O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Somenäkyvyys – markkinoinnin kulmakivi

3.315 visualizações

Publicada em

Pidin Talentumilla kolmen tunnin koulutuksen somemarkkinoinnista. Kirjoitin puhettani auki dioille, joten tekstin määrä on suurempi kuin livenä. Jos jokin dia ei tunnu ymmärrettävältä, ota toki yhteyttä.

Publicada em: Negócios

Somenäkyvyys – markkinoinnin kulmakivi

  1. 1. Tämän vuoksi kaikki haluavat maksetusta julkisuudesta ansaittuun julkisuuteen.
  2. 2. Tämän vuoksi kaikki haluavat maksetusta julkisuudesta ansaittuun julkisuuteen. Advertoriaalit ovat oiva esimerkki: lehdessä julkaistaan maksettuja mainoksia, jotka ovat olevinaan lehtijuttuja. Vain yläkulmassa lukee pienellä ”ilmoitus”.
  3. 3. Tämän vuoksi kaikki haluavat maksetusta julkisuudesta ansaittuun julkisuuteen. Advertoriaalit ovat oiva esimerkki: lehdessä julkaistaan maksettuja mainoksia, jotka ovat olevinaan lehtijuttuja. Vain yläkulmassa lukee pienellä ”ilmoitus”. Vastaava ilmiö on ”sponsoroitu blogi” tai ”kumppaniblogi”, joiden näkyvyydestä bloggaaja maksaa blogialustan ylläpitäjälle.
  4. 4. Tämän vuoksi kaikki haluavat maksetusta julkisuudesta ansaittuun julkisuuteen. Advertoriaalit ovat oiva esimerkki: lehdessä julkaistaan maksettuja mainoksia, jotka ovat olevinaan lehtijuttuja. Vain yläkulmassa lukee pienellä ”ilmoitus”. Vastaava ilmiö on ”sponsoroitu blogi” tai ”kumppaniblogi”, joiden näkyvyydestä bloggaaja maksaa blogialustan ylläpitäjälle.

×