O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

OPN SITETALK FLIPBOOK HUNGARIAN

3.434 visualizações

Publicada em

Learn all about this business and the opportunity
provided by the OPN SiteTalk.

Publicada em: Negócios
 • Follow the link, new dating source: ❶❶❶ http://bit.ly/2F4cEJi ❶❶❶
     Responder 
  Tem certeza que deseja  Sim  Não
  Insira sua mensagem aqui
 • Dating for everyone is here: ❶❶❶ http://bit.ly/2F4cEJi ❶❶❶
     Responder 
  Tem certeza que deseja  Sim  Não
  Insira sua mensagem aqui

OPN SITETALK FLIPBOOK HUNGARIAN

 1. 1. Az új megoldások élvonalábanA hálózati marketing alapvető értékesítési módszere és aközösségi médiában rejlő határtalan lehetőségek együttesefantasztikus elegyet alkot. Az OPN a lehetőségek hálózata, aSiteTalk pedig a lehetőségek közössége, és együttesen ennek avilágon átsöprő jelenségnek az élvonalát képviselik.
 2. 2. Az értékesítés és vásárlás folyamata az Legendák szólnak az korai nagyemberiség kezdete óta létező jelenség. A kereskedőkről, akik elsőként indultak elfolyamat középpontjában a közösségi más kultúrákkal és nemzetekkelkapcsolatokon keresztüli kereskedelem kereskedni, és ezáltal példátlan vagyonraáll. Az emberek már jóval a tettek szert. Marco Polo örökreszámítógépek ötletét megelőzően is megváltoztatta Európát a kínai tésztaközösségekbe szerveződtek vásárlás és megismertetésével, míg a hollandok aeladás céljából. Ha ehhez hozzáadjuk a korai ázsiai fűszer-kereskedelemmelmodern technológia és a globalizáció teljesen átformálták az egész nemzetüketáltal nyújtott lehetőségeket, fantasztikus és gazdaságukat.lehetőségek nyílnak meg előttünk,melyre a történelemben eddig nem voltpélda.A történelem során a kereskedelemtelepüléseken belül és egymást ismerőközösségek között zajlott. A hálózati marketing és a közvetlen értékesítés alapelve nem számít újdonságnak. A legtöbb mai cég által alkalmazott hálózati marketinges modell több, mint 150 évre nyúlik vissza. A technológiai újításoknak köszönhetően a szabályok újra megváltoztak, és akik ennek az innovációnak az élvonalában tartózkodnak, olyan társadalmi és pénzügyi sikerre számíthatnak, mint azok a korai kereskedők, akik az ismerősi körük számára elsőként kínáltak fűszereket és tésztákat.
 3. 3. Elmúltak azok az idők, amikor le kellettülnöd az üzleti tanácsadóddal, hogyközösen összeállítsátok a százkapcsolatból álló listádat, és aztán az évsorán mindegyikkel személyesen kelletttalálkoznod, hogy előadd az üzletiajánlatodat.Ma már csupán egy aktív közösségihálózatra, egy remek termékre vagyszolgáltatásra és egy gombnyomásra vanszükség ahhoz, hogy élhess a közvetlenértékesítésben rejlő lehetőséggel. Ahatékonyabb közösségi kapcsolatoknakköszönhetően könnyedén lekörözhetszbárkit, aki még mindig ajtóról-ajtóra jár atermékeivel.
 4. 4. 2010-ben a közvetlen értékesítésselfoglalkozó cégek 150 országbanösszesen 125 milliárd dollárbevételre tettek szert, 75 millió férfiés nő munkájának köszönhetően. Avilág 100 legnagyobb forgalmúközvetlen értékesítési cége ebbőlösszesen 66 milliárd dollár hasznotjegyzett, ami jól bizonyítja, hogy eza közösségi üzleti modell irigylésreméltó pénzügyi lehetőségeket rejtmagában. A számítástechnikával, internet- hozzáféréssel, mobileszközökkel, illetve közösségi médiával kapcsolatos vívmányoknak köszönhetően a közösségi elérési modell hatékonysága jelentősen megnőtt. A hálózati marketing alapvető értékesítési módszere, együttesen a közösségi média korlátlan lehetőségeivel fantasztikus egyveleget alkot, és az OPN ennek a jelenségnek az élvonalát képviseli.
 5. 5. 1 OPN – Önbizalom és vízió - globális szinten ’’ Az OPN sajátossága, hogy magabiztosan keres új irányokat. ’’ Kenny Nordlund
 6. 6. Egy adott időpillanatban az OPN tucatnyi új marketing koncepcióndolgozik azzal a céllal, hogy a több ezer tagja számára több terméket,eladást és bevételt biztosíthasson. Az OPN valóban lehetőséget kínál atagjai számára, ezért hívják a lehetőségek hálózatának.
 7. 7. “Az OPN átírja a játék szabályait. Mígmások még mindig azt próbálják kitalálni,hogyan lehet a közösségi média általlétrehozott kapcsolatokból pénzt keresni,az OPN már megtalálta a választ, éskész megosztani a világgal.” – mondtaRune Evensen, az OPN vezérigazgatója.Ellentétben a hagyományos hálózatimarketinges üzletekkel, az OPN nemragaszkodik egy meghatározott tervhez,módszerhez, termékhez vagyszolgáltatáshoz. Az OPN egy magasszintű értékesítési platformot kínál, melylehetővé teszi, hogy korlátlan számúember korlátlan mennyiségű termékhezvagy szolgáltatáshoz férhessen hozzá.Az OPN elvégezte a munka jelentősrészét, a tagjai számára csak annyifeladat maradt, hogy ismerősöketszerezzenek!
 8. 8. “Az OPN egyik legfontosabb jellemzője a kompromisszum nélküli innováció.Minket nem érdekel, hogy mi számít lehetetlennek, úgy gondoljuk, hogy bármilehetséges. Sok mindenen dolgoztunk, és ezeknek a jelentős része radikálisváltozást hozott a saját területén.” – mondta Kenny Nordlund. “Az OPN bátranindul el új irányokba.”A legjobb rész az, hogy az OPN egy közvetlen értékesítéssel foglalkozó cég,vagyis maga a koncepció, a marketing eszközök, a weboldalak, a licencelés éssok más dolog alapból a rendelkezésedre áll. Neked csupán annyi a dolgod,hogy eldöntsd, készen állsz-e arra, hogy része legyél mindennek.
 9. 9. “Az elinduláshoz nem kell komoly idő- vagypénzbefektetés, nem kell üzleti tervet vagyértékesítési csatornákat kialakítani. Csak annyitkell tenned, hogy a bevált üzleti modellünketegy gombnyomással bemutatod a közösségimédián keresztül szerzett ismerőseidnek.” –fogalmazott Rune Evensen.“A közösségi oldalak sikertörténetéről ma márfilmek készülnek. Az OPN abban különbözik atöbbiektől, hogy a bevételt megosztja atagjaival, ami egyedülálló az iparágban.” –mondta Kenny. “Ez a lehetőség mindenkiszámára nyitott, a belépés költsége minimális,így senkinek sem kell kimaradnia. Úgyigazságos, hogy a bevételt megosztjuk azokkal,akik tovább gyarapítják a közösségikapcsolatainkat.”
 10. 10. Az OPN hálózatának fejlesztéséért Kenny és Thomas Nordlund felelnek, és az OPNtagok anyagi sikerének elősegítésén túl a személyes fejlődésre is nagy hangsúlytfektetnek, garantálva, hogy az OPN tagok kilépnek a komfort zónájukból, ésmegvalósítják az életcéljaikat, ezzel gyarapítva saját magukat, illetve más emberekéletét is az OPN lehetőségének köszönhetően.“Az OPN több szinten is megváltoztatja az emberek életét. Sokkal többről van szó minta pénzről, vagy a kapcsolatokról. Az OPN fejlődési lehetőséget kínál személyes ésüzleti téren is. Saját magam is tapasztaltam, hogy az OPN példa nélküli lehetőségeketkínál az emberek számára. Az OPN személyenként változtatja meg a világot.” –mondta Thomas.
 11. 11. Világszerte családok milliói fizetik a havitörlesztőrészleteket, finanszírozzák a nyaralást, agyerekek taníttatását a közvetlen értékesítésiüzletük bevételéből. Egyesek a többleterőfeszítéseiknek és a tehetségüknek köszönhetőenjelentős vagyonra tettek szert, és álomszintűéletvitelt folytathatnak.A legnagyobb előny, hogy ez a vállalkozás asajátjuk, ezért ők dönthetnek arról, hogy mennyitszeretnének dolgozni. Manapság emberek millióikutatnak olyan üzleti lehetőség után, ami a tökéletesegyensúlyt biztosítja a munka és a szabadidő között,és az OPN pontosan ezt kínálja.
 12. 12. 2 SiteTalk: Használd fel a közösségi hálózatodban rejlő erőketA közvetlen értékesítés a tökéletes közösségi üzleti koncepció. Atechnológia újradefiniálta ennek a modellnek a működését. ASiteTalk egyesíti ezt a koncepciót és az új modellt.Az üzlet közösségi hálózatokon belül történik. A közösségi hálózatokismeretségekhez vezetnek, amik közösségi megosztásokat eredményeznek.Az életünk mindig is a közösségi kapcsolatokról szólt. A moderntechnológiának köszönhetően a személyes kapcsolataink többé nem függneka távolságtól.
 13. 13. Minden ember tagja valamiféle közösségi hálózatnak, a legtöbbentöbbnek is. Az emberek számos okból kötnek ismeretségeket másokkal:barátságból, közös tevékenységek, háttér vagy meggyőződés miatt, ésígy tovább. A technológia nem változtatott a tényen, hogy az emberekismerkednek, a kapcsolatok által áthidalható távolságot azonban azInternetnek köszönhetően jelentősen kiterjesztette.Jelenleg a világ népességének fele harminc év alatti, akiknek becslésekszerint 96 százaléka tagja valamilyen közösségi hálózatnak. Ez afolyamat azonban nem csak a fiatalabb generációt érinti. A közösségimédia felhasználók leggyorsabban bővülő csoportját az 55 és 65 évközötti nők jelentik. A közösségi média egyértelműen megváltoztatja,ahogy az emberek egymással kommunikálnak és ismerkednek, illetveátírta annak a szabályait is, ahogy a cégek felkeresik az ügyfeleiket.
 14. 14. Nem titok, hogy az OPN erőssége a SiteTalk nevű közösségi médiaplatform. A SiteTalk arra a tényre alapul, hogy az ügyfelek szeretik a személyes megkeresést, bíznak a barátaik véleményében, és szeretnek bizalmi alapon vásárolni. 1992-ben nagyjából 1 millió eszköz csatlakozott az Internetre, ma ez a szám jóval 1 milliárd felett van. Egyszerűen fogalmazva: a közvetlen értékesítési modell előnyét a számítástechnika és a közösségi média terén zajló fejlesztések tovább növelik. A rádió 38 év alatt érte el az 50 millió hallgatót, a tévének ennyi néző eléréséhez 13 évre volt szüksége. Az Internet felhasználóinak száma négy év alatt növekedett 50 millióra, az iPod-nak pedig három év kellett ehhez. A SiteTalk is hamarosan eléri az 50 milliós határt. A Facebookhoz több mint 200 millió új felhasználó csatlakozott csak az elmúlt év során. A közösségi médiaplatformokban rejlő erő vitathatatlan, és az ágazat óriásának jelenleg a Facebook számít. A SiteTalk azonban számos országban már most több felhasználóval rendelkezik, mint a Facebook.Az emberek elfoglaltabbak, mint valaha, és hozzászoktak a folyamatos információ-hozzáféréshez, a mobileszközeikkel való kapcsolatteremtéshez, így a helytől függetlenelérés minden üzleti tranzakció szempontjából kritikus fontosságú. A mobileszközök és amegfelelő alkalmazások a vásárlási élményt azonnali tranzakcióvá alakítják. A moderntechnológiák segítségével az független üzlettulajdonosok bárhol elérhetik az ügyfeleiket,és alkalmazkodhatnak a szokásaikhoz.
 15. 15. “A SiteTalk.com egy többnyelvű, többfunkciós közösségimédiaplatform, egy hozzá tartozó online bolttal. Ez aműködésünk központi eleme, és azon dolgozunk, hogya SiteTalk globális szinten mindenki által ismert éselismert név legyen.” Frank Ricketts Az OPN igazgatótanács tagjaA SiteTalk új utakon jár. Mi vagyunk az első közösségihálózati platform, aki az ingyenes tagjai számárahűségprogramot üzemeltet, lehetőséget kínálva nekikarra, hogy a SiteTalk gyarapodásából profitáljanak.Bárki, helytől függetlenül ingyenesen regisztrálhat,mindenféle kötelezettség nélkül, és a SiteTalk közösségtagjává válhat. Hasonlóan más hűségprogramokhoz, aSiteTalk az ingyenes tagjait pontokkal jutalmazza,amikek a SiteTalk boltban lehet felhasználni.
 16. 16. 3 SiteTalk és OPN: Két világ találkozásaAz OPN SiteTalk koncepciója újraírja a közvetlen értékesítés és a közösségi hálózatokszabályait.Az OPN SiteTalk rendszere világszerte népszerű eszköze a közösségitevékenységeknek és az online vásárlásnak, különösen a fejlődő országokban.
 17. 17. “A fejlődő országokban rejlő lehetőséghatalmas, mivel a gazdaságinövekedésükkel párhuzamosan a globálisüzleti és fogyasztói brandek iránti keresletis egyre nagyobb lesz. A siker titka atermékek és szolgáltatások közösségihálózaton keresztüli bevezetése. Azemberek nem kényszerből akarnak abrandekkel találkozni; az alapján akarnakdönteni, amit az ismerőseik gondolnak, ésez nagy hangsúlyt helyez a kapcsolatokfontosságára.“A kevesebbet foglalkoztatott emberek, ésköztük is főleg a nők ennek a jelenségnekaz élvonalában vannak, és sokan közülükéletükben először tapasztalják meg azanyagi sikert a SiteTalk.com által kínáltlehetőségnek köszönhetően.”Thomas Nordlund
 18. 18. A legújabb adatok alapján a 125 milliárdos közvetlen értékesítési üzletág leggyorsabb növekedést mutató résztvevői mind a fejlődő világban vannak. India belépett a milliárd dolláros nemzetek közé, 1,06 milliárd dollár bevételt produkálva 2009-ben. Kína 2009 során több, mint 3 milliárd dollárral növelte a bevételt, míg Oroszország a kilencedik helyre került a milliárd dolláros nemzetek listáján 3,06 milliárd dollárnyi eladással. Az OPN az első év során a skandináv és európai piacon ért el nagy sikereket, a rákövetkező években azonban bebizonyította, hogy az üzletág statisztikái a valóságot tükrözik Ázsia és Kelet-Európa fejlődő piacaival kapcsolatban.A The Wall Street Journal nem régen a következőt írta: “Úgy tűnik, a fejlődő világban aközvetlen értékesítés a termékek eladásának leghatékonyabb módja, mivel az emberekjobban hallgatnak a személyes véleményekre, mint a reklámokra vagy azértékesítőkre.” (The Ultimate Social Business Model. WSJ 2011)
 19. 19. “Ez csupán a kezdet”   Frank Ricketts “A közösségi hálózat és a közvetlen értékesítés együttese jelenti ma a jövőt. Az elmúlt öt év során az okostelefonok, a táblagépek, az alkalmazások és a közösségi hálózatok átalakították azt, ahogy az emberek egymással kommunikálnak. A közvetlen értékesítők mindig is a közösségi hálójukon belül osztották meg a termékeiket és szolgáltatásaikat, és az ismerőseiken keresztül találtak új ügyfeleket – a világ most ehhez zárkózik fel végre.” “A közvetlen értékesítés sikeres disztribúciós modellje és a kommunikációs technológiák robbanásszerű fejlődése együttesen forradalmasítja a közvetlen értékesítési üzletágat, de sokan túl későn látták ezt meg. Megvan a termékük, de nem találják a rendszert. Az OPN rendszere készen áll a SiteTalk képében, és a termékek száma hónapról-hónapra növekszik.” – fogalmazott Frank Ricketts.
 20. 20. Az OPN és a SiteTalk nagylelkűsége nem korlátozódik arra a jutalékra, amit a tagok aközösségi kapcsolatok kialakítása után kapnak. A közösségi médiában ismét elsőkéntaz OPN és a vezetői szeretnének ennél is többet viszonozni a világnak.SiteTalk CareA SiteTalk Care a cég jótékonysági ágazata, ami katasztrófa sújtotta területekendolgozik a rászorulók megsegítésén. A jelmondata: “Nem feledjük azokat, akiket, mások már elfelejtettek.”“Az OPN számos tagjának célja, hogy jobb hellyé tegye ezt a világot.”Rune EvensenVezérigazgatóA SiteTalk Care eddigi működése során különböző projektek keretén belül a világ többpontjára juttatott élelmiszert, ruhákat és elszállásoláshoz szükséges eszközöket. Copyright © 2012 OPN – The Opportunity Network. All rights reserved.

×