O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

A siker képlete!

1.004 visualizações

Publicada em

Mi a siker titka? Mitől lesz az egyik ember sikeres a másik meg nem, pedig ugyanazokkal az adottságokkal rendelkeznek, ugyanolyan környezetbe születtek bele? Miért vannak akik sikeresek az MLM.ben, mások pedig csak az elutasításokat kapják? Remélem ha megérted a siker képletét és alkalmazod, akkor te is sikeres leszel!

Publicada em: Negócios
 • Seja o primeiro a comentar

A siker képlete!

 1. 1. Vannak akik szeretnek bekiabálni a pálya széléről! Vannak akik odacsapodnak melléjük, hogy ezt ők is megtudják csinálni, aztán hamar kiszállnak! Vannak akik komolyan veszik belépnek a clubba, felveszik a ritmust, teljesítik az edzéstervet...és végigfutják! Ha nemcsak a futottak még kategóriába akarsz tartozni, hanem az élmezönybe, a sok pénzt keresők közé, akkor az áldozatokat is vállalni kell, nemcsak a dicsőséget!Vedd fel a mezt és kötelezd el magad a siker mellett!
 2. 2. HIT X MLMHelyes önbecslés Motiváció Inspiráció Lelkesedés – elkötelezettség!Tanithatóság Munkatanitókészség , törvények
 3. 3. Az emberek 95%-a utálja, ha valamit el akarnak adni neki!De mindenki szeret vásárolni!Az embereket elsősorban nem a terméked és az üzleted érdekli, hanem az aki te vagy!Ezért ez az üzlet elsősorban nem az eladás, hirdetésfeladás üzlete, hanem az emberi kapcsolatok üzlete!Ha csak a profit érdekel, akkor vegyél és adj el!Ha passzív jövedelmet akarsz, vezetővé kell válnod! Teljeskörű látásodnak kell lenni arról mit is akarsz! Látnod kell a Puzzle táblát, mit is kell kirakni! Nem a levegőben csapkodunk!Először látnod kell megvalósulni, el kell hinned, hogy már megvan!Mi ezt hívjuk 4.dimenziónak! Légy „terhes” a gyémánt színteddel!A sikerért rengeteget kell dolgozni, elsősorban magadon! Ha sokat dolgozol a munkahelyeden megélhetsz belöle, de ha sokat dolgozol magadon akkor milliomos leszel!
 4. 4. Vicc: ..... Mit szeretnél a lányom kezét vagy a fele királyságom?Én csak egy dolgot szeretnék! Megtudni, hogy ki lökött be a vízbe a krokodilokközé!Nem lehet belelökni az üzletbe téged!Ha nem hiszed el, hogy működik, hogy neked is sikerülhet, akkor először építsdfel a hited az MLM-ben!Van ahol bemanipulálják az embereket, és egy ideig bent tartják őket, de ez nemhit! Ez a krokodilos medence!Materialista szinten sajnos nem tudok segíteni!Az élet egy lüktető szellemi valóság amiben a hit, a beszéd, a gondolatok,érzelmek alapvető fontosságúak és befolyásolják, hogy mi történik veled, ésmennyire leszel sikeres!!A SIKER SZELLEMI VALÓSÁG, A GYÖKERE NEM A MUNKÁDBANVAN, HANEM A SZÍVEDBEN, A HOZZÁÁLLÁSODBAN...Sok ember rengeteget dolgozik, és sose lesz sikeres, mások csak élnek szinte,de bármire teszik kezüket abból siker, haszon lesz!Ne csak próbálkozz! Határozd el, és csináld meg! A próbálkozásban benne van,hogy ha nem megy feladod! Ne ízlelgesd mennyire hideg a víz, hanem ugorjbele! Égesd fel a visszautat magad mögött!
 5. 5.  MI NEM!! MI IGEN!!- Nem szerencsejáték! A legigazságosabb vállalkozási rendszer!- Nem piramisjáték! A legokosabb befektetése az- Nem gyors meggazdagodási lehetőség! időnknek és pénzünknek! Nem majd mások dolgoznak alattam rendszer! A hatástöbbszörözés legjobb eszköze!- Nem ingyenes karitatív szolgáltatás! Az egyetlen lehetőség, amivel bárki- Nem segélyosztóhely! elindulhat az üzleti életben- Nem befektetés nélküli vállalkozás! esélyesen! A legjobb módja a személyiségünk Nem termékek eladása, házalás! fejlesztésének. Jobb emberré válhatsz! Képzési rendszer, amely az élet minden területén segíthet a sikerességben!
