 maj, 2014, dhe ai thjesht thotë se për shkak se rasti i saj dhe shef në Gjykatën e Qarkut Federale është hedhur poshtë nuk është më një Kreditori - nëse ajo ndonjëherë ishte dhe nuk ka këmbë. Rasti është mbyllur ... qenë Dis. . . E pra jo të mbyllura. Por ajo është shkarkuar. Ajo nuk ka paraqitur një kundërshtim të kryejë. Unë e simpatizoj me Gjykatën dhe Znj të Newsome, por ky rast vetëm nuk ka këmbë dhe ne jemi duke kërkuar që veprimet e saj të shkarkohet dhe Rasti i mbyllur. GJYQTAR ELLINGTON: ka që janë shënuar shfaqin "1?" McRaney: korrekte dhe unë i dha Znj Newsome një kopje të saj. GJYQTAR ELLINGTON: Ju dëshironi të kërkoni që të ketë atë pranuar si prova? McRaney: Po, zotëri ... Po zoteri. . .Më vjen keq. Ju lutemi të keni atë pranuar. GJYQTAR ELLINGTON: Mirë, le gjykimin përfundimtar të datës 23 tetor 2013, në Gjykatën e Qarkut në SHBA shënuar Ekspozita "1." Le të pranohen. McRaney: Oh, mungesa në këmbë. Të cilën ajo vetëm nuk ka këmbë. Ajo nuk është një kreditori. Rasti i saj është hedhur poshtë. Klienti im është një LADYE pak OLD dhe ne vetëm duhet ky rast i mbyllur. Faleminderit Nderi juaj! GJYQTAR ELLINGTON: Mirë. Znj Newsome do të ju pëlqen të dëgjohen më tej?
 18. 18. Vogel Newsome: Nderi juaj, të falënderoj zotin McRaney për punën e tij unë kam simpati për gjendjen financiare zonjës Townsend ose kushtet për shkak se gjatë hetimeve Federale, atëherë gënjen ajo kështu që tani ata duan simpatinë time për shkak se ajo është duke u slapped me një padi!!? Ai i jep si ekspozitës "1" i formës së prerë që ka qenë e kontestuar. Ai përmend se ka pasur një lëvizje të shkarkojë që shkoi pakontestueshme. Por pyeta dhe madje edhe në seancën e fundit. . . GJYQTAR ELLINGTON: Prisni, thonë se prapë, unë nuk jam e bëri. . . Newsome: Ai përmendi një shkarkesë / a Motion të shkarkojë paraqitur që nuk u kundërshtua. Unë u shërbyer kurrë. Unë ju jap një shembull. Nëse ju shikoni në të dhënat e Gjykatës. Rekord kjo gjykatë është - ne kishim një çështje për diçka të ngjashme me atë në lidhje me një seancë. I njoftoi Gjykatën për të lejuar Gjykata di se i ishte shërbyer kurrë! Gjykata mori hapat iniciativën për t'u siguruar që unë u shërbyer. Ktheu atë jashtë - gjëra të tilla si kjo. Por, në seancën e tonë të fundit, kur unë le zoti McRaney e di, zoti McRaney as nuk marrin kohë për të thënë, "E pra znj Newsome, këtu është tonë. . . mocionin. "Ai ka asnjë provë! Të gjithë ne jemi duke qëndruar këtu. . Ltd. Është fjalën e tij. Ai është një avokat. Ai ka qasje në sistemin elektronik të Gjykatës. A ju. . .Dua të them. . . Unë u mblodhën ai paraqiti atë nga sistemi gjyqësor ELEKTRONIKE kur ai e paraqiti atë. AGAIN, duke qenë më PRO SE, unë nuk do të marrë Njoftimet si avokatët bëjnë që një mocion i është paraqitur. Pra, për Z. McRaney për të përdorur për shembull - nëse kjo është ajo që ai e bëri - sistemin gjyqësor elektronike dhe nuk i shërbejnë mua, kjo është një abuzim të drejtë atje! Dhe kjo është arsyeja pse kam pyetur edhe për SANKSIONEVE Për këtë