O slideshow foi denunciado.
Seu SlideShare está sendo baixado. ×

iGEN Debrecen - a képzés bemutatása

Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Próximos SlideShares
!gen Debrecen 3
!gen Debrecen 3
Carregando em…3
×

Confira estes a seguir

1 de 10 Anúncio

Mais Conteúdo rRelacionado

Semelhante a iGEN Debrecen - a képzés bemutatása (20)

Anúncio

Mais recentes (18)

iGEN Debrecen - a képzés bemutatása

  1. 1. !genDebrecen innovátor és startupper képzés
  2. 2. Hogyan is néz ki az !gendebrecen? Az !gendebrecen egy innovátor és startupper képzés. 12 hetes, intenzív, gyakorlati feladatokra, és közvetlen szakmai tudásra épül. A képzésre hetente, minden kedden 18.00 órától kerül sor. Egy gyakorlati alapokra épülő előadás, majd konkrét feladatmegoldás és mentorálás jellemzi ezeket a találkozókat. Az előadók gyakorló üzletemberek, startupperek és innovátorok, akiktől nem száraz tankönyvi anyagot kapsz, hanem a mindennapokban használható tudást. A képzés alatt folyamatos mentorok segítenek, akiket Te választasz! Csapatokba szerveződve fogtok 3 hónap alatt egy projekten dolgozni. A képzés végén a legjobb projektet egy záró versenyen válaszja ki egy kockázati tőkésekből és üzletemberekből álló zsűri, valamint a közönség.
  3. 3. Mentorok, előadók oÁbrahám László: National Instruments ügyvezető oGyarmati Gábor: Szinapszis cégcsoport alapító oSzobonya Péter: kockázati tőke szakértő oHild Imre: iCATAPULT ügyvezető oMolnár István András: DBH SeedStar inkubátor vezető oDr. Prokisch József: Egyetemi docens és feltaláló oJohn Graham: Link Global Solution alapító oGönczi Péter: online marketing, akvapónia oBor Gergely: mobil üzletágvezető, Corvex Zrt. oKalmár Erika: Kommunikációs szakértő oEgyed Zalán: Drégelyvár csoport sales vezető oTöviskés Imre: Társadalmi innovátor oHegymegi István: Hunép Zrt. igazgatósági tag oNagy Barna: Kreatív Vonalak alapító oPóser Zoltán: SC Johnson pénzügyi vezető oKarancsi Lilla: Pharmaprint Kft. tulajdonos oTurcsán Tamás: Társadalmi innovátor, Hackathon alapító oStyle and Blog csapata: Glamour women of the year 2014, Év divat bloggerei oSzokolay Örs: város fejlesztő oKiss Ákos: Új Nemzedék Debreceni Iroda vezető oMezey Péter: Slamby Kft. alapító oÁrvainé Dr. Ványi Gina: team coach oKatonáné Kovács Judit, Rab Máté, Tóth László: szervezők
  4. 4. Felvételi folyamat 1. Online jelentkezés: www.igendebrecen.hu regisztráció szeptember 15-ig! 2. Személyes interjú: Az !genDebrecen egy gyakorlati feladatokra épülő képzés, így fontos, hogy a jelentkezőket megismerjük, és tényleg a legelszántabbakkal tudj a projektek megvalósításán dolgozni. Ezért lesz egy személyes, maximum 15 perces beszélgetésünk minden jelentkezővel. Az eredményekről mindenkit kiértesítünk 1 napon belül.
  5. 5. Első kurzus, csapatok Az !genDebrecen képzésben résztvevőként először is csatlakozol egy projektötlethez (ha egyéni jelentkező vagy), illetve egyéni jelentkezőket kell az ötleted megvalósításához gyűjtened (ha ötletgazdaként vagy csapatként jelentkezel). A csapatok alakulását segítjük, az első alkalom a bemutatkozásról, projektötletek bemutatásáról szól, és lesz egy heted, hogy mérlegeld hová is szeretnél csatlakozni, vagy épp kikből álljon a csapatod.
  6. 6. Előadások = gyakorlat A csapatok kialakítása után kezdődhet a projektmunka. Minden alkalommal egy adott témakört fogunk körbejárni egy szakember vezetésével. A találkozó gyakorlati jellegű lesz, a kérdezés nem hogy megengedett, hanem egyenesen támogatott. NINCS ROSSZ KÉRDÉS, a cél, hogy megértsd mi kell ahhoz, hogy az ötletedet sikerre vigyétek. Minden alkalomra egy gyakorlati feladattal fogunk készülni, hogy ne csak megértsétek a témát, hanem a gyakorlatban is alkalmazzátok!
  7. 7. Mentorálás Az előadók mellett mentorok fogják segíteni a munkád! Ha bármiben elakadtok, nem értitek, vagy csak érdekelne egy olyan valaki véleménye, aki már volt abban a cipőben, amiben Te, és jól jött ki belőle, akkor a mentorok segíteni fognak. Mentorok a szervezők, illetve a honlapon feltüntetett üzletemberek, szakértők, innovátorok, vállalkozók, coachok. Te választasz, hogy kitől szeretnél segítséget kérni.
  8. 8. Csapatmunka A projekted megvalósításához kulcstényező a csapatmunka. A keddi képzési napok mellett a hét többi napján is a csapatoddal együtt fogtok dolgozni a projekten. Nem kötelezően, tanóra jelleggel, de szigorúan megkövetelt „házi feladatok” végrehajtásával. A csapat a kulcsa a sikernek!
  9. 9. Verseny A képzés végén egy versenyen fog eldőlni melyik projekt nyeri meg a fődíjat! Fődíjként a részvételi díjak 20%-a kerül vissza a nyertes csapathoz! A verseny zsűrijét kockázati tőkebefektetők és üzletemberek fogják alkotni, akik amúgy is vadásznak az ígéretes ötletekre! A zsűri döntését kiegészíti a közönségszavazás, ahol a közönséget Te hozod! Minél több embert mozgatsz meg, annál többen szavaznak rátok. Ez direkt egy nem egyenlő verseny, győzzön az, aki az életben is a legtöbb embert meg tudja mozgatni!
  10. 10. Jelentkezz! Az !genDebrecen képzésre ezen a linken tudsz jelentkezni: http://www.igendebrecen.hu Ha bármi kérdésed lenne, keress minket a debrecen@igenegyesulet.hu email címen vagy a +36.70.466.8634-es telefonszámon. Jelentkezési határidő szeptember 15!

×