Anúncio
Anúncio

Mais conteúdo relacionado

Anúncio

Fogyókúra Napló :-)

 1. EGY N Ő NAPLÓJA FOGYÓKÚRA
 2. Kedves Naplóm! Ma elkezdtem fogyókúrázni mert le akarok adni nyolc kilót. Az orvos azt tanácsolta vezessek naplót, amibe feljegyzem hogy mit eszek és milyen lelkiállapotban vagyok. Olyan lelkes vagyok mintha újra tinédzser lennék. Tudom hogy szenvedni fogok a diétától, de amikor majd bele bírom préselni magam a kis fekete sztreccs-ruhámba, minden tökéletes lesz.
 3. Els ő nap: Egy darab túró és egy csésze diétás zabpehely. Csodás a humorom, amit ő l máris könnyebbnek érzem magam. Talán egy kis fejfájás... Második nap: Egy laza saláta, egy üres pirítós és egy pohár joghurt. Továbbra is csodásan érzem magam. Lehethogy egy kicsit er ő sebben fáj a fejem, de nincs olyan amit egy aszpirin meg ne oldana.
 4. Harmadik nap: Az éjszaka közepén furcsa zajra ébredtem... Azt hittem tolvaj van a lakásban, de rájöttem hogy a gyomrom az. Ittam egy liter teát... és az éjszaka hátralev ő részében folyamatosan pisilni jártam. Megjegyzés: Tea törölve.
 5. Negyedik nap: Kezdem utálni a salátát. Úgy érzem magam mint egy legel ő tehén. Kicsit ideges vagyok.... talán az id ő járás miatt. A fejemben mintha nagydobot vernének teljes er ő vel. A kollégan ő m ebéd után megzabált három szelet almáspitét,... de én ellenálltam. Megjegyzés: … UTÁLOM a kollégan ő met!!!
 6. Ötödik nap: Esküszöm ha csak egy darabka túrót is meglátok, HÁNYNOM KELL!!! Az ebédem egy saláta volt, ami úgy t ű nt mintha egyenesen beleröhögött volna a képembe... Nyugi, összpontosíts! Vettem egy magazint Kate Moss-al a címlapon. Most ő a z ideálom. Nem térhetek le az útról! Hatodik nap: Él ő halott vagyok. Szinte semmit nem aludtam és mikor végre sikerült elszenderednem, orosz krémtortával álmodtam. Megjegyzés: Ölni tudnék egy ischlerért!!!
 7. Hetedik nap: Elmentem az orvoshoz... Vesztett súly: 25 deka Hát nem kibaszás??? Egész héten füvet ettem, már csak az hiányzott hogy b ő gjek mint egy tehén... és mindennek az eredménye 25 deka!!! Az orvos szerint ez normális, mert a n ő k lassaban fogynak,... f ő leg az én koromban. Alig tértem magamhoz. Ez a vén, trottyos doki nemcsak kövérnek de ráadásul öregnek is nevezett... ENGEM!!! Megjegyzés: SÜRG Ő SEN másik orvost kell keresnem!!!
 8. Nyolcadik nap: Ma egy sült csirke ébresztett fel. Esküszöm!!! Kán-kán-t táncolt a paplan tetején. Megjegyzés: A kollégáim kezdenek furán nézni rám...
 9. Kilencedik nap : Ma nem mentem dolgozni, mert ismét a csirke ébresztett,... ezúttal hastáncolt. Egész nap tévéztem és határozottan úgy érzem ÖSSZEESKÜVÉST s z ő ttek ellenem! Minden csatornán f ő ztek. Lasagna-t, krokettet, meg töltött mittudoménmit... Megjegyzés: Új távirányítót kell vennem. A régit... kidobtam az ablakon.
