O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

La caputxeta vermella i tu

712 visualizações

Publicada em

Una nova aventura interactiva on tu pots ser el protagonista i alhora l'aventurer, escollint quin serà el camí que cal seguir.

Publicada em: Internet
 • Seja o primeiro a comentar

 • Seja a primeira pessoa a gostar disto

La caputxeta vermella i tu

 1. 1. La caputxeta vermella i tu
 2. 2. Escull qui vols ser
 3. 3. UN DIA CAMINES PEL BOSC
 4. 4. UN DIA CAMINES PEL BOSC
 5. 5. De sobte, et trobes la Caputxeta, que va a veure la seva àvia, parlant amb el llop. La mare li ha dit que vagi per dalt. Vés per sota, és més ràpid! No sé què fer. Quin camí agafo, ovella? per dalt, fés cas a la mare per sota, fés cas al llop
 6. 6. De sobte, et trobes la Caputxeta, que va a veure la seva àvia, parlant amb el llop. La mare li ha dit que vagi per dalt. Vés per sota, és més ràpid! No sé què fer. Quin camí agafo, porquet? per dalt, fés cas a la mare per sota, fés cas al llop
 7. 7. Passes sol Primer la caputxeta Només hi cap una persona, a la barca. Què fem? caminant, trobeu un riu que només podeu travessar amb una barca.
 8. 8. caminant, trobeu un riu que només podeu travessar amb una barca. Només hi cap una persona, a la barca. Què fem? Passes sol Primer la caputxeta
 9. 9. Després de travessar el riu, et trobes el llop i intenta menjar-te. Caputxeta, ajuda’m!
 10. 10. Caputxeta, ajuda’m! Després de travessar el riu, et trobes el llop i intenta menjar-te.
 11. 11. Però la Caputxeta no ha pogut passar. Per sort, un caçador et sent i el llop fuig. Si haguessis deixat passar la caputxeta ella t’hauria ajudat. Ella havia d’ajudar la seva àvia. La propera vegada no tindràs tanta sort!
 12. 12. Però la Caputxeta no ha pogut passar. Per sort, un caçador et sent i el llop fuig. Si haguessis deixat passar la caputxeta ella t’hauria ajudat. Ella havia d’ajudar la seva àvia. La propera vegada no tindràs tanta sort!
 13. 13. I quina boca més gran! Són per veure’t i ensumar-te millor! És per menjar- vos com a l’àvia! La Caputxeta i l’ovella arribeu a casa. Us trobeu l’àvia, però fa un aspecte estrany. Quins ulls més grans! I quin nas!
 14. 14. I quina boca més gran! Són per veure’t i ensumar-te millor! És per menjar- vos com a l’àvia! La Caputxeta i el porquet arribeu a casa. Us trobeu l’àvia, però fa un aspecte estrany. Quins ulls més grans! I quin nas!
 15. 15. el llop se us menja però un caçador ho ha sentit.
 16. 16. el llop se us menja però un caçador ho ha sentit.
 17. 17. el caçador arriba, obre la panxa al llop i us salva a l’àvia, la caputxeta i tu.
 18. 18. el caçador arriba, obre la panxa al llop i us salva a l’àvia, la caputxeta i tu.
 19. 19. No hauríeu hagut de fer cas a un desconegut! Heu de fer cas sempre a la mare, la propera vegada no tindreu tanta sort! bereneu els quatre junts i ho celebren.
 20. 20. No hauríeu hagut de fer cas a un desconegut! Heu de fer cas sempre a la mare, la propera vegada no tindreu tanta sort! bereneu els quatre junts i ho celebren.
 21. 21. La Caputxeta i el porquet arribeu a casa. Trobeu l’àvia i li doneu el cistell. L’ àvia us dóna les gràcies i el llop pica a la porta. Qui és? Obre! Marxa o trucaré el meu amic caçador! No, no! Ja me’n vaig!
 22. 22. La Caputxeta i l’ovella arribeu a casa. Trobeu l’àvia i li doneu el cistell. L’ àvia us dóna les gràcies i el llop pica a la porta. Qui és? Obre! Marxa o trucaré el meu amic caçador! No, no! Ja me’n vaig!
 23. 23. Enhorabona, no heu fet cas al llop i sí a la mare, i us heu pogut defensar! El caçador arriba i bereneu els quatre junts.
 24. 24. Passes sol Primer la caputxeta Només hi cap una persona, a la barca. Què fem? caminant, trobeu un riu que només podeu travessar amb una barca.
 25. 25. Caputxeta, ajuda’m! L’ovella es troba el llop i el llop intenta menjar-te.
 26. 26. Hauries d’haver deixat que la caputxeta passés, ella havia d’ajudar la seva àvia. La propera vegada no tindràs tanta sort! Com que no has deixat passar la caputxeta, no et pot ajudar. Per sort un caçador et sent i t’ajuda. El llop fuig.
 27. 27. FI
 28. 28. Enhorabona, no heu fet cas al llop i sí a la mare, i us heu pogut defensar! El caçador arriba i berenen els quatre junts.
 29. 29. caminant, trobeu un riu que només podeu travessar amb una barca. Només hi cap una persona, a la barca. Què fem? Passes sol Primer la
 30. 30. Després de travessar el riu, et trobes el llop i intenta menjar-te. Caputxeta, ajuda’m!
 31. 31. Però la Caputxeta no ha pogut passar. Per sort, un caçador sent el porqueti el llop fuig. Si haguessis deixat passar la caputxeta ella t’hauria ajudat. Ella havia d’ajudar la seva àvia. La propera vegada no tindràs tanta sort!

×