O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Pandemònium

222 visualizações

Publicada em

Power Point del nostre país!

Publicada em: Educação
 • Seja o primeiro a comentar

 • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Pandemònium

 1. 1. Pandemònium <ul>Joël Beltran – Maria Corbalán – Mireia Neddermann Arnau Pera – Dani Ruiz </ul>
 2. 2. Introducció <ul><li>Pandemònium és un país insular d’Europa situat al mar Mediterrani entre Grècia i Itàlia. Està format per dues grans illes, l’illa del nord i l’illa del sud. Syarru, la capital, està a uns 30 quilòmetres de la costa.
 3. 3. Té una superfície d'uns 268.680 quilòmetres quadrats amb un 2.1% d'aigua. Té un relleu molt ampli i variat, des de volcans ancestrals fins a llacs inmensos, milers de quilòmetres de boscos i inumerables rius.
 4. 4. La majoria de la població és d’ascendència Pandemoniana, encara que també hi ha bastanta ascendència Europea.
 5. 5. L’idioma oficial és el pandemonià i l’anglès per influència dels colons Britànics. Hi ha uns 4.252.277 habitants en total, és a dir, hi ha uns 16 habitants per quilòmetre quadrat.
 6. 6. L'esperança de vida és de 79 anys, i la mitjana de fills per dona és de 2,05. </li></ul>
 7. 7. Mapa de Pandemònium
 8. 8. Història <ul><li>Al voltant de l'any mil abans de la nostra era, es va començar a formar els primers poblats que fugien de les guerres i de la fam.
 9. 9. A Syarru van trobar una gran quantitat de recursos animals i vegetals, per tant van poder desenvolupar l'agricultura en la nova terra.
 10. 10. En el període entre els segles XII al XIV, van tenir la necessitat d'aconseguir més terres de cultiu per afavorir la proliferació dels aliments per prevenir la fam.
 11. 11. Al 1642, l'explorador anglès James Cook va arribar a terres pandemonianes trobant-se una forta resistència per part dels poblats, però finalment va poder imposar el seu idioma natal, l'anglès.
 12. 12. James Cook va navegar per tota la costa pandemoniana analitzant el terreny i va fer venir més colons anglesos, els quals la gran majoria eres pescadors i mariners que van ensenyar com pescar al mar per treure'n el màxim profit.
 13. 13. Al 1838 Pandemònium era un territori sense llei, que unit al setge colonial anglès va provocar que els habitants cedissin la sobirania de la seva terra a la Corona Anglesa a canvi de protecció. </li></ul>
 14. 14. Història - Per les diferències de significats entre la llengua pandemoniana i l'anglesa es van donar mals entesos en el que s'havia pactat, provocant grans conflictes com fou la possibilitat de venda de terres a colons no anglesos, que els autòctons es negaven fortament. - La situació va finalitzar en una guerra entre ambdues parts on els colons es van fer amb la gran majoria de les terres pandemonianes durant tota la resta del segle XIX. - Els pandemonians veien com la seva cultura tendia a desaparèixer. Al final del segle XIX Pandemònium es va convertir en el graner del Regne Unit, exportant-se productes agrícoles així com carn a diferents països europeus. - No seria fins a 1847 que el país va aconseguir la total independència del Regne Unit. - Les relacions entre els dos països van seguir sent molt estretes com es va poder veure quan les tropes pandemonianes van lluitar al costat britànic en ambdues guerres mundials. Entre els anys 70 i els 80 de segle XX, - Pandemònium va perdre el seu mercat europeu cosa que, afegida a la crisi del petroli, va fer que l'economia del país se'n ressentís fortament. El 1984 va firmar un tractat de lliure comerç amb Grècia.
 15. 15. Geografia <ul><li>L’illa del nord és la més plana i per tant la més habitada.
