O slideshow foi denunciado.
Seu SlideShare está sendo baixado. ×

CGD2021 - "Sense avaluació no hi ha millora: quant estalviem amb l'administració digital? Quin és el nivell de maduresa?"

Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio

Confira estes a seguir

1 de 5 Anúncio

Mais Conteúdo rRelacionado

Mais de Congrés Govern Digital (20)

Mais recentes (20)

Anúncio

CGD2021 - "Sense avaluació no hi ha millora: quant estalviem amb l'administració digital? Quin és el nivell de maduresa?"

  1. 1. Ignasi Albors 10 de novembre de 2021 Sense avaluació no hi ha millora: quant estalviem amb l’administració digital? quin és el nivell de maduresa?
  2. 2. Sense avaluació no hi ha millora: quant estalviem amb l’administració digital? quin és el nivell de maduresa? La vostra organització … funciona? té èxit? millora?
  3. 3. Identificació d’indicadors clau de l’AOC o Activitat quant i com s’utilitzen els serveis o Implantació qui els utilitza o Disponibilitat quin % del temps funcionen o Satisfacció si els usuaris estan contents o Estalvi si hi ha estalvi amb els serveis digitals
  4. 4. Sense avaluació no hi ha millora: quant estalviem amb l’administració digital? quin és el nivell de maduresa? • Inici: 2014 amb dades de 2012 • Trobem metodologies de càlcul però enlloc es detallen  Desenvolupem un model propi • Objectiu: comparar la despesa de fer determinats tràmits i actuacions administratives en format analògic/presencial vs en digital • Es defineix el ‘user journey’ dels serveis • Entrevistes amb ciutadans i treballadors públics per validar certs resultats • Resultat: hi ