O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.
Детски Права
Детски Права
Децата имаат многу права, дел од нив :
Право на школување
Право на здраствена грижа
Право на држјавјанств...
Конференција
Конвенцијата за правата на
детето   на обединетите нации е договор
 за човечките права во којшто се утврдени...
Нешто повеќе за детските права
Песни за детските права
Слики за детските права
Тема:Детски Права
Изработиле :
Кико Тарчуговски
Виктор Петковски
&
Теодора Младеновска
Училиште : О.У С.В Климет Охр...
Próximos SlideShares
Carregando em…5
×

детски права

V b одд. ОУ Свети Климент Охридски-Бутел, Скопје одд. наставник Сузана Младенова (изработки од моите ученици). Примена на ИКТ во секојдневни активности на часот, домашни задачи, проектни активности.

  • Entre para ver os comentários

  • Seja a primeira pessoa a gostar disto

детски права

  1. 1. Детски Права
  2. 2. Детски Права Децата имаат многу права, дел од нив : Право на школување Право на здраствена грижа Право на држјавјанство Право на игра Право на љубов И многу други детски права
  3. 3. Конференција Конвенцијата за правата на детето   на обединетите нации е договор  за човечките права во којшто се утврдени , , ,граѓанските политичките економските ,социјалните здравствените и културните .права на децата Конвенцијата генерално го дефинира детето како секое човечко суштество кое не навршило осумнаесет години ,од животот освен ако врз основа на законот на одредена земја полнолетството не се стекнува .порано
  4. 4. Нешто повеќе за детските права
  5. 5. Песни за детските права
  6. 6. Слики за детските права
  7. 7. Тема:Детски Права Изработиле : Кико Тарчуговски Виктор Петковски & Теодора Младеновска Училиште : О.У С.В Климет Охридски Изработено на 31.01.2015 сабота

×