O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

IBM Business Connect - Video uitnodiging - Silverside

994 visualizações

Publicada em

Tijdens IBM Business Connect 2013 organiseert Silverside een 2,5 uur durende workshop rondom de adoptie van nieuwe software. Deze User Adoption Strategies ronde tafel is een discussieplatform voor en door bedrijven om te leren hoe gebruikers sneller nieuwe collaboration software omarmen en willen gebruiken. De agenda van deze workshop volgt de beproefde 3G implementatiemethodiek:

Gevoel: Geld is niet belangrijk!
Start altijd met heldere communicatie over de waarom van de verandering. Het gaat niet om kostenbesparing, het gaat om optimaal wereldwijd verbinden.
#StartWithWhy #IBMSametime – Facilitator: Michel Jipping – PANalytical

Gedrag: Geen knoppentraining!
Verander de manier hoe mensen werken met behulp van management methodieken. Het gaat niet om migratie naar een nieuwe tool, het gaat om productiever en efficiënter werken dankzij Getting Things Done.
#GTD #IBMNotes #IBMSametime – Facilitator: TBD

Gereedschap: Thuis heb ik betere ICT!
Lever gebruikers een flexibele gereedschapskist en laat ze zelf komen tot de beste oplossing. Laat toepassingen natuurlijk evolueren door de business ipv als IT helemaal dicht automatiseren.
#BusinessVsIT #IBMConnections – Facilitator: Robert Sigmond – Forbo

Gezien de hoge interactie, de inbegrepen lunch en het beperkt aantal stoelen (25, enkel voor eindgebruikers) is vooraf registratie vereist via: http://silverside.nl/event/uasr14/

Publicada em: Negócios
  • Seja o primeiro a comentar

×