O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Responsabilitate sociala 2015

564 visualizações

Publicada em

Campanie de responsabilizare sociala.
Participa si tu la proiectele sociale de care beneficiaza in 2015 - 23 de tineri si 14 copii, directionand 2% din impozitul pe veniturile din anul 2014 catre Asociatia Omnimind.
Nu este greu, vizioneaza fisierul, descarca Formularul 230, si daca nu ai timp sa ajungi la Administratia financiara de care apartii, trimite-l scanat catre noi pe adresa office@omnimind.ro si il vor duce voluntarii nostrii pentur tine. Da mai departe mesajul nostru, si invita-i si pe prietenii tai sa completeze Formularul 230 pentru Asociatia Omnimind.
Iti multumim anticipat!

Publicada em: Educação
  • Seja o primeiro a comentar

Responsabilitate sociala 2015

  1. 1. Campania 2% pentru Responsabilitate Sociala Proiecte @Omnimind 2015-2016 www.omnimind.ro https://www.facebook.com/OMNIM OMNIMIND Asociatia pentru dezvoltarea potenţialului uman
  2. 2. Asociatia OMNIMIND voluntarii si proiectele desfasurate in cadrul Asociatiei au nevoie de sprijinul vostru. CUM puteti deveni parteneri in proiectele noastre? •prin directionarea a 2% din impozitul pe veniturile din 2013 catre Asociatia Omnimind, pana cel tarziu in data de 20 Mai.
  3. 3. Mecanismul “2%” este si o forma de parteneriat intre cetatean, autoritati fiscale si sectorul non-profit. Poate una dintre cele mai sanatoase forme de parteneriat dintre cele legiferate pana acum in Romania, care sprijina organizatiile nonprofit. Pentru a deveni partenerul nostru social in 2015, pentru a te implica personal in implementarea proiectelor noastre: "Shift – We are working together” si “Fii pe Val”, ai de facut urmatorii pasi:
  4. 4. I. Daca ai obtinut venituri numai din salarii, chiar daca angajatorul a depus deja fisa fiscala, va trebui sa completezi formularul 230. Descarca-l de aici II. Cum se completeaza: vei gasi Formularul deja completat cu datele noastre fiscale, si trebuie sa completezi doar punctul I – datele de identificare personale; apoi semnatura in josul paginii. III. Formularul completat si semnat poate fi trimis: prin serviciile postale obisnuite la sediul nostru din: Bucuresti, Str. Paduroiu, Nr.2, Bl. B23, Sc.3, Apt.83,Sect.4, si noi le vom trimite la sediul Administratiei de care apartineti, Sau: Depuneti formularul completat la sediul Directiei Finantelor Publice de care apartineti prin domiciliu – este suficient intr-un singur exemplar.Termen de depunere: 20 Mai. .
  5. 5. Formularul trebuie semnat de dvs. insa nu este obligatoriu sa-l depuneti personal. Oricine poate depune formularul dvs. Poate aveti colegi de serviciu care nu si-au pus problema directionarii procentului de 2%, le puteti sugera completarea formularului 230 si pot fi depuse toate formularele cu un singur drum la Directia Finantelor Publice sau puteti sa le trimiteti scanate prin e-mail catre noi si le depunem pentru dumneavoastra. Pentru cei care obtin pe langa salarii si alte venituri, completati Formularul 200 si puteti folosi oricare dintre variantele de depunere de mai sus.
  6. 6. Datele noastre de identificare fiscala sunt: Asociatia pentru dezvoltarea potentialului uman – OMNIMIND - Cod de identificare fiscala: 24908569 - Cont bancar(IBAN): RO47-RZBR-0000-0600-1127-2014 Raiffeisen Bank, Ag. Sebastian, Bucuresti. Sfatuieste-ti si prietenii sa pro cedeze la felca tine! Va multumim anticipat, si daca aveti nevo ie de info rmatii suplimentare ca sa puteti co mpleta fo rmularele de mai sus, o ri daca do riti sa le trimitem no i, co ntactati-ne la o ffice@ o mnimind.ro . Vo m veni perso nal ! www.omnimind.ro Facebook page Twitter page
  7. 7. www.omnimind.ro https://www.facebook.com/OMNIM Partener national şi Sponsor principal Parteneri Media siColaboratori OMNIMIND

×