 6. 6. Amíg nem tudod ki vagy, honnan jössz és hova tartasz addig nem leszel sose magabiztos! Ha csak egy evolúció által véletlenül összejött, szőrét vesztett majom származék vagy, akinek nincs beleszólása a sorsa alakulásába, akkor nem lesz soha egészséges ön becslésed! A szomorú valóság, hogy az ember élete során nem fejlődik az énképében hanem töpörödik! Gyerekként még mindent elképzelhetőnek tart, mindenre képesnek érzi magát, majd ez a korral eltűnik! A rossz nevelés, negatív beszédek, emberek véleménye, a média befolyása kiöli a hitet és önbizalmat! Elhiszed magadról, hogy senki vagy, alkalmatlan arra, hogy változtass a sorsodon és inkább kifogásokat keresel, hibásokat, felelősöket akik miatt ott vagy ahol vagy!Aminek látod magad, az vagy azzá válsz és olyan embereket fogsz bevonzani azéletedbe! A hit magadban, nem azonos a kevélységgel! Ne blöffölj, vágjál fel, itélkezz ésne nézz le senkit! Ha vezető akarsz lenni, légy mások szolgája! „Dicsérjen meg téged más,ne a te szájad! Bizonytalan kürtszóra nem gyülekeznek a népek! Ha követőket akarsz,akkor a tűzvonalba kell merned állni! Az embereket nem az érdekli mit mondasz, hanem az, hogy mit csinálsz! Minden reggel erősítsd meg magad abban, hogy ki vagy és ne akarj mindenkinek megfelelni!
 7. 7. Az inspiráció (sugallat, ihlet, késztetés), a lelki és szellemi tett egyik mozgatórugója, ami a kreativitással járó alkotókészség révén innovációt, azaz szakmai fejlesztést, vagy gyakorlatban is megvalósuló újításokat eredményez. Vannak dolgok amik tanulhatóak, taníthatóak s van amihez inspiráció kell! Megérzés belső hang!Amit nézel, hallgatsz olvasol arról gondolkodsz, azzá válsz, az vezeti az irányt azéletedben! Akik között forgolódsz, akikre hallgatsz azoktól veszed át aszellemiségüket! Amennyi a közvetlen baráti köröd fizetése annak az átlaga azamennyit te keresel! Kikkel és mivel töltöd a legtöbb idődet?Inspirációt olyan helyen kell keresni ahol a sikerek születnek!Sikertörténetek: sport, üzleti élet, gyógyulások, szabadulások, helyreállások!Szabadítsd fel magad a TV terror alól, és a véleményformáló környezeted alól!Hagyj időt reggelente és este, hogy az érzelmeid kitisztuljanak és fogadóképeslegyél a pozitív inspirációkra! Zűrzavarban, hangos TV mellettnegatív hírdömpingek áradata közt nem hallod meg a hangot! / Az ima nem vallásos kötelesség szokás, meditálás, hanem egy élő kommunikáció és vezetés Attól aki mindent lát és segíteni akar és tud! Nem érdemes materialistának lenni!
 8. 8. 1. Készség a tanulásra elsődleges! Tanulás nélkül nem megy! Nem lexikális tudás kell, hanem kreatív, pénzteremtő vállalkozói tudás! Amit tanulsz rögtön ültesd gyakorlatba és alkalmazd! Legyél jó szántóföld mert ha csak hallgatója vagy és olvasója a pozitív dolgoknak, és nem engeded, hogy formáljanak átalakítsanak, akkor falra hányt borsó minden kiadás! Minden megtanulható, mindenki meg tud változni, fel tudja venni a sikeres gazdag emberek gondolkozását, szokásait ha igazán akarja!2. Az MLM a másolódás, tovább adás üzlete! Neked is tanítóvá kell válnod!3. A világot törvények irányítják, ezeket nem figyelembe venni oktalanság,alkalmazni bölcsesség! Mehetsz velük szembe, nem kell hinned bennükde nem érdemes! Alkalmazd őket hasznodra! Vetés aratás , vákuum,keringés,vizualizáció, megbocsátás, vonzás törvénye...Randy Gage /És természetesen a Biblia a legjobb forrás, hogy megértsd a világ, hogy működik! /
