O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Кери Артър Пазителката Райли Дженсън кн. 1

835 visualizações

Publicada em

Рядък хибрид - вампир и върколак, Райли Дженсън и близнака й, Роан, работят за управление Мелбоурн за други раси, организация създадена за да контролира свръхестествените раси и да защитава хората от своите грабежи. Докато Роан е възвишен пазител, познат още като наемен убиец, Райли е само работник във офис, докато брат й не изчезва на една от мисиите си. Времето не можеше да е по-лошо. Повече върколак от колкото вампир, Райли е уязвима на лунната горещина, едноседмичният период преди пълнолуние, когато нуждата й от другар става все поглъщаща...

За щастие Райли има двама желаещи партньора които да задоволят всяка нейна нужда. Но тя трябва да контролира своите силни желания, ако иска да открие брат си. По-лесно е да се каже от колкото да се направи, когато града пулсира с яростно желание, а Райли е изправена пред много силен и възхитително разсъблечен вампир който повишава температурата й както никога преди.

По отношение на плътта, Райли срещна своят кандидат. Но по отношение на престъплението, тя трябва да следва своите инстинкти не само за да открие брат си, но и за да спре и нечестива реколта. Някой прави някакви несигурни клонирания опитвайки се да създаде перфектният войн, като слага край на генома на нехората като Роан. Сега Райли знае колко опасен е света за нейният вид и колко много се нуждае от нея.

Publicada em: Internet
  • Seja o primeiro a comentar

×