O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Честит рожден ден, мамо!

6.540 visualizações

Publicada em

Publicada em: Espiritual
  • Seja o primeiro a comentar

Честит рожден ден, мамо!

  1. 1. Помниш ли някога, в старо списание,изчислихме, че си стар дух,преродил се за последно на земята със желание,да научи на нещо всички ни тук.
  2. 2. И днес, помъдряла и аз със годините,разбирам и вярвам във точно това, виждайки как си раздала, каквото си имала,и още събираш вълшебство и топлина.
  3. 3. Че как може иначе да бъде - кой в нашия град не те познава,на кое дете не си дала любов и мъдрост, на кой не си се усмихнала и ръка не си подала?
  4. 4. Кога не си горяла с плам,кога за нещо не си се борила, кога оставила си приятел сам, дори с бреме на плещите,нима за чужда мъка сърце не си отворила?
  5. 5. И ако всички те уважавати те знаят като достоен човек, дали знаят те какво означава,да имаш майка като теб?
  6. 6. Ако в трудност не съм се предала,ако от живота не ме е страх,ако без предразсъдъци, с душа, приятелите си съм избрала,ако не мога да спра да творя,
  7. 7. то е защото ти в мен си рисувала,с най-красивите четки, с най- нежни мечти,моделирала си, учила си, бдяла, лекувала, сърце, и сила, и дух вплете в нашите души.
  8. 8. На този ден не брой годините,те няма никога да могат да те победят, в хора като теб вечна пролет има,светлина, любов и младост сред мъдрост и добрина цъфтят.
  9. 9. Честит Рожден Ден, мила мамо!!! Благодаря ти, за всичко, което си ни дала и захората, които си ни направила! Бъди здрава, усмихната, все така борбена, добра, неостаряваща вълшебница! Обичаме те!

×