O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Hogyan növelte meg 17 százalékkal a konverziós rátáját az Orango webáruház?

3.721 visualizações

Publicada em

Hogyan növelte meg 17 százalékkal a konverziós rátáját az Orango webáruház?

  • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Hogyan növelte meg 17 százalékkal a konverziós rátáját az Orango webáruház?

  1. 1. www.optimonk.hu ESETTANULMÁNY UTALVÁNY WEBÁRUHÁZ www.orango.hu WEBOLDAL WWW.ORANGO.HU IPARÁG E-KERESKEDELEM ORSZÁG MAGYARORSZÁG KAMPÁNY Vásárlásösztönzés és hírlevél feliratkoztatás EREDMÉNYEK  17%-os konverziónövekedés  6,62% bevétel növekedés  9,5X-os előfizetési megtérülési arány
  2. 2. www.optimonk.hu A weboldalról Kihívások Megoldás A webáruházat vásárlás nélkül elhagyni készülő látogatóknak egy kedvezményre jogosító kupont kínáltak. Emellett arról is biztosítják a feliratkozókat, hogy majd elsőként értesülnek a további kiemelkedő akciókról és kedvezményekről, így legközelebb sem maradnak le semmilyen jó ajánlatról. Az Orango.hu utalványokat kínál az ország legjobb wellness hoteljeibe és fürdő közeli szállodáiba. A cég célja, hogy elérhető áron luxus szintű pihenési lehetőséget biztosítson a vásárlóknak. A webáruház fő célja, hogy azonnali vásárlásra buzdítson. Másodlagos célként a hírlevéllista növelését tűzték ki annak érdekében, hogy aktív, rendszeresen visszatérő vevőket konvertáljanak a feliratkozott látogatókból. Kihívások & Célok
  3. 3. www.optimonk.hu Megoldás I. A webáruházat vásárlás nélkül elhagyni készülő látogatóknak egy kedvezményre jogosító kupont kínálnak. Ezzel két legyet ütnek egy csapásra, hiszen egyrészt építik a hírlevél listájukat, másrészt a kupon arra ösztönzi a látogatókat, hogy kihasználva a kedvezményt akár azonnal vásároljanak.
  4. 4. www.optimonk.hu Megoldás II. A kampány kezdetekor egy „Vezetéknév” mező is volt a popupban, később ez kikerült, mert minél kevesebb adatot kérünk be egy feliratkozógyűjtő kampány során, annál jobban fog teljesíteni az adott popup.
  5. 5. www.optimonk.hu Megoldás III. A köszönőoldal minden lényeges információt tartalmaz: a kuponkódot, a beváltás módját, feltételét és a határidőt. Ez utóbbi akár a sürgősség érzet felkeltésére is szolgálhat. Emellett a köszönőoldal regisztrációra is sarkall egy újabb kuponajánlattal. Láthatjuk, ahogy a webáruház az egyszerű látogatóból az OptiMonk segítségével pillanatok alatt akár regisztrált felhasználót és remélhetőleg vásárlót konvertál.
  6. 6. www.optimonk.hu Közel másfél éve használjuk az OptiMonkot. Először e-kereskedelmi felületünkön az Orango.hu oldalon próbáltuk ki, de hamarosan a média portfóliónk többi oldalán is elkezdtük alkalmazni. A kimagasló konverziós arány, a sokféle beállítási lehetőség és a könnyű kezelhetőség miatt az egyik legjobb eszköznek tartom, amivel eddig dolgoztam. „ „Eredmények Sánta Tibor orango.hu Az előző év azonos időszakához viszonyítva 17%-kal nőtt a webáruház konverziója és összesen 2778 feliratkozóval bővült a hírlevél lista. 6,62%-al nőtt a bevétel. A webáruház összes bevételének 6,21%-a érkezett OptiMonk kampányon keresztül. Emellett egyetlen hónap alatt 9,61-szorosan térült meg az előfizetésük.
  7. 7. www.optimonk.hu Nem elég meggyőző? Próbáld ki 14 napig ingyen, és mentsd meg a már elveszettnek hitt vásárlásokat. Növeld a konverziódat a látogatók valós időben történő megmentésével. NINCS SZÜKSÉG BANKKÁRTYÁRA Kérdésed van? Egyszerűen csak kattints az alábbi gombra az időpontfoglaláshoz egy ingyenes konzultációra velem, vagy egyik kollégámmal. Mezei Niki Account Manager Skype időpont foglalása

×