 16. 16. L’illa del sud és la que presenta més varietat geogràfica. Està dividida per la meitat per la serralada dels alps del sur.
 17. 17. Aquesta serralada té més de 18 pics de més de 3000m.
 18. 18. El pic més alt de Pandemònium és el Mont Cook, amb 3754m.
 19. 19. A l’illa del nord hi podem trobar el llac més gran de Pandemònium, el llac Tapua, situat en una zona volcànica encara activa anomenada Taupo.
 20. 20. Pandemònium té un clima mediterrani molt templat. Hiverns molt suaus, estius no molt calorosos i secs. Les màximes i mínimes temperatues mitjanes anuals de Pandemònium són de 35,2 ºC i de 9,5ºC. </li></ul>
 21. 21. Costums i llegendes <ul><li>Antigament gran part de la població era cristiana, però actualment la religió s’ha perdut molt. Malgrat això encara es conserven moltes tradicions cristianes com el Nadal, les pascues…
 22. 22. Les llegendes no són molt variades, o tracten sobre aventures de mariners o parlen sobre l’explorador James Cook. </li></ul>
 23. 23. Desenvolupament <ul><li>Pandemònium és un país amb una gran quantitat de recursos naturals.
 24. 24. Com tot poble primitiu el seu principal recurs de supervivència era l’agricultura, però amb el pas del temps van adquirir un gran potencial pesquer i mineral.
 25. 25. Amb l’ajuda dels colons van millorar les sesves tècniques de pesca i van millorar la seva tecnologia.
 26. 26. Actualment Pandemònium té un important sector pesquer i mineral, però el més improtant és el pes de les seves indústires alimentícies i el turisme.
 27. 27. Al ser una illa de dimensions considerables amb mar, hi ha una bona serralda hi han tusistes tot l’any i constitueixen una part essencial de l’economia interna de Pandemònium. </li></ul>
 28. 28. Origen de la societat i socialització <ul><li>Com tota societat, va sorgir a partir de les primeres tribus sedentàries. Quan aquestes es van haver desenvolupat ja cap a l’edat antiga, va sorgir el que podem anomenar societat a causa de la influència del seus veïns els grecs i més tard els romans. Van arribar a establir un senat i una mena de sobirà, que junt amb el senat governaven el país.
 29. 29. A l’edat mitjana aquest principi de societat es va veure reduit i eliminat per les guerres, la superstició i l’ignorància.
 30. 30. No va ser fins el 1642 que James Cook va arribar a Pandemònium i la va colonitzar. Va tornar establir una societat ja més avançada basant-se en els principis de la seva societat natal.
 31. 31. Malgrat els intents de Gran Betranya per posseïr Pandemònium aquests es van independitzar l’any 1847, despres de 2 segles de domini Anglès. Marcats pel canvis de la societat Anglesa, la societat Pademoniana va seguir processos semblants.
 32. 32. Finalment una revolta del poble va acabar amb el règim totalitari i s’hi va establir la democràcia. </li></ul>
 33. 33. Organització Política <ul>- Pandemònium té instaurada una república democràtica, en la qual evidenment hi ha un president d’un partit polític concret, escollit pel poble cada 4 anys. - El poder de l’estat està centralitzat, ja que les decisions es prenen a Syarru i s’apliquen a tots els altres punts de l’estat. - És una organització política liberal, que creu que la sobirania la té el poble. - Els 3 poders de l’estat estan clarament dividits i independitzats. </ul>- El poder executiu és legítim, compleix unes lleis i actua d’acord una moral. - Els drets humans han estat integrats en la constitució i en tot moment seran respectats. - El govern Pandemonià respecta en tot moment la seva constitució. - Actualment Pandemònium forma part de la Unió Europea.
 34. 34. Nació i/o estat Pandemònium es considera un país, una nació i un estat. <ul><li>És un país ja que està limitat sobre un espai geogràfic.
