Anúncio
4 RATLLES ABRIL.pdf
4 RATLLES ABRIL.pdf
4 RATLLES ABRIL.pdf
4 RATLLES ABRIL.pdf
Próximos SlideShares
4 RATLLES FEBRER.pdf4 RATLLES FEBRER.pdf
Carregando em ... 3
1 de 4
Anúncio

Mais conteúdo relacionado

Anúncio

4 RATLLES ABRIL.pdf

  1. ESCOLA AMETLLERS
  2. SORTIDES I ACTIVITATS D'ABRIL: Divendres dia 14 al matí, l'alumnat de 4t farà un taller sobre la prehistòria a l'escola (programa EL POT). Dilluns dia 17 al matí, l'alumnat de 5è i 6è farà una sortida pel poble en bici acompanyats de la policia local per posar en pràctica les normes de circulació treballades prèviament. Caldrà que portin la bicicleta, el casc i aigua (si no teniu bicicleta caldrà que ho comuniqueu al tutor/a). Dimarts dia 18 al matí, l'alumnat de 3r i 4t farà un circuit de seguretat viària al pati de l'escola amb patinet amb la policia local. Caldrà que el mateix dia portin patinet i casc. (si no teniu patinet caldrà que ho comuniqueu al tutor/a). Dijous dia 20 al matí, l'alumnat de 1r i 2n farà una caminada pel poble amb la policia local per treballar la seguretat viària. Dijous dia 20 al matí, l'alumnat de 4tB anirà a "Cal Gallifa" a fer un taller relacionat amb el projecte que estan fent a l'aula. Dimarts dia 25 al matí, l'alumnat d'EI 5 visitarà la biblioteca "Cal Gallifa". Dimecres dia 26 al matí, l'alumnat de 2n visitarà la biblioteca "Cal Gallifa". Dimecres dia 26, de les 9:00 a les 13:00 h, l'alumnat de 5è A i B anirà a Avinyó a fer la trobada de cooperatives. Els dies 19, 20 i 21 d'abril els i les alumnes de cicle superior aniran a passar tres dies a la casa de colònies LA FOSCA (Palamós). Us recordem que marxaran a les 9 h i tornaran a les 16:30 h aproximadament.
  3. Durant la setmana: El dia 21, l'AMPA muntarà una paradeta de contes i llibres a l'entrada de l'escola. El dia 25, l'associació d'AMPANS vindrà a fer una petita representació de la llegenda de Sant Jordi amb els infants d'Ei3-4. El dia 26 a la tarda farem una festa a la pista de l’escola, on ballarem una sardana tot l'alumnat d'infantil i primària junts. El dia 27 els i les alumnes d’EI5A i d’EI5B faran la representació de la llegenda de SANT JORDI al matí per a tot l'alumnat de l'escola i a la tarda per a les famílies d'EI5 (properament us enviarem les invitacions). Els horaris de les representacions seran aquests: La setmana del 24 al 27 d’abril farem diferents actes per a celebrar la diada de SANT JORDI a l’escola: -Tallers de manualitats i racons de llengua relacionats amb Sant Jordi -Treballs de textos escrits de diferents tipologies: contes inventats, endevinalles, cal·ligrames, poemes i auques. -Exposició al vestíbul de tots els treballs realitzats a infantil i primària. 15:10 famílies d' EI5 A 16:45 famílies d'EI5 B CANTAXICS: el dia 19 d'abril a les 19:00h l'alumnat de 2n farà un concert, anomenat “El somriure de la princesa”, amb música de Luís González i text de Manel Justícia. Aquest projecte consisteix en formar part del cor d’una cantata a la Sala Gran del Kursaal. ACTIVITATS DE SANT JORDI:
  4. Bona pasqua!!! Us recordem que els dies 28, 29, 30 d'abril i l'1 i 2 de maig són festius. Us informem que els dies 8, 9 i 10 de maig es faran les proves de competències bàsiques de 6è. LA FESTA DE L'ESCOLA serà el dissabte 6 de maig. Us hi esperem a tots i totes!!!
Anúncio