Anúncio
Petits Camaleons 2013: dossier de premsa
Petits Camaleons 2013: dossier de premsa
Petits Camaleons 2013: dossier de premsa
Petits Camaleons 2013: dossier de premsa
Anúncio
Petits Camaleons 2013: dossier de premsa
Petits Camaleons 2013: dossier de premsa
Petits Camaleons 2013: dossier de premsa
Petits Camaleons 2013: dossier de premsa
Petits Camaleons 2013: dossier de premsa
Próximos SlideShares
AGENDA FIESTA MAYOR PLATJA DE ARO 2014AGENDA FIESTA MAYOR PLATJA DE ARO 2014
Carregando em ... 3
1 de 9
Anúncio

Mais conteúdo relacionado

Similar a Petits Camaleons 2013: dossier de premsa(20)

Anúncio

Mais de Premsa Sant Cugat(20)

Anúncio

Petits Camaleons 2013: dossier de premsa

  1. EL FESTIVAL Petits Camaleons és el primer festival de música pensat per a nens i nenes de 0 a 14 anys. Els nens són els autèntics protagonistes i tot està pensat i dissenyat perquè puguin gaudir de la música com no ho han fet mai. Volums adequats, horari diürn, concerts curts, varietat d’estils i artistes amb una predisposició molt especial. És una oportunitat única per a que els petits de casa i els seus pares o acompanyants, puguin anar de festival amb tota normalitat a veure fins a 12 concerts en un dia. La música pensada per compartir en família. Què hi trobareu? El festival comptarà amb 5 escenaris: 1. Escenari del Teatre Auditori 2. Escenari de la Carpa Raluy 3. Escenari del Pati de l’Escola de Música 4. Escenari de l’Aula Magna 5. Escenari de la sala polivalent Però tot l’espai serà utilitzat per altres activitats. Hi haurà exposicions, rodes de premsa fetes pels menuts, signatures de discos, chill out, concursos i molt més. El festival també comptarà amb espais preparats per comprar el necessari per fer un dinar i un berenar coincidint amb les hores que dura el festival. Repartits estratègicament pel recinte trobareu punts de venda de menjar i begudes, sempre adequats a les característiques del nens. El festival inclou àrees de picnic ben condicionades amb ombres, taules i seients i contenidors de brossa per a tots els que vulgueu portar el menjar de casa.
  2. NOVETATS I ALTRES ACTIVITATS 1.- Ampliem la capacitat del festival amb dos escenaris nous, la Carpa Raluy, on hi caben fins a 1.000 persones i la sala Polivalent on es programarà música clàssica pensada per als més petits. Aquests dos nous escenaris us permetran veure els concerts amb una màxima comoditat. 2.- Petit ChillOut Mobiprix Espai pensat per a pares i mares amb nens de 0 a 5 anys que necessitin un moment per agafar forces i seguir amb el festival. A la sala trobaran lloc on seure còmodament, escoltar música relaxant i fer una becaineta si cal. 3.- Espai de Signatures Cacaolat Els nostres artistes sortiran una estona a fer-se fotos i signar discos i tot el que els demaneu. És una oportunitat única per a què el públic conegui els grups que més els agrada i compartir una estona amb ells. 4.- Concurs Petits Talents Cugat.cat Concurs on busquem, durant els mesos previs al festival, els millors músics en dues categories d’edat, d’entre 3 a 9 anys i de 10 a 16 anys. Els guanyadors de cada categoria actuaran dins de la programació del festival. 5.- Concurs Petit Reporter InfoK L’InfoK, l’informatiu infantil i juvenil de TV3 vol trobar els millors aspirants a periodistes. Els artistes se sotmetran a la roda de premsa més sincera que han fet mai, i és que els nens preguntaran allò que vulguin. Els guanyadors d’aquest concurs podran veure el concert des de dins, entre bambolines, i podran fer una visita a TV3 per saber- ne més d’aquesta professió i veure com es munta el programa en el mateix plató. 6.- Exposicions Entre concert i concert, es podran veure dues exposicions muntades en els passadissos de l’Escola de Música. Una és un recull de les millors fotografies de l’edició del festival de l’any passat. L’altra exposició està dedicada a Els Pets, que l’any passat van celebrar els seus 25 anys carrera. 7.- Zona comercial El Festival té una zona comercial on els expositors, sempre relacionats amb el nostre públic, podran vendre i mostrar els seus productes i serveis. La rambla comercial és un espai obert a tothom, no cal tenir entrada per accedir-hi.
  3. CARTELL Andrea Motis & Joan Chamorro Andreu Rifé Blaumut El nen infinit Els Pets Esther Condal Gossos Jaume Sisa Joan Dausà i els tipus d’interès La Banda dels Petits Camaleons Laia Torres Macaco Núria Graham Orchestra Fireluche Pol Cruells Pulmon Beat Box Ramon Mirabet Sant Andreu Jazz Band Sara Pi The Mamzelles The Pepper Pots The Pinker Tones & Albert Pla The Risas ENTRADES Les entrades es posen a la venta el dia 4 de juny. A la web www.petitscamaleons.com es faran rutes recomanades per ajudar al públic a veure el màxim de concerts del festival. Cada dia té tres entrades diferents: DISSABTE 5 D’OCTUBRE • Entrada Senzilla (color taronja): Dóna accés als espectacles d’aquest color, que són tots els que es fan fóra de l’Escenari Teatre Auditori. • Abonament Camaleó Groc: Dóna accés als espectacles del programa que són de color taronja i groc. • Abonament Camaleó Blau: Dóna accés als espectacles del programa que són de color taronja i blau. AUDITORI CARPA RALUY PATI AULA MAGNA 11.30 ELS PETS SANT ANDREU JAZZ 12.00 RAMON MIRABET ESTHER CONDAL 12.30 ELS PETS SANT ANDREU JAZZ 13.00 RAMON MIRABET ESTHER CONDAL 13.30 SISA THE MAMZELLES 14.00 PULMON BEATBOX LAIA TORRES 14.30 15.00 15.30 16.00 PULMON BEATBOX LAIA TORRES 16.30 SISA THE MAMZELLES 17.00 O. FIRELUCHE POL CRUELLS 17.30 MACACO BANDA DELS PPCC 18.00 O. FIRELUCHE POL CRUELLS 18.30 MACACO BANDA DELS PPCC 19.00