 10. Tizedik nap: Rájöttem hogy Kate Moss egy tökfej!!!! Tizenharmadik nap: A mérleg skálája ugyanott áll. Meg sem mozdult! Egy megveszekedett grammot sem fogytam! Kínomban, megállás nélkül hangosan röhögök... Az orvos ijedt képpel azt javasolta menjek pszichológushoz. Megjegyzés: Ehhez az orvoshoz sem megyek többet. (Egyébként a csirke is úgy véli, hogy ez egy sarlatán.) Vagy pszichiátert mondott?... már nem emlékszem. Lehethogy azért mert megfenyegettem a szikével???
 11. Tizenhatodik nap: Abbahagytam a fogyókúrát. Megjegyzés: Úgy felbosszantott a csirke, hogy mérgemben... MEGZABÁLTAM!!!
 12. EGY FÉRFI NAPLÓJA FITNESS
 13. Mivel az évek során elég tetemes zsírtömeg halmozódott fel a hasamon az ül ő munka következtében, a cégem felajánlotta, hogy befizet a város egyik jónev ű konditermébe. Örömmel elfogadtam és személyesen mentem el hogy el ő jegyeztessem magam, ne kelljen a f ő nökömnek még ezzel is foglalkoznia. Rögtön ki is jelöltek nekem egy Réka nev ű 26 éves “személyi trénert”. A szoborszer ű idomokkal megáldott gyönyör ű ség - mint azt a falon lév ő poszterekb ő l láttam - sportruházatot is reklámoz. Elmagyarázta, hogy hasznos lenne ha leírnám a tapasztalataimat egy naplóba, mert így figyelemmel tudom kísérni a fejl ő désemet. Így is tettem és szeretném ezt megosztani veletek…
 14. 1. nap: Reggel 6-kor keltem mert abban maradtunk Rékával, hogy fél 7-kor kezdek. Elég nehéz hajnalban kelni hogy az ember edz ő terembe menjen, de minden megváltozott amikor megérkeztem és láttam hogy Réka már vár. Úgy nézett ki mint egy görög istenn ő : sz ő ke, zöld szem ű és az érzékien húsos ajkain egy hatalmas mosoly. Körbevezetett, megmutatta a gépeket, majd 5 percnyi biciklizés után megmérte a pulzusomat. Megriadt a gyors szívverésemt ő l, mire én flörtölésre vettem a dolgot és mondtam neki hogy ne aggódjon, biztos miatta ver hevesen a szívem. (ugyanis az elasztikus fekete nadrág amiben volt, teljesen bevágott a p.......ba)
 15. Az én “rettent ő en inspiráló” gyakorlataim után élvezet volt nézni ő t ahogy tartotta az aerobik órát. Már a puszta látványa is olyan ösztönz ő hatással volt rám, hogy csináltam még néhány hasizomer ő sít ő gyakorlatot, bár azt hittem kettétörök.
 16. 2. nap : Két bögre kávé után végre el bírtam indulni otthonról. Az edz ő teremben örültem hogy hanyatt fekvéssel kezdhettem, de korai volt az öröm, mert Réka egy baromi nehéz vasrudat nyomott a kezembe és mintha ez nem lett volna elég, még súlyokat is aggatott rá. A futógépen - remeg ő lábakkal ugyan - de sikeresen lefutottam 1 km-t. Réka jóváhagyó mosolya és egy hamis kacsintás elhitették velem, hogy megéri fáradozást. Fantasztikusan éreztem magam!   Mindez egy új élet kezdete volt...
 17. 3. nap : Az izomláztól a fogkefét sem bírtam mozgatni, ehelyett a fejemet kellett forgatnom jobbra-balra. Szerintem a tegnapi nap után lett egy hasi sérvem is. Autót vezetni sem volt egyszer ű : egy sima fékezést ő l még a seggemen lév ő sz ő rszálak is fájtak. Arról nem beszélve, hogy parkolásnál magam alá gy ű rtem egy kismotort... Réka ma egy kicsit türelmetlenebb volt velem mint máskor, mert szerinte a folytonos nyögéseimmel zavartam a többi klubtagot. (mintha én nem szartam volna le ő ket...) Az igazság az, hogy kora reggel egy kicsit zavar ha Réka túl hangosan beszél velem, de ha még kiabálni is kezd az orrhangján, az már végképp elviselhetetlen.