datë -!. Me atë dituri ai shërbeu kurrë mua Unë nuk kam asnjë kopje të kësaj Lëvizje të shkarkojë apo shkarkimit! TANI në Vogel Newsome vs Mitchell McNutt & Sams; konfliktit të interesit ekzistojnë atje Parashtresat duhura janë ngritur për të ruajtur atë rast; dhe nuk ka nevojë të Gjykatës duke u përpjekur për të thënë. . . Sepse kam takuar këtë Avokatin afrikano- amerikan për ACLU, kur isha në një Konferencë të Zi në St Louis, Misuri që kam përdorur si një bord të më lejoni të dinë se çfarë unë e nevojshme për të bërë - dhe unë kam bërë këto gjëra! Kështu që, kur unë shoh tallash metali ose joserioze "Vendimet përfundimtare" si kjo, unë kam RUAJTUR tashmë rasti. Paraqitur vini re deklaratat të duhur! Edhe në këtë çështje, në qoftë se ju të paraqesë një tjetër apo çfarëdo. . .things si kjo. . .Sanctions. Unë e kam paguar sanksionet. I paguar. . Unë. . . Unë e kam bërë atë. Pastaj kur kam ardhur dhe fotografi sanksionet kundër McRaney, çfarë YA'LL DO ditur se ai nuk ka respektuar edhe nga Gjykata. . . Ai është përdorur taktika të tinëzisht për të fituar një të panevojshme dhe avantazh të paligjshëm. Siç kam ndarë me të: "Nëse besoni kaq fort në rastin tuaj, pse ju duhet të tërheqë taktikave të tilla? Pse duhej të mbajë në burim mocionit të
 19. 19. shkarkojë?" Oh, klienti im është e gjitha thyen, ajo nuk ka para. . . Dhe BOO Hoo Hoo! Ajo është vetëm. . . Ajo është vetëm vuajtje nga ajo që ajo e ka mbjellë! Korr nga atë që mbjell! Ajo shkoi dhe kanë gënjyer gjatë një hetimi federal. Dhe unë kam dokumentet. I cili (i padëgjueshëm). . .Pastaj Kur ajo merr slapped me një padi, ajo dëshiron të shkojë paraqesin falimentimin! Dhe si i tha: emërtimin mua si kreditor. Kjo është tashmë në argumentin që unë duhet të ketë qenë kurrë quajtur si kreditor. Por përsëri, kjo është ajo ku ne jemi. Pra, për të ulem këtu dhe të thonë: "Oh, pra nuk është një AKTGJYKIMI përfundimtar." Kjo është ajo që unë jam duke thënë: / argumentet e pamend vetëm joserioze - një të bardhë KONTROLLUAR - Racist KONTROLLUAR -.! Procesit gjyqësor që nuk është duke punuar për njerëzit afrikano-amerikan ose Njerëzit-Of- Color dhe një gjë për ligjin, ajo nuk ka ngjyrë që është një gjë për ligjin, ajo ka asnjë ngjyrë! Ju thoni, "mbrojtje të barabartë sipas ligjit" - "të drejta të barabarta sipas ligjit." Kjo nuk po ndodh sepse unë jam duke sfiduar xhepat e madhe të thellë -. KLAN CONNECTED / e lidhur Baker Donelson Berman Caldwell & Berkowitz. Ai i cili - siç e përmenda në Memorandumin tim apo nën betim tim në dje se ishte ngritur në Gjykatën - kjo është një mbrojtësi ligjor të gjyqtarëve Federale kështu që në thelb arsyeja pse ju jeni ulur në stol! Unë nuk jam që naiv! I vënë atë në procesverbal për të gjithë për të parë. Ata janë prapa emërimin e gjykatësve Federale. Pra, përsëri, pse jemi këtu? Oh, unë nuk jam një firmë e madhe Ligji! Lexoni lutjet. Mitchell McNutt & Sams pas nga humbja Entergy fsheh prapa skenave dhe tërheq strings prapa skenave. Ata