 35. 35. És una nació ja que és un conjunt humà amb unes característiques semblants. A més tenen una llengua pròpia, en comú i un passat històric.
 36. 36. És un estat perquè té una estructura política i social i a partir del 1954 se'l va considerar com a tal despres de la independència del Regne Unit. </li></ul>
 37. 37. Constitució <ul><li>La constitució va ser aprovada al 1847 quan Pandemònium va aconseguir la independència del Regne Unit. Aquest document es fonamenta ens els següents principis: </li></ul><ul><li>* El poder judicial serà l'encarregat i es veurà obligat a actuar si aquest document és violat. </li></ul>Article 1 1. Pandemònium es constitueix en un Estat democràtic de Dret, que propugna la llibertat, la justícia, la igualtat i el pluralisme polític. 2. La sobirania nacional recau sobre el poble pandemonià, d'on surten els poders de l'Estat. 3. La forma política de Pandemònium és la democràcia parlamentària. Article 2 1. El poder es concentra en un sol punt, esdevenint un govern centralitzat.
 38. 38. Article 3 1. El pandemonià és la llengua oficial de l'Estat. Tots els pandemonians tenen el deure de conèixer-la i el dret d'usar-la. 2. L'anglès l'única llengua extraoficial acceptada. Article 4 1. La bandera de Pandemònium està formada per un hexàgon groc sobre un fons negre i blanc simètricament en el centre del qual hi ha un trident, símbol del poble mariner. Article 6 1. Aquesta constitució resta sota la influència directa i total de la Declaració Universal dels Drets humans, i com a tal, s'han de complir els dret en la mesura que sigui possible. 2. La dignitat de la persona, els drets inviolables que li són inherents, el lliure desenvolupament de la personalitat, el respecte a la llei i als drets dels altres són fonament de l’ordre polític i de la pau social.
 39. 39. Article 7 1. La majoria d'edat es poseeix als 19 anys. Article 8 1. La nacionalitat s'adquireix, es conserva i es perd d'acord amb el que la llei estableix. 2. Cap pandemonià no podrà ser privat de la seva nacionalitat. Article 9 Els pandemonians són iguals davant la llei, sense que pugui prevaler cap discriminació per raó de naixença, raça, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal o social. Article 10 Els ciutadans tenen el dret d'escollir i participar al govern, mitjançant eleccions periòdiques segons el sufragi universal.
 40. 40. L'himne L'himne és una composició anònima que es va començar a utilitzar a partir de la creació de la Constitució (perquè abans eren reconeguts com a anglesos). Diu el següent: Pandemonians, cridem ben fort! És la nostra terra! País indepenent, que ara aquí és present! Després de molt lliutar per terra, cel i mar, som lliures, i ho serem fins la fi dels temps! Pandemonians, cridem ben fort! És la nostra terra! Música: Joia en el món Veu: Judit Neddermann Lletra: Pandemonians
 41. 41. Legalitat <ul><li>La legalitat de Pandemònium està determinada pel sector judicial. </li></ul><ul><li>El concepte de legalitat és senzill, tot el que és legal ha de seguir les lleis i la constitució establerta en qualsevol moment. </li></ul><ul><li>També s’intenta que totes les mesures legals siguin també morals i lògicament justes, aixi també seràn legítimes. </li></ul>
 42. 42. Educació L'educació a Pandemònium està dividida en 2 sectors d'edat: 1. De 3 a 14 anys : educació obligatòria. Inclou 4 anys d'educació primària i 4 anys de secundaria obligatòria. A l'ultim any de secundaria obligatòria (de 13 a 14 anys) els alumnes escolliran 3 assignatures de modalitat per anar orientant-se cap al camp que han escollit. 2. De 15 fins als final de l’educació : els alumnes poden escollir entre un batxillerat per tenir una formació cultural orientada al cursament d’una carrera o grau, o una formació professional o cicle formatiu mes orientada a el mon professional immediat.
 43. 43. <ul><li>EDUCACIÓ OBLIGATÒRIA </li></ul>Les assignatures seran comunes a totes les classes sense possibilitat d’escollir a excepció de l’últim curs on s’escolliran 3 assignatures destinades al cursament del pròxim curs. <ul><li>BATXILLERAT </li></ul>  Els batxillerat esta dividit en diverses modalitats (cada modalitat associada al grau o carrera pensat prèviament): <ul><li>Tecnològic </li></ul><ul><li>Científic
 44. 44. Social
 45. 45. Humanístic
 46. 46. Artístic </li></ul>
 47. 47. FORMACIÓ PROFESSIONAL La formació professional de Pandemònium constarà de les següents característiques: <ul><li>- La avaluació serà contínua i procedimental. Al final de cada trimestre s’entregarà un treball com a prova d’avaluació final. Cada treball final correspondrà a un curs determinat, i dins del temari explicat. </li></ul><ul>- La major part de la FP serà procedimental i només hi hauran els conceptes estrictament necessaris.  </ul>  Aquest model d’educació esta destinat a una major productivitat del país. Els alumnes surten abans de la seva formació i poden treballar abans. La política educativa consisteix en que es molt mes important la part ‘’especialitzada’’ en la matèria que l’alumne treballa que les assignatures comunes.
 48. 48. Utopia pandemoniana <ul>A Pandemònium hem decidit crear un centre utòpic d'estudis de secundària. Tindria les següents característiques: </ul><ul><li>Ensenyament: </li><ul><li>S'ingressarà a l'escola secundària amb 10 anys i és obligatori fins als 19, la majoria d'edat.
 49. 49. 2 classes per curs amb 15 alumnes cada una.
 50. 50. La selecció dels estudiants es farà aleatòria i hauran de mantenir la seva beca amb mostres d'esforç.
 51. 51. Els pares així com els alumnes han de restar sota l'obediència dels professors i acatar totes les ordres que ells dictin. Ja són grans. </li></ul></ul><ul><li>Lloc: Syarru, la capital. És un bon lloc per anar a veure monuments o coses interessants relacionades amb la cultura mínima. </li></ul>
 52. 52. <ul>* * Totes aquestes matèries s'impartiran en els tres nivells d'aprenentatge que està dividit el centre: de 10 a 12 anys, de 13 a 16 anys i de 17 a 19. A part hi haurà matèries pròpies de cada nivell. </ul><ul><li>S'impartirà classe 4 dies a la setmana, amb 8 hores de classe. No hi haurà feina a casa. Consta de les següents assignatures: </li></ul><ul><li>Pandemonià (50% escrit 50% parlat)
 53. 53. Anglès (85% parlat 15% escrit)
 54. 54. Història anglesa (30%), pandemoniana (50%) i mundial (20%)
 55. 55. Educació física
 56. 56. Ciències (aplegaria física 33%, química 33% i biologia 33%)
 57. 57. Cultura general (es dedicaria a repassar fets bàsics i un resum setmanal de les notícies locals, nacionals i mundials)
 58. 58. 3a llengua a triar entre castellà, xinès, japonès, francès o alemany.
 59. 59. Informàtica
 60. 60. Matemàtiques </li></ul>
 61. 61. Importacions i exportacions <ul><li>Pandemònium gaudeix d’una gran quantitat de productes naturals els quals exporta arreu del món.
 62. 62. Té un mercat molt important de peix, el qual és exportat en gran part al Japó.
 63. 63. El seu producte estrella és la vedella Pandemoniana, la qual està considerada com una de les carns més tendres del món.
 64. 64. Malgrat aquesta riquesa Pandemònium ha d’importat les noves tecnologies i implantar-les.
 65. 65. També importa els combustibles fòssils els quals compra als seus veïns àrabs.
 66. 66. Actualment Pandemònium és pioner en implantació d’energies renovables. </li></ul>
 67. 67. FI

×