 9. 9.  Meg kell tanulni:• Az érzelmeink kordában tartását, fegyelmezését! Ne irányítsanak!• Emberekkel bánni! Nem a termék miatt hanem hozzád csatlakoznak! Vezetővé válni! Ahhoz, hogy kövessenek neked kell példát mutatni, neked kell látni a célt! Bizonytalan kürtzengésre nem indul a nép!• Tisztába kell lenned, hogy mik a termékeid nem lehetsz sarlatán! Legalább azt tudd hol nézhet utána a dolgoknak!• Tanulj meg máskép gondolkodni! A fejedben döl el minden! Alakíts ki gazdagság tudatot! Nem a termékek a drágák csak te nem tudod megfizetni, te még nem költöttél ennyit ilyesmire! A legjobb módja annak, hogy megteremtsem az életemben az anyagi bőséget az, hogy elkezdek úgy viselkedni, mintha már meg is lenne. Én már milliomos vagyok, csak a pénz még más emberek bankszámláján van!• Tanuld meg az idődet beosztani, felállítani a prioritásokat, zöld és piros zóna! Ne a háttér munka kapja a nagyobb részt hanem a tényleges pénztermelő rész! Tanulj meg a célodra fókuszálni, ne légy szétszórt, ne kezdj bele egyszerre több lehetőségbe, üzletbe! Tanuld meg az internet lehetőségeit kihasználni, tanulj meg keresni !
 10. 10. Száz lovat is odavezethetsz a folyóhoz, de arra egyet se vehetsz rá , hogy igyon is a vízből! Kívülről rá lehet erőltetni emberekre célokat, de hosszan tartó sikert, csak a szívből jövő motiváció, meggyőződés hozhat! Nem a beépített kényszereknek hanem a saját lelkesedésnek kell előrevinnie ! Az embereket általában két dolog motiválja vagy a vesztességtől való félelem vagy a nyereség iránti vágy! Akkor lépnek ha a nyereség felülmúlja a veszteséget! Vagyis ha az MLM hozta siker és jövedelem lehetösége több mint az a hátrány amit az MLM üzletépítés esetleges kudarcai, elutasításai okoznak!Amíg nincs meg a miérted, bele se kezdj az üzletbe mert az első kudarcután abba fogod hagyni! Ugyanis te még bizonytalan vagy benne,hogy megtudod-e csinálni ellenben a környezeted biztos benne hogy nem!Ki kell írnod a falra, magaddal vinni a zsebedben és mindig szem elött tartani!Minél inkább a kitűzött életcéljaidra irányítod a figyelmedet, és minél magasabb érzelmi töltetet tartasz fenn magadban, annál több ötleted fog támadni, hogy hogyan haladhatnál a céljaid felé! Leírt és ki nem hirdetett célok nélkül könnyen leeresztesz, és marad a HOLNAPTÓL FOGYÓZOM! Hozzáállás!:
 11. 11. - Ahogy a szerelem se igazi, ha csak hormonális,ösztönszerű vonzódás, így a lelkesedés se alapulhathirtelen felinduláson! Persze a bemutatóknak ez a célja,hogy beléptessenek, de a döntés akkor lesz tartós, haakkor is ki tudsz állni mellette, ha már lement az adrenalinszinted!- Csak ha van terméktapasztalatod, üzleti látásod akkortudsz kitartóan lelkes lenni!- Senki se szereti ha eladni akarnak neki! De ha alelkesedésed felkelti érdeklődését, szívesen vásárolnak!Az elkötelezettséged, lelkesedésed, hited a termékekben,az üzletben ami vonzani fogja az embereket!A lelkesedésnek elkötelezettségen kell alapulnia! Ne csakaz első éjszakáig tartson a szerelem!A szerelem és a szeretet, tisztelet együtt kell legyenek,így a lelkesedés és az elkötelezettség is csak együtt jó! Alelkesedés nem érzelem csupán hanem tudatos döntés!Hegyen fel és hegyen le ugyanúgy fent kell tartani!
 12. 12. Látás – A motiváció fentartásához, fontos, hogy lásd magadelött a céltamit el akarsz érni! Ez visszakanyarodik az inspirációhoz!A média, a való világ, a szemeden keresztül rányít téged, hozzkisértésbe, irányítja a gondolataid, helyez el bennedgondolatokat, előitéleteket stb.. Változtasd meg mit nézel! Rakdki képszerűen amiket el akarsz élni, írd le, fogalmazd megkonkrétan a céljaidat, célszámaidat és programozd az elmédarra, hogy ez már a valóság! „A hit a nem látható dolgok felöl valómeggyőződés és a reménylett dolgok valósága!”Elkötelezettség: Akkora a szereteted elkötelezettséged valami – valaki feléamekkora áldozatot vagy hajlandó hozni érte! Az elkötelezettséged mutatja meg, hogymennyire hiszel a dologban!Niagara vízesés feletti átmenetel története: Uram, én biztos vagyok benne, hogy ezt egytalicskát tolva is megtudja csinálni! Ha ennyire biztos akkor üljön bele és indulhatunk is!Bármennyire is tisztában vagyok emberek anyagi szükségeivel, mégis azt kellmondanom, hogy én nem tekintem üzletileg csatlakozónak azt aki 1 doboz kávévalcsatlakozik! Mintha megvenné a lottószelvényt hátha kihúzza ez a csávából! Perszeörülök ha szerencséje lesz, és jobb így csatlakozni mint sehogy, de ha így építkezel,abból sok év múlva lesz csak talán pénzed! Ha üzletet akarsz, vetni kell bele, mint anyomos kútba először a vizet, anélkül nem indul be! Bármi áron, plusz munkával, kis lemondással de kötelezd el magad a 100 pont teljesítése mellett!
 13. 13.  Az MLM egy reklám marketingtevékenység, ahol a tagok, egyben fogyasztói is a terméknek, tehát nem csak „munkahelyi kötelességből” reklámozzák, hanem maguk is leváltják fogyasztásukat saját vállalkozásuk termékeire, és így a saját tapasztalataikat adják tovább környezetüknek, úgy hogy nekik is megtanítják, ez miért érdemes és hasznos! Ezért a marketingtevékenységért a tagok fogyasztása mértékében a cég a haszonból jutalékot oszt ki. A munka tehát a termékek és a pénzkereseti lehetőség bemutatása embereknek, megtanítva őket arra, hogy ők is másolják azt!
 14. 14.  Kapcsolatépítés – önmenedzselés! Reklám és marketingtevékenység! Online jelenlét és marketing: Linképítés, blogolás, cikkek hozzászólások Közösségi marketing. Hagyományos hálózatépítés: Névlista, meghívás, bemutató, ajánlások gyűjtése! Kereskedelmi elgondolások: Webáruházak, kávézók, cukrázsdák, rendezvények, orvosok, természetgyógyászok stb megkeresése – kisker értékesítés! Nemzetközi kapcsolatok kiépítése világhálózat kiépítése! MINDEN ÖTLET AMI AZT EREDMÉNYEZI, HOGY FORGALOM KELETKEZZEN A HÁLÓZATUNKBAN JÓ ÉS MÁSOLANDÓ!
 15. 15.  Online lassabb, de ha kitartó vagy és hajlandó vagy tanulni akkor sikeres lehetsz, és ha a nagyon kitartó vagy akkor szerencsés is lehetsz! Mennyi időt szánsz rá, mennyire mered felvállalni? Tudsz-e könnyen felállni, a kudarcokból, vagy minden NEM feldolgozása hetekig eltart! Kiket, hol és mikor keresel meg? Pecázol vagy hálót dobsz ki és HOL? Munkanélküliek vagy nagy vállalkozók közt keresel? Tudsz- idegen nyelvet, vagy legalább valaki melletted tud-e? Vállalkozói a hozzáállásod, vagy gyors nyereséget tudsz csak elképzelni? ÉS ATTÓL MENNYIRE ALKALMAZOD MINDEN NAP A MA ELHANGZOTTAKAT?
 16. 16. "Akár azt mondod, hogy meg tudodcsinálni,akár azt, hogy nem, mindenképp igazadvan."Henry Ford

×