O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Честит рожден ден, мамо!

7.300 visualizações

Publicada em

Publicada em: Espiritual
 • Dating for everyone is here: ❤❤❤ http://bit.ly/2F7hN3u ❤❤❤
     Responder 
  Tem certeza que deseja  Sim  Não
  Insira sua mensagem aqui
 • Follow the link, new dating source: ♥♥♥ http://bit.ly/2F7hN3u ♥♥♥
     Responder 
  Tem certeza que deseja  Sim  Não
  Insira sua mensagem aqui

Честит рожден ден, мамо!

 1. 1. Помниш ли някога, в старо списание,изчислихме, че си стар дух,преродил се за последно на земята със желание,да научи на нещо всички ни тук.
 2. 2. И днес, помъдряла и аз със годините,разбирам и вярвам във точно това, виждайки как си раздала, каквото си имала,и още събираш вълшебство и топлина.
 3. 3. Че как може иначе да бъде - кой в нашия град не те познава,на кое дете не си дала любов и мъдрост, на кой не си се усмихнала и ръка не си подала?
 4. 4. Кога не си горяла с плам,кога за нещо не си се борила, кога оставила си приятел сам, дори с бреме на плещите,нима за чужда мъка сърце не си отворила?
 5. 5. И ако всички те уважавати те знаят като достоен човек, дали знаят те какво означава,да имаш майка като теб?
 6. 6. Ако в трудност не съм се предала,ако от живота не ме е страх,ако без предразсъдъци, с душа, приятелите си съм избрала,ако не мога да спра да творя,
 7. 7. то е защото ти в мен си рисувала,с най-красивите четки, с най- нежни мечти,моделирала си, учила си, бдяла, лекувала, сърце, и сила, и дух вплете в нашите души.
 8. 8. На този ден не брой годините,те няма никога да могат да те победят, в хора като теб вечна пролет има,светлина, любов и младост сред мъдрост и добрина цъфтят.
 9. 9. Честит Рожден Ден, мила мамо!!! Благодаря ти, за всичко, което си ни дала и захората, които си ни направила! Бъди здрава, усмихната, все така борбена, добра, неостаряваща вълшебница! Обичаме те!

×