O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Motos de trial

284 visualizações

Publicada em

Publicada em: Indústria automotiva
 • Seja o primeiro a comentar

 • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Motos de trial

 1. 1. Joshua DiagoQuim Morató
 2. 2.  En aquest PowerPoint tractarem les característiques i els diferents tipus de motor de les motos de trial. Contindrà tot tipus d’informació (sobre aquestes dues coses) que podeu consultar. Esperem que us agradi i que us serveixi.
 3. 3.  Les motos de trial busquen la màxima optimització de la potència amb el menor pes possible. Per això disposen de dipòsits de combustible molt petits i manquen de seients. Aquest tipus de motos funcionen sovint amb motor de dos temps, tot hi que hi ha excepcions en que el motor és de quatre temps.
 4. 4.  Els motors de dos temps estan casi extints en les motos de carretera, però encara tenen molt a dir dins el món del trial, ja que són de mida reduïda, simplicitat mecànica, econòmics i de baix pes.
 5. 5. Funcionament delmotor de 2TEl motor de dos tempste només un cilindre ies diferencia de la restade motor automotriusper fer el seu cicle endues carreres del pistó.Primer, el pistócomprimeix la mesclad’aire i benzina , la qualrep l’espurna de labugia que genera lacombustió impulsant elpistó i la biela cap alcigonyal queconverteix en gir elrecorregut vertical delpistó.
 6. 6.  Un motor elèctric és un tipus de motor que te com a objectiu la transformació de la energia elèctrica en mecànica. Quan lelectricitat, que prové duna bateria o d’un altre font denergia, aquesta es connecta a un motor i això fa que saconsegueixi que un eix situat al motor comenci a girar.
 7. 7.  Hi ha motors que basen el seu funcionament en el corrent continu (CC) com el cas de les bateries, i en canvi hi ha uns altres que utilitzen fonts de corrent altern (CA). Es veritat que existeixen molts dissenys de motors elèctrics, però tots tenen en comú els principis que els regeixen.
 8. 8. Funcionament d’unmotor elèctricEn principi elbobinatge delarmadura no s‘haposat per a que així ésfàcil de veure elcommutador en acció.El que si cal observar éslarmadura que, passaa través de la posicióhoritzontal, delelectroimant. A causad’aquestdesplaçament, el polnord de lelectroimantestà sempre sobre leixperquè pugui així potrepel · lir el pol nord delimant del camp iatreure limant delcamp del pol sud
 9. 9.  http://www.salonhogar.com/ciencias/tecnolo gia/comosehacen/motorelectrico.htm http://www.masmoto.net/novedades/2011/05 /19/gas-gas-txt-pro-280-cc-2t-racing/

×