  4. DIUMENGE 6 D’OCTUBRE • Entrada Senzilla (color lila): Dóna accés als espectacles d’aquest color, que són tots els que es fan fóra de l’Escenari Teatre Auditori. • Abonament Camaleó Vermell: Dóna accés als espectacles del programa que són de color morat i vermell. • Abonament Camaleó Verd: Dóna accés als espectacles del programa que són de color morat i verd. AUDITORI CARPA RALUY PATI AULA MAGNA 11.30 GOSSOS THE PEPPER POTS 12.00 JOAN DAUSÀ SARA PI 12.30 GOSSOS THE PEPPER POTS 13.00 JOAN DAUSÀ SARA PI 13.30 PINKER & PLA BLAUMUT 14.00 THE RISAS LAIA TORRES 14.30 15.00 15.30 16.00 THE RISAS LAIA TORRES 16.30 PINKER & PLA BLAUMUT 17.00 ANDREU RIFÉ NÚRIA GRAHAM 17.30 ANDREA MOTIS BANDA PPCC 18.00 ANDREU RIFÉ NÚRIA GRAHAM 18.30 ANDREA MOTIS BANDA PPCC 19.00 Els preus de les entrades són de 25€ per als abonaments d’un dia i de 13€ l’entrada senzilla. La venda d’entrades arrenca amb una promoció especial amb carnet de soci del Club Súper 3. Els primers 200 socis tenen entrada gratuïta.
  5. SANT CUGAT A Sant Cugat, els nens i nenes i els joves menors de 18 anys representen un 25,57% del total de la població. L’índex de natalitat és del 12,1%, la xifra més alta de Catalunya i la segona de l’Estat espanyol. En acabar la primera edició del Festival Petits Camaleons, la ciutat de Sant Cugat va ser declarada “Ciutat Amiga de la infància” per la UNICEF. Es va reconèixer de manera especial la capacitat de Sant Cugat per implicar totes les entitats educatives del municipi i per la seva tasca de ciutat educadora. És evident que no podíem escollir una millor ciutat per fer el nostre Festival, i tant l’Ajuntament, com el Teatre-Auditori i l’Escola de Música van voler col·laborar-hi des del principi. CLUB PETITS CAMALEONS Amb la segona edició del festival, neix el Club dels Petits Camaleons, un grup per premiar i mantenir informades a les famílies que ens han visitat i que volen formar part d’aquest gran festival. El Club va dirigit a tots els nens i nenes entre els 0 i els 12 anys que vulguin ser amics del festival Petits Camaleons, i és totalment gratuït. El pare o la mare haurà d’omplir una butlleta amb les dades del nen i donar el seu consentiment. Les butlletes les trobareu al costat d’unes urnes durant els dies que dura el festival. Després del festival activarem les inscripcions a través de la pàgina web. De què serveix ser del Club dels Petits Camaleons? . Conèixer la programació i totes les novetats del festival Petits Camaleons abans que ningú. . Tenir prioritat a l’hora d’adquirir les teves localitats. . Aprofitar tots els avantatges, descomptes i promocions que ofereix el festival només per a socis. . Sorteig de packs familiars per assistir gratuïtament al festival. . Sorteig de packs familiars per accedir a la zona VIP i conèixer de prop els artistes. . Sorteig de packs de restauració. . Sorteig de material promocional (marxandatge, CD’s, material signat pels artistes, entrades, etc) . Sorteig de productes Educa Borras. . Newsletter mensual amb una selecció de les millors novetats musicals ideals per als més petits, així com recomanacions d’activitats fora del festival relacionades amb la música. . Informació i sorteig d’entrades dels concerts de La Banda dels Petits Camaleons.
  6. LA BANDA DELS PETITS CAMALEONS Us presentem la banda cridada a revolucionar el món de l’animació infantil nascuda de l’esperit del Festival Petits Camaleons. L’objectiu és molt clar; que pares i fills comparteixin la mateixa passió per la música. Una experiència única pensada per gaudir junts, tota la família, i foragitar tota mena de preocupacions i l'avorriment. Per entretenir de la mateixa manera a grans i petits hem elaborat un repertori basat en les bandes sonores de les pel·lícules d’animació d’última generació. Títols com “Cars”, “Shrek”, “Els Increïbles”, “Madagascar” o “Ratatouille”, unes cançons extraordinàries i alhora conegudes per a tots els públics. Sis músics damunt de l’escenari que no precisen de disfresses ni maquillatge per entrar pels ulls i les oïdes dels espectadors. La seva vitalitat és contagiosa i us resultarà impossible romandre sense cantar i ballar.
  7. ANNEX – INFORMACIÓ D’ARTISTES Andrea Motis & Joan Chamorro
  8. ERROR: undefined OFFENDING COMMAND: ‘~ STACK:
Anúncio