O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

APLIKACIJA ZA KAMPOT VO SREBRENO JEZERO

469 visualizações

Publicada em

SPUSHTITEJA OD TUKA APLIKACIJATA I PRATITEJA NA MEJLOT SHTO E NAVEDEN VO APLIKACIJATA

Publicada em: Internet
  • Login to see the comments

APLIKACIJA ZA KAMPOT VO SREBRENO JEZERO

  1. 1. Овој формулар треба да го испратите на romano.avazi14@gmail.com најдоцна до 26-ти јуни 2015 година. Пријава за учество Обуки за вмрежување на роми од Европа и Балканот Романо Авази во соработка со невладината организација од Германија (Романо Англунипе) и нво од Србија (Романе Чаве-Романо Футуро). Организира летен камп за вмрежување на млади роми од Германија, Македонија и Србија со цел: запознавање со историјата на ромите, дискриминација и споредба во трите држави, Медија арт клуб за снимање на филм и видео записи, Дебата, Лидерство. Кампот ќе биде реализиран во СРЕБРЕНО ЈЕЗЕРО (Србија) со времетраење од 26.07.2015 до 08.08.2015година. Превозот ќе биде организиран и сите трошкови во врска со превоз, сместување и храна ќе бидат покриени. ЗАДОЛЖИТЕЛНО СЕКОЈ ОД УЧЕСНИЦИТЕ ПОТРЕБНО Е СО СЕБЕ ДА ЗЕМЕ ЛИЧНА КАРТА. Бројот на учесници е ограничен. Вашите пополнети пријави (апликации) испратете ги на следниов e-mail: romano.avazi14@gmail.com Контакт лице: Реџеп Јашари Тел:078/835/649 ЛИЧНИПОДАТОЦИ (Ве молиме јасно и целоснода ги пополните сите полиња) Презиме Име Дата на раѓање (дд.мм.гггг) Род Националност Улица Поштенски број Место/Град Држава Телефон(работа) Телефон(дома) Мобилентелефон Е-mail /факс
  2. 2. Овој формулар треба да го испратите на romano.avazi14@gmail.com најдоцна до 26-ти јуни 2015 година. ИЗЈАВА ЗА МОТИВАЦИЈА:Ве молиме во овој дел образложете ги своите причини/мотиви за пријавување на кампот за “Вмрежување на роми од Европа и Балканот” ( Од 50 - 150 збора) СТЕПЕН НА ОБРАЗОВАНИЕ: Основно Средно Вишо Високо Внесете кој од наведените работилнициви се од најголем интерес Обележетесо: 1-минимален; 2-среден3-максимален 1. Историјати култура на Ромскиот народ 2. Дискриминација на ромите 3. Медијаарт клуб (Видео записи)
  3. 3. Овој формулар треба да го испратите на romano.avazi14@gmail.com најдоцна до 26-ти јуни 2015 година. Пријавата се пополнува електронски и во електронска верзија се доставува најдоцна до 26ти јуни 2015 година. Селектираните кандидати ќе бидат информирани на мејл. Во која акција, кампања, настан или обука сте учествувале. И која е вашата позиција во Романо Авази (пр: Член, Тим лидер, поддржувач, пасивен член и сл.) Секој апликант задолжително да го потполни овој параграф доколку е АЛЕРГИЛЕН од некаков вид на храна, пчели и сл. (Краток опис и како да се надмине истото т.е да се заштити)

×