O slideshow foi denunciado.
Seu SlideShare está sendo baixado. ×

Biz Social Media Snow Camp 2018 - Alexandra Crivat, Metropolitan Life

Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio

Confira estes a seguir

1 de 9 Anúncio

Mais Conteúdo rRelacionado

Mais de RevistaBiz (20)

Anúncio

Biz Social Media Snow Camp 2018 - Alexandra Crivat, Metropolitan Life

  1. 1. #SunaUnPrieten În țara tinereții fără bătrănețe și a vieții fără de moarte
  2. 2. În țara tinereții fără bătrănețe și a vieții fără de moarte “Nu mi se poate întâmpla chiar mie!” “Dacă o să vorbesc despre o situație dificilă, o voi atrage.” “Știu că la nevoie, mă pot baza pe mama."
  3. 3. #SunaUnPrieten VIDEO
  4. 4. Dacă viața este așa cum ți-o faci tu, de ce asigurarea ar fi altfel? Controlul standardului de viață este o aspirație și nevoie confirmată pentru a ne putea bucura mai mult alături de cei dragi.* Studiu calitativ și cantitativ realizat de Metropolitan Life, august 2017, eșantion reprezentativ: 1300 participanți, reprezentare națională.
  5. 5. Mituri despre asigurările de viață Surse: 2017 Insurance Barometer Study, Life Happens & LIMRA 2018 Insurance Barometer Study, Life Happens & LIMRA 1. Asigurările de viață sunt scumpe. 2 din 3 adulți consideră că asigurarea de viață este prea scumpă, dar majoritatea supraestimează costul real de cel puțin 3 ori.* 2. 4 din 10 Millennials cred că nu s-ar califica pentru o asigurare de viață.* 3. Asigurările de viață sunt complicate.
  6. 6. Realități despre asigurările de viață Surse: Life Happens & LIMRA Insure Your Love Study 2017, Life Happens. 1. Un cappuccino costă 12lei – o asigurare de viață costă începând de la 3.5lei/zi. 2. Mulți oameni își protejează mai mult lucrurile decât viața lor și a celor dragi – mașina 79%, casa 67%, familia 55%. * 3. 8 din 10 persoane spun că atunci când te căsătorești și ai primul copil, trebuie să îți faci o asigurare de viață.
  7. 7. Vreau să îți cer o favoare... Context • În România, suma medie cheltuită de o persoană pe o asigurare de viață este de 18 euro/an în timp ce în UE este de 1.300 euro/an. Nevoia cosumatorului • Ne dorim să fim în controlul nivelul de trai pentru a fi mai împliniți. • Avem nevoie de o asigurare de viață simplă, transparentă, flexibilă.* Soluția • Asigurarea Așa cum vrei tu pe care o configurezi ușor, modular, ingredient după ingredient, după propria rețetă. • Comunicarea asigurării printr-un experiment social prin care vrem să “normalizăm” asigurarea de viață. Studiu cantitativ realizat de Metropolitan Life, septembrie 2017, eșantion reprezentativ: 800 respondenți, reprezentare națională
  8. 8. Ce spun consumatorii? “O abordare diferită în piață. Care prezintă O situație normală din viața noastră, propunând la final o soluție reală.” “O reclamă profundă și serioasă care poate schimba perspectiva clientului asupra vieții. Are un mesaj clar despre produs ca soluție de a fi în controlul viitorului și proteja ce contează mai mult.” “O abordare total diferită a categoriei de asigurări care prezintă o poveste reală, ușor de înțeles, cu o soluție pragmatică pentru situațiile neprevăzute.” Procesul de vânzare a fost eficientizat cu 50% Timpul de vânzare a scăzut cu 75% Traficul pe website a crescut de 10 ori în timpul campanei Brand awareness +3% Efect de halo pe alte canale de vînzări. Peste 30 de mil ads în Facebook peste 50 de mil ads în Google.
  9. 9. Q&A Mulțumesc. www.metropolitanlife.ro/campanie/suna-un-prieten/

×