 20. 20. nuk duan që ta merrte vesh përfshirë tyre. Pra ju lutem ki mëshirë për mua. Ki mëshirë për mua unë jam një firmë të vogël ligj -. Unë nuk jam i madh. Unë mund t'ju siguroj, ne mund të shohim në llogaritë tuaja bankare! Mirë. Pra, kjo është gjë e mia. Pra, për të ardhur deri këtu, duke iu drejtuar përsëri as këtë Gjykatë as zoti McRaney, parashtresat janë ngritur. Unë jam i bindet nga ligji dhe unë jam. . . Unë jam vetëm duke shkuar për të shkuar dhe për të tërhequr një shkrim të bukur pak të preferuar që më pëlqen në atë King James Version I Timoteut 1:. 8 -. . . Ligji është i mirë në qoftë se një njeri e përdor si duhet! Ligjshme. Por atëherë në qoftë se ju shkoni në poshtë në disa më shumë ajete ajo ju tregon se kush ligji është për. Gënjeshtarëve! Kjo ju jep një listë e tërë e që ligji është për të. Por kjo është menduar të jetë sërish ". . . Ligji është i mirë në qoftë se një njeri e përdor si duhet. "Mos të jetë në këtu abuzimin e procesit gjyqësor! Mos të jetë duke u përpjekur për të përdorur faktin se ju jeni të bardhë si një mjet UPPER për të marrë drejtësinë apo për të rrahur dikush për shkak të ngjyrës së lëkurës. Ligji ka asnjë ngjyrë! Vendos qorrazi përsëri në dhe QUIT përgjues nën qorrazi duke u përpjekur për të parë kush është PAGUAJNË WHO. Kush e bën atë dhe të veprojnë në përputhje me ligjin. Si unë përbashkët. . . Asnjë ligj Big Firm. . Por unë mund të shkoni dhe të merrni avokatët, por ato firmat e mëdha të ligjit dhe të kërcënojë këshillën time ligjore, pra, kur unë shfaqen PRO SE, ata duan të përpiqen dhe të them se është joserioze. Ata duan të godasin mua me sanksione. Po, Nderi juaj, unë kam paguar sanksione. . .things Por, kur unë të paraqesë sanksioneve kundër z McRaney dhe marrëzi dhe padisë. . . Veprimi pavlerë Falimentimit se ata sollën, ju të gjithë shmangur që! Dhe sipas ligjit, ai nuk e bëri. . . Ai as nuk kontestojnë atë ai nuk ka të kundërshtojë se Dhe këtu ne jemi me Motion -!. Duke thënë PSE I pyetur për SANKSIONEVE Ata mund të kërcënojnë avokatin tim - Baker Donelson dhe atyre me sanksionet dhe heqja e liçencës për shkak presidenti i tyre i Misisipi Bar, Tennessee Bar, President i Shteteve të Bashkuara, këshilltar ligjor në Phil Bryant. Dhe kjo është arsyeja pse unë i tha popullit: kjo është arsyeja pse ya'll janë të pasur probleme me atë FLAG! Unë vetëm mbani atë të vërtetë! Kështu që, kur të vij këtu - jo, unë nuk jam këtu për të luajtur ëmbëlsira Patty me Baker Donelson, Butler Snow, McRaney & McRaney dhe as do të tërheqë nga çdo ind ose napkins për Ladye Margaret Townsend.
 21. 21. Ajo e dinte kur isha në firmë dhe mënyrën se si ata më trajtuan atje. I VETMI afrikano- amerikan në firmë. Pastaj ajo dëshiron të shkojë dhe LIE gjatë një FEDERAL Hetimin dhe TANI Z. McRaney dëshiron që unë të tërhequr nga napkins dhe shami, sepse ajo është e thyer. Kjo nuk do të ndodhë sot. Ajo është vetëm korr nga ajo që ajo është e mbjellë! GJYQTAR ELLINGTON: Mirë. Ne qëndrojmë të shtyjë. Faleminderit shumë! McRaney: Faleminderit nderin tuaj!

×