 18. Mivel fájnak a golyóim a futószalagon, Réka felcserélte a futást lépcs ő zésre. Csak azt tudnám mi a szarnak talál ki valaki egy gépet olyan gyakorlatra, ami abszolút felesleges mióta a liftet feltalálták... Réka azt mondta segíteni fog hogy formába jöjjek és teljességében élvezzem az életet. Ekkora baromság is csak sz ő ke fejben foganhat!
 19. 4. nap : Nem tehetek róla de félóra késéssel érkeztem, mivel ennyi ideig tartott bef ű zni a tornacip ő met. Réka már várt rám azzal a szúrós zöld tekintetével - amit belémvájt mint egy t ő rt - és a gúnyos mosolyával, ami engem Jack Nicholsonra emlékeztet a Batman-ban. Ez a banya bosszúból megint a súlyokkal kezdett dolgoztatni, de egy észrevétlen pillanatban meglógtam és elbújtam a WC-ben. Egy másik edz ő t küldött a keresésemre, majd büntetésb ő l az evez ő gépre küldött hogy jól kifárasszon,... ahol az er ő lködést ő l véletlenül elfingottam magam. Az egész edz ő teremben hallatszott! Soha életemben nem voltam még ilyen magalázó helyzetben.
 20. 5. nap : Már jobban utálom ezt a szukát, mint bármely más él ő lényt a világon! Vérszegény ócska n ő , a kollagénnel fepuffasztott ajkaival és az ürességt ő l kongó hidrogénsz ő ke fejével. Ha lenne bennem annyi er ő hogy megmozdítsam a lábam, szétrúgnám a seggét esküszöm! Ma azt akarta hogy a tricepszemet dolgoztassam. DE HISZEN NEKEM NINCS IS OLYANOM!!! ... és ha nem akarja hogy összetörjem a parkettát, minek ad a kezembe vasrudakat meg egyéb ótvaros súlyokat, mikor annyi er ő m sincs hogy egy túrórudit felemeljek.
 21. Leájultam a spinning-biciklir ő l és a diétás-doktorn ő rendel ő jében tértem magamhoz. Na!... a másik sovány gebe, aki az egészséges táplákozásról tart nekem el ő adást. Mit papol itt nekem ez a hülye tyúk? Hisz halvány g ő ze sincs róla mi az hogy éhség! Istenem! Mit vétettem, hogy ilyeneket kell hallgatnom?
 22. 6. nap : Az agyalágyult Réka üzenetet hagyott a telefonomon. Még volt képe megkérdezni azon a leszbikus hangján, hogy miért nem mentem ma edzeni. Anyádért!!! Már a hangjától is olyan ideges lettem, hogy eldobtam a francba a telefont és annyi er ő m sem volt hogy felszedjem... de még annyi se, hogy felemeljem a távirányítót! 11 órán keresztül ugyanazt a csatornát néztem. Átkozott National Geographic! Végig kellett szenvednem a madarak párzásáról szóló m ű sort,... mikor már hat napja hogy nem keféltem!!!
 23. 7. nap: Megkerestem a telefont és felhívtam a “Jószolgálat” kamionsof ő rjét hogy jöjjön el értem és vigyen el a misére, hogy megköszönhessem a Jóistennek hogy véget ért ez a hét. Azért is imát mondtam, hogy a cégem jöv ő re valami olyat találjon ki, ahol mulatságosabb dolgokat élhetek majd át. Mondjuk mint: egy endodoncia, egy katéterezés, egy prosztata vizsgálat , ... vagy valami hasonló.
Anúncio