O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Haemme Vuoropäällikköä DENNIS Kamppiin

412 visualizações

Publicada em

Työpaikkailmoitus

Publicada em: Recrutamento e RH
  • Seja o primeiro a comentar

Haemme Vuoropäällikköä DENNIS Kamppiin

  1. 1. Tarina kasvamisesta Haemme vuoropäällikköä Dennis Kamppiin www.dennis.fi . www.dennis2go.fi www.foodfactory.fi. www.wrong.fi
  2. 2. Mahdollisuus olla mukana rakentamassa tulevaisuutta! Experiri Oy on rakentamassa parempaa tulevaisuutta Suomalaisille tarjoamalla parempia palvelukokemuksia. Nyt meillä on avoinna Kampin Vuoropäällikön paikka kasvavassa konsernissamme. Tällä hetkellä ryhmäämme kuuluu 10 ravintolaa ja yksi elintarviketuotantolaitos. Ristorante Dennis toimii 7:llä ravintolalla, jotka sijaitsevat Turussa, Helsingissä, Kirkkonummella ja Tampereella. Wrong Asian Kitchen ravintoloita on kolme ja ne sijaitsevat Espoossa sekä Helsingissä. Dennis Food Factory Oy:n tuotantolaitos sijaitsee Kaarinassa. Samalla kun liiketoimintamme kasvaa, haluamme löytää asiakaspalvelulähtöisen vuoropäällikön TEAM –Dennikseen.
  3. 3. Experiri, parhaiden ihmisten työnantaja… Toivomme sinulta positiivisuutta, joustavuutta, kiinnostusta alasta, halua oppia uutta, yhteistyökykyä (pidät työskentelystä tiimissä), jonkin verran kokemusta sekä uskallusta puuttua ja kehittää toimintaamme.
  4. 4. Uskomme sinun olevan oikea henkilö Silloin, kun vakuutumme että: • Olet positiivinen ja ratkaisukeskeinen positiivari • Ymmärrät työn olevan palvelua myös vaativissa olosuhteissa • Teet töitä tiukasti henkilökohtaisten ja tiimisi tavoitteiden saavuttamiseksi
  5. 5. Tule mukaan kehittämään parempia elämyksiä! Jos olemme herättäneet kiinnostuksesi, niin käy tutustumassa yritykseemme palveluihin www.dennis.fi sivuilta. Työpaikka sijaitsee Kampissa, mutta edellyttää myös mahdollisesti matkustamista, mikäli osallistut kehitysprojektiryhmiimme. Työt alkavat mahdollisimman pian. Kerro meille lyhyessä saatteessa, miksi haluat juuri tulla meille töihin, liitä siihen CV ja palkkatoive.

×