O slideshow foi denunciado.
Seu SlideShare está sendo baixado. ×

Ideje za gibanje doma

Ideje za gibanje doma

Baixar para ler offline

Sestavili smo seznam 19 preprostih idej za gibanje v notranjih prostorih, ki jih lahko naredimo z otroki doma.
Večino aktivnosti je mogoče narediti prav v dnevni sobi, ali na hodniku. Gre za res preprost način, da celotna družina v svoj vsakdanjik vključi gibanje in vadbo.

Sestavili smo seznam 19 preprostih idej za gibanje v notranjih prostorih, ki jih lahko naredimo z otroki doma.
Večino aktivnosti je mogoče narediti prav v dnevni sobi, ali na hodniku. Gre za res preprost način, da celotna družina v svoj vsakdanjik vključi gibanje in vadbo.

Mais Conteúdo rRelacionado

Livros relacionados

Gratuito durante 30 dias do Scribd

Ver tudo

Ideje za gibanje doma

  1. 1. Ideje za gibanje doma Sestavili smo seznam 19 preprostih idej za gibanje v notranjih prostorih, ki jih lahko naredimo z otroki doma. Večino aktivnosti je mogoče narediti prav v dnevni sobi, ali na hodniku. Gre za res preprost način, da celotna družina v svoj vsakdanjik vključi gibanje in vadbo. Torej … osredotočite se na zabavo. Obljubimo, da boste utrujeni vsi ... Nogometno žogo naj notri zamenjajo napihljivi baloni: Obstaja neskončno načinov igranja z baloni v zaprtih prostorih 1. Stoja na rokah: Odlična aktivnost za vaše osnovne mišice in pretok krvi v možgane. 2. Skakalna vrv: Če imate spodaj pod vami sosede, ki se pritožujejo, pojdite raje v vežo ali ven pred hišo/stanovanje. 3. Oviratlon: ustvarite oviratlon s pohištvom v stanovanju ali vzemite kredo in naredite oviratlon zunaj. Dodajte posebne miselne ali fizične izzive, da boste ugibali. 4. Samokolnica: Tekmujte med seboj, in če se držite tega položaja, boste imeli resnično telovadbo. 5. Živalska tekma: Skačite kot zajček ali žaba; počepnite in se valjajte kot raca … .
  2. 2. 6. Napihljivi baloni: Obstaja neskončno načinov igranja z baloni v zaprtih prostorih. Poskusite se igrati tako, da balon ne pade na tla, in se učite lovljenja balona. Lahko pa tudi zmešate tenis in balone 😊 7. Sledite vodji/zrcaljenje: v vadbo dodajte energične gibe, kot so skakanje, vrtenje in počepi. 8. Plesna zabava: Vklopite glasbo in plešite, stresite boke … 9. Kipi / Zamrzni: Ko se glasba ustavi, zamrznite v pozi in držite, dokler se glasba ne začne znova. 10. Lov na zaklad: Napišite namige in jih skrite po stanovanju. Otroci lahko dirkajo, da bi na koncu našli vsak namig za majhno nagrado. 11. Počepi: Preprosti, a dobri za koordinacijo in vam poženejo kri po telesu. Namig: če otroci ne morejo spati, jim lahko date imam 25 počepov, da se utrudijo. 12. Padalo: Ta športni pripomoček ustvariti doma z rjuhami. Vsak otrok vzame konec padala ali rjuhe in ga dviguje navzgor, medtem ko eden od vas teče pod njim … 13. Mehurčkasta pena – ovijalna folija: Ko po pošti dobite zaščitno folijo z mehurčki, skakajte po njej, dokler ne bodo počeni vsi mehurčki. 14. Dirka s čiščenjem: nastavite časovnik ali predvajajte skladbo, da vidite, kdo lahko najhitreje pospravi sobo. Vas zanimajo naše novičke ... ? Prijavite se tukaj > 15. Žgečkanje: Ulovite vašega malčka! In ko ga ujamete, je čas za žgečkanje in cartanje 😊 16. Bowling v predsobi: Napolnite plastenke z vodo in uporabite katero koli žogico, ki jo imate. 17. Boj z blazinami: obrazložitev ni potrebna.
  3. 3. 18. Drsanje z nogavicami: Če imate tla iz lesa, si nataknite nogavice, s katerimi lahko drsate. Poskusite z vrtenjem ali poglejte, kdo lahko drsi najdlje. Prepričajte se, da pohištvo odmaknete na varno! 19. Pihanje mehurčkov: Napihnite mehurčke in dovolite otroku, da jih ujame in poči. Prijavite se na naše BREZPLAČNE e-novice in tako prejmete nove vsebine v vašo pošto …

×