O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Benet surrocamarc xarxes_multimedia_practica3

300 visualizações

Publicada em

Publicada em: Carreiras
 • Seja o primeiro a comentar

 • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Benet surrocamarc xarxes_multimedia_practica3

 1. 1. Connectant un Nexus One (Android)Marc Benet SurrocaData: 02/01/2012
 2. 2.  Es vol connectar un telèfon mòbil a un ordenador mitjançant «Tethering» Sobretaula (ordinador) ◦ Windows 7 Telèfon mòbil ◦ Android ◦ Nexus One
 3. 3. «Es un procés per el qual el dispositiu mòbilamb una connexió a Internet actua com apassarel·la per oferir un accés inalàmbric a laxarxa a un altre dispositiu.»Es a dir …  Utilitzarem la connexió a Internet del mòbil per donar-li accés a l’ordinador, com si es tractes d’un mòdem.
 4. 4.  Aquest procés també es pot realitzar d’altres maneres: ◦ Cable USB (esmentat) ◦ Bluetooth ◦ Wi-Fi Cal tenir en compte que algunes companyies telefòniques no permeten l’ús daquests protocols per a connectar-se. Caldrà doncs mirar els «Termes d’ús» del contracte per evitar problemes.
 5. 5.  Connectarem mitjançant el cable USB el mòbil amb el ordinador. Des de el Nexus One, anirem a «Ajustes > Conexiones inalámbricas» Buscarem la opció de «anclaje de red» Activarem «Anclaje de USB» o «USB Tethering»
 6. 6.  Si tenim Windows 7, ens detectarà un hardware nou (una nova connexió de xarxa) Deixarem instal·lar els controladors (drivers) Ara des de el Panell de Control tindrem una nova connexió de xarxa.
 7. 7.  Accedirem al «Panel de control > Redes e Internet > Conexiones de red» Observarem com tenim el que havíem vist al Pas 2. Activarem aquesta nova connexió.
 8. 8.  Hi ha un seguit de premisses que haurem de tenir en compte i ser-ne conscients: ◦ Aquesta connexió utilitzarà l’ample de banda de la nostra tarifa mòbil, per tant s’ha de vigilar amb el consum i la factura. ◦ Una pàgina web carregada des de un ordenador sol «pesar» més que una des de el mòbil (ja que son versions reduïdes especials). Tot això comporta més consum. ◦ Tal i com s’ha esmentat prèviament, s’ha d’estar segurs de la legalitat en el nostre proveïdor.
 9. 9.  Tethering a la Viquipèdia ◦ http://es.wikipedia.org/wiki/Tethering Centre de suport oficial de Google ◦ http://www.google.com/support/mobile/bin/answ er.py?hl=en&answer=182134#usb Tethering desde ‘root’ en Android ◦ http://www.nexus-one.es/2010/02/13/usar-el- nexus-one-como-modem-3g-tethering/

×