O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Bisnesbloggaamisen perusteet

2.835 visualizações

Publicada em

Pidin Algol Technicsille kolmetuntisen alustuksen bisnesbloggaamisesta. Siirsin kalvoille osan puheestani, mutta jos jokin dia kaipaa täsmennyksiä, ota toki yhteyttä.

Publicada em: Negócios

Bisnesbloggaamisen perusteet

 1. 1. Mallini on kaikessa yksinkertaisuudessaan se, että julkinen valta (eli yhteiskunta) tarjoaa julkisen vallan piikkiin asuvalle maahanmuuttajalle katon pään päälle sieltä, missä se on julkisen vallan kannalta järkevintä, ja jos tämä ei hätää ja vainoa paenneelle tulijalle kelpaa, hänen asumisensa lakkaa olemasta yhteiskunnan ongelma.
 2. 2. Mallini on kaikessa yksinkertaisuudessaan se, että julkinen valta (eli yhteiskunta) tarjoaa julkisen vallan piikkiin asuvalle maahanmuuttajalle katon pään päälle sieltä, missä se on julkisen vallan kannalta järkevintä, ja jos tämä ei hätää ja vainoa paenneelle tulijalle kelpaa, hänen asumisensa lakkaa olemasta yhteiskunnan ongelma.
 3. 3. Mallini on kaikessa yksinkertaisuudessaan se, että julkinen valta (eli yhteiskunta) tarjoaa julkisen vallan piikkiin asuvalle maahanmuuttajalle katon pään päälle sieltä, missä se on julkisen vallan kannalta järkevintä, ja jos tämä ei hätää ja vainoa paenneelle tulijalle kelpaa, hänen asumisensa lakkaa olemasta yhteiskunnan ongelma.
 4. 4. Yksi jaakiekkoilijoista flirttaili koko illan, han on hyvakroppainen ja ihan mukavan nakoinen kaveri. Mutta suren talla hetkella avioliittoani, ei minua kiinnosta yhden illan jutut. Niistakin tulee kuitenkin vain paha mieli. Valilla yhden yon pano voi piristaa mutta pitkalla tahtaimella vain masentaa, vahan niinkuin kuningas alkoholi. Kiekkoilijat lahtivat johonkin omaan paikkaansa yoksi ja mina yksin keskustaan.
 5. 5. Yksi jaakiekkoilijoista flirttaili koko illan, han on hyvakroppainen ja ihan mukavan nakoinen kaveri. Mutta suren talla hetkella avioliittoani, ei minua kiinnosta yhden illan jutut. Niistakin tulee kuitenkin vain paha mieli. Valilla yhden yon pano voi piristaa mutta pitkalla tahtaimella vain masentaa, vahan niinkuin kuningas alkoholi. Kiekkoilijat lahtivat johonkin omaan paikkaansa yoksi ja mina yksin keskustaan.
 6. 6. Yksi jaakiekkoilijoista flirttaili koko illan, han on hyvakroppainen ja ihan mukavan nakoinen kaveri. Mutta suren talla hetkella avioliittoani, ei minua kiinnosta yhden illan jutut. Niistakin tulee kuitenkin vain paha mieli. Valilla yhden yon pano voi piristaa mutta pitkalla tahtaimella vain masentaa, vahan niinkuin kuningas alkoholi. Kiekkoilijat lahtivat johonkin omaan paikkaansa yoksi ja mina yksin keskustaan.
 7. 7. Vaalikuumetta ilmassa. Flunssaa pukkaa. Kaksi päivää kurja olo. On ollut pakko perua tilaisuuksia. Pahoittelut. Illalla yritän kuitenkin sinnitellä Maikkarin vaalitentissä. Se alkaa kello 20.00. Kyseessä Uudenmaan vaalitentti, jossa allekirjoittaneen lisäksi – –
 8. 8. Vaalikuumetta ilmassa. Flunssaa pukkaa. Kaksi päivää kurja olo. On ollut pakko perua tilaisuuksia. Pahoittelut. Illalla yritän kuitenkin sinnitellä Maikkarin vaalitentissä. Se alkaa kello 20.00. Kyseessä Uudenmaan vaalitentti, jossa allekirjoittaneen lisäksi – –
