O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

La Gran Gimcana Pirata

1.863 visualizações

Publicada em

Publicada em: Educação
  • Seja o primeiro a comentar

  • Seja a primeira pessoa a gostar disto

La Gran Gimcana Pirata

  1. 1. La Gran Gimcana Pirata Museu Marítim de Barcelona 12 de juliol de 2011. Associació Donavol El Grup anomenat Jack Espárrago va ser un dels més lluitadors.
  2. 2. La Gran Gimcana Pirata Museu Marítim de Barcelona 12 de juliol de 2011. Associació Donavol Els membres de La Perla Negra van fer molt bones banderes, i el seu pas pel Santa Eulàlia no va passar desapercebut.
  3. 3. La Gran Gimcana Pirata Museu Marítim de Barcelona 12 de juliol de 2011. Associació Donavol Pel Santa Eulàlia també van passar les tripulants de Los Chungos del Barco , una de les tripulacions més competitives.
  4. 4. La Gran Gimcana Pirata Museu Marítim de Barcelona 12 de juliol de 2011. Associació Donavol Per als del Pescanova , ni els nusos mariners ni els abordatges tenien cap secret.
  5. 5. La Gran Gimcana Pirata Museu Marítim de Barcelona 12 de juliol de 2011. Associació Donavol I, com els altres, els membres del Pirates de la Mediterrània també van estar a l’alçada de la millor de les tripulacions pirata.

×