O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.
Een zeer verliefde jongeman besluit op een dag de naam van zijn geliefde Wendy op zijn penis te laten tatoe ë ren.
In slappe toestand is “WY” zichtbaar; in stijve toestand “WENDY”.
Op een mooie dag reizen de jongeman en zijn geliefde Wendy naar Jamaica.
Het was zeer fijn om te bruinen in de mooie zon en het water was heerlijk.
Op een dag aan het strand moet de jongeman dringend plassen en gaat naar het toilet.
Tijdens het plassen komt een zwarte man het toilet binnen. Deze gaat naast de jongeman staan en doet ook een plas. Nieuwsg...
“ Heet uw vriendin ook Wendy?”, vraagt de jongeman. De zwarte antwoordt: “Ik heb geen vriendin. Ik leid toeristen rond op...
De jongeman antwoordt: “Ik heb op uw penis de letters “WY” zien staan. Op de mijne staat ook “WY”. Als ik opgewonden ben, ...
De zwarte antwoordt: “ Oh. Als í k opgewonden ben, staat er: WELCOME TO JAMAICA, THANKS FOR YOUR VISIT AND HAVE A NICE DA...
Próximos SlideShares
Carregando em…5
×

Tattoo

961 visualizações

Publicada em

Publicada em: Diversão e humor, Turismo
 • Seja o primeiro a comentar

 • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Tattoo

 1. 1. Een zeer verliefde jongeman besluit op een dag de naam van zijn geliefde Wendy op zijn penis te laten tatoe ë ren.
 2. 2. In slappe toestand is “WY” zichtbaar; in stijve toestand “WENDY”.
 3. 3. Op een mooie dag reizen de jongeman en zijn geliefde Wendy naar Jamaica.
 4. 4. Het was zeer fijn om te bruinen in de mooie zon en het water was heerlijk.
 5. 5. Op een dag aan het strand moet de jongeman dringend plassen en gaat naar het toilet.
 6. 6. Tijdens het plassen komt een zwarte man het toilet binnen. Deze gaat naast de jongeman staan en doet ook een plas. Nieuwsgierig kijkt de jongeman over het afscheidingsschotje heen en ziet tot zijn verbazing dat ook bij de zwarte man de letters “WY” op zijn penis zichtbaar zijn.
 7. 7. “ Heet uw vriendin ook Wendy?”, vraagt de jongeman. De zwarte antwoordt: “Ik heb geen vriendin. Ik leid toeristen rond op het eiland. Waarom stel je die vraag?”
 8. 8. De jongeman antwoordt: “Ik heb op uw penis de letters “WY” zien staan. Op de mijne staat ook “WY”. Als ik opgewonden ben, staat er “WENDY”.
 9. 9. De zwarte antwoordt: “ Oh. Als í k opgewonden ben, staat er: WELCOME TO JAMAICA, THANKS FOR YOUR VISIT AND HAVE A NICE DAY”.

×