O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Éles kereskedési számla duplázás

164 visualizações

Publicada em

Élő példa, hogy mire képes az irány független opciós kereskedés.
Az egész azzal kezdődött, hogy az egyik videó megosztón rátaláltam egy olyan videóra, ami bemutatta egy kereskedési számla kötési listáját. A videón végig mutatják egy év teljes kereskedésének a kötés listáját.
A végén a kezdeti tőke a duplájára gyarapodott a kereskedésnek köszönhetően.

Szkeptikusan tekintettem a videóra, lehet, hogy manipulált a felvétel, de mivelhogy egy telefonnal lett rögzítve, így a csalás eléggé kizárható.

Azonnal utána kerestem a dolognak és ma már tudom, hogy a számla profitját egy opciós irány független kereskedési stratégiával lett produkálva.

A stratégia legszebb tulajdonsága, hogy felfele tartó piacon vagy eső piacon, illetve oldalazó piaci körülmények közt is képes profitot termelni. Megtudtam, hogy ezt a kereskedési stratégiát különösebb szakirányú végzetség nélkül is el lehet sajátítani. http://eles-szamla-kimutatas.tumblr.com

Amire szükség van, hogy képesek legyünk a piaci irányoktól függetlenül is profitálni és rendszeres tőzsdei jövedelmet generálni magunknak, az nem más, mint tanulás és a konzisztens gyakorlás. Elsőként a megtanultakat demó számlán kell begyakorolni, majd a stratégia által megkívánt minimál összeggel gyakorolni éles számlán. Ennek a folyamatnak az időtartama egy évre tehető. Ennyi idő feltétlen kell a tanultak begyakorlásához és a kereskedéshez szükséges önfegyelem elsajátításához.

Csak ennek a folyamatnak a végén lesz értelme nagyobb tőkével elkezdeni kereskedni. Viszont a kitartó tanulás és gyakorlás gyümölcse nem más, mint, hogy rendszeres tőzsdei jövedelmet tudunk magunknak biztosítani.

Publicada em: Educação
  • Seja o primeiro a comentar

  • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Éles kereskedési számla duplázás

  1. 1. Egy éles kereskedési számla megduplázva. Élő példa, hogy mire képes az irány független opciós kereskedés.
  2. 2. Az egész azzal kezdődött, hogy az egyik videó megosztón rátaláltam egy olyan videóra, ami bemutatta egy kereskedési számla kötési listáját. A videón végig mutatják egy év teljes kereskedésének a kötés listáját. A végén a kezdeti tőke a duplájára gyarapodott a kereskedésnek köszönhetően. Szkeptikusan tekintettem a videóra. Lehet, hogy manipulált a felvétel? - De mivelhogy egy telefonnal lett rögzítve, így a csalás eléggé kizárható.
  3. 3. Azonnal utána kerestem a dolognak és ma már tudom, hogy a számla profitját egy opciós irány független kereskedési stratégiával lett produkálva. A stratégia legszebb tulajdonsága, hogy felfele tartó piacon vagy eső piacon, illetve oldalazó piaci körülmények közt is képes profitot termelni. Megtudtam, hogy ezt a kereskedési stratégiát különösebb szakirányú végzetség nélkül is el lehet sajátítani.
  4. 4. Amire szükség van, hogy képesek legyünk a piaci irányoktól függetlenül is profitálni és rendszeres tőzsdei jövedelmet generálni magunknak, az nem más, mint tanulás és a konzisztens gyakorlás. Elsőként a megtanultakat demó számlán kell begyakorolni, majd a stratégia által megkívánt minimál összeggel gyakorolni éles számlán. Ennek a folyamatnak az időtartama egy évre tehető. Ennyi idő feltétlen kell a tanultak begyakorlásához és a kereskedéshez szükséges önfegyelem elsajátításához. Csak ennek a folyamatnak a végén lesz értelme nagyobb tőkével elkezdeni kereskedni. Viszont a kitartó tanulás és gyakorlás gyümölcse nem más, mint, hogy rendszeres tőzsdei jövedelmet tudunk magunknak biztosítani.

×