 9. 9. Vaalikuumetta ilmassa. Flunssaa pukkaa. Kaksi päivää kurja olo. On ollut pakko perua tilaisuuksia. Pahoittelut. Illalla yritän kuitenkin sinnitellä Maikkarin vaalitentissä. Se alkaa kello 20.00. Kyseessä Uudenmaan vaalitentti, jossa allekirjoittaneen lisäksi – –
 10. 10. Olen miettinyt huolestuneena sitä, että Radion sinfoniaorkesterin veikot soittaa kitkuttelevat viulujaan ja töryyttävät pasuunoitaan sisällä vuodesta toiseen, eikä tunnu työsuojelupiiri asialle korvaansa lotkauttavan. Kun, senhän tietää jokainen, että jos on puuhissansa vain koko ajan sisällä, niin siitä tulee helposti höpelöksi hän.
 11. 11. Olen miettinyt huolestuneena sitä, että Radion sinfoniaorkesterin veikot soittaa kitkuttelevat viulujaan ja töryyttävät pasuunoitaan sisällä vuodesta toiseen, eikä tunnu työsuojelupiiri asialle korvaansa lotkauttavan. Kun, senhän tietää jokainen, että jos on puuhissansa vain koko ajan sisällä, niin siitä tulee helposti höpelöksi hän.
 12. 12. Olen miettinyt huolestuneena sitä, että Radion sinfoniaorkesterin veikot soittaa kitkuttelevat viulujaan ja töryyttävät pasuunoitaan sisällä vuodesta toiseen, eikä tunnu työsuojelupiiri asialle korvaansa lotkauttavan. Kun, senhän tietää jokainen, että jos on puuhissansa vain koko ajan sisällä, niin siitä tulee helposti höpelöksi hän.
 13. 13. Älä ikinä, koskaan, milloinkaan halveksi viestinnässäsi yhteistyötahoja. Annat silloin itsestäsi ylimielisen kuvan ja sahaat omaa oksaasi tehokkaammin kuin kaikki Suomen metsurit yhdessä kykenisivät. Jos sarkastisesti "toivot muilta perehtyneisyyttä", vahingoitat itse omaa mainettasi pahemmin kuin mistä syytät muita.
 14. 14. Älä ikinä, koskaan, milloinkaan halveksi viestinnässäsi yhteistyötahoja. Annat silloin itsestäsi ylimielisen kuvan ja sahaat omaa oksaasi tehokkaammin kuin kaikki Suomen metsurit yhdessä kykenisivät. Jos sarkastisesti "toivot muilta perehtyneisyyttä", vahingoitat itse omaa mainettasi pahemmin kuin mistä syytät muita.
 15. 15. Älä ikinä, koskaan, milloinkaan halveksi viestinnässäsi yhteistyötahoja. Annat silloin itsestäsi ylimielisen kuvan ja sahaat omaa oksaasi tehokkaammin kuin kaikki Suomen metsurit yhdessä kykenisivät. Jos sarkastisesti "toivot muilta perehtyneisyyttä", vahingoitat itse omaa mainettasi pahemmin kuin mistä syytät muita.
 16. 16. Älä ikinä, koskaan, milloinkaan halveksi viestinnässäsi yhteistyötahoja. Annat silloin itsestäsi ylimielisen kuvan ja sahaat omaa oksaasi tehokkaammin kuin kaikki Suomen metsurit yhdessä kykenisivät. Jos sarkastisesti "toivot muilta perehtyneisyyttä", vahingoitat itse omaa mainettasi pahemmin kuin mistä syytät muita.
 17. 17. Älä ikinä, koskaan, milloinkaan halveksi viestinnässäsi yhteistyötahoja. Annat silloin itsestäsi ylimielisen kuvan ja sahaat omaa oksaasi tehokkaammin kuin kaikki Suomen metsurit yhdessä kykenisivät. Jos sarkastisesti "toivot muilta perehtyneisyyttä", vahingoitat itse omaa mainettasi pahemmin kuin mistä syytät muita.

×