Anúncio
Anúncio

Mais conteúdo relacionado

Anúncio

Xarxes socials-XS Toni Cabello

  1. Xarxa Social Toni Cabello Martinez
  2. Que es una xarxa social? Una xarxa social és una estructura social que esta composta per usuaris que estan connectats per un o més de tipus d’interdependència com pot ser la amistad, tenir interessos comuns, poder fer un intercanvi etc…
  3. Caracteristiques de les xarxes socials. Enllaços i connectivitat: Les xarxes socials es tracten d'establir llaços amb altres persones,Els usuaris han de poder relacionar-se i fer créixer les seves xarxes de contactes, en cas contrari no podríem parlar de xarxes socials. Interacció: És el que mou a les xarxes socials, lo millor es el caràcter social, ja sigui per tenir el mateix interès en alguna cosa, la gent esta per poder comunicar-se i expresarse. Massivitat: Les millors les principals xarxes socials poden contar amb millions de usuaris a nivell mundial, i poden exponer com una publicitat o una noticia. Perfil o identitat: Tots els usuraris en les xarxes socials posen les seves dades, el seu Correu, penja fotos,les seves aficions etc.. Tot això permetre la construcció de perfils amb els quals el usuari es mostra als altres. Peró no tots els perfils son vertaders.
  4. Implicacions. La majoria de les coses tenen consequencies positives o negatives, les xarxes permetre a les persones conectarse amb els amics o inclusiu fer noves amistats , a fi de poder compartir continguts, per poder interactuar.
  5. Avantatges Oportunitats laborals: Les xarxes socials poden fer la millor carta de presentació, des-de Internet pots fer un currículum, i per les xarxes socials pots trobar treball. Les xarxes socials ens permeten centralitzar els nostres contactes, poder veure les dates del seu aniversari, poder tornar de nou amb el vells amics, o fer de nous i això tot per les xarxes locals
  6. Inconvenients En algunes ocasions es pot fer un mal us de les xarxes socials. et poden fer estafes, Suplantacions d'identitat, ciberbullying etc.. També un inconvenient molt gran es que no podem socialitzar en persona sinó solament per escrit. Els algoritmes de les xarxes socials poden prioritzar el contingut que s’assembli al que ens agrada i això es perd la oportunitat de perdre una altre tipus de informació que et pot agradar.
Anúncio