Stresi Dhe Ndikimi I Tij Mbi Individet

23 de May de 2009
Stresi Dhe Ndikimi I Tij Mbi Individet
Stresi Dhe Ndikimi I Tij Mbi Individet
Stresi Dhe Ndikimi I Tij Mbi Individet
Stresi Dhe Ndikimi I Tij Mbi Individet
1 de 4

Mais conteúdo relacionado

Mais procurados

Lojerat olimpike ne bote dhe ne shqiperiLojerat olimpike ne bote dhe ne shqiperi
Lojerat olimpike ne bote dhe ne shqiperiAlimerko Brunilda
Projekt Fizike  Tema: Energjia e se ardhmesProjekt Fizike  Tema: Energjia e se ardhmes
Projekt Fizike Tema: Energjia e se ardhmesIris Sakej
HidrocentraletHidrocentralet
HidrocentraletErgi Nushi
Ngrohja globaleNgrohja globale
Ngrohja globaleKristjana Llolli
Prodhimi i energjiseProdhimi i energjise
Prodhimi i energjiseroberto1723
Pyetësor për matjen e BULIZMIT  ne shkolle Pyetësor për matjen e BULIZMIT  ne shkolle
Pyetësor për matjen e BULIZMIT ne shkolle Anida Ago

Destaque

StresiStresi
StresiOndi Driza
Problemet e adoleshenteveProblemet e adoleshenteve
Problemet e adoleshenteveshkolla-arianiti
StresiStresi
Stresishkolla-arianiti
stresistresi
stresikoralda
AdoleshencaAdoleshenca
AdoleshencaMelissa Cani
Shëndeti dhe stresi në punëShëndeti dhe stresi në punë
Shëndeti dhe stresi në punëAnida Ago

Mais de Ilirjan

Dr.Ilirjan LipiDr.Ilirjan Lipi
Dr.Ilirjan LipiIlirjan
Curiculum Vitae Ilirjan LipiCuriculum Vitae Ilirjan Lipi
Curiculum Vitae Ilirjan LipiIlirjan
Workplace Mobbing And Albanian Workplace IlirjWorkplace Mobbing And Albanian Workplace Ilirj
Workplace Mobbing And Albanian Workplace IlirjIlirjan
Rrjetet Social Dhe Marketingu Politik Ne ShqiperiRrjetet Social Dhe Marketingu Politik Ne Shqiperi
Rrjetet Social Dhe Marketingu Politik Ne ShqiperiIlirjan
Networket Social, Fuqizojne Njerezit Dhe Bizneset  Revista MonitorNetworket Social, Fuqizojne Njerezit Dhe Bizneset  Revista Monitor
Networket Social, Fuqizojne Njerezit Dhe Bizneset Revista MonitorIlirjan
Rrjetet Social Dhe Marketingu Politik Ne ShqiperiRrjetet Social Dhe Marketingu Politik Ne Shqiperi
Rrjetet Social Dhe Marketingu Politik Ne ShqiperiIlirjan

Stresi Dhe Ndikimi I Tij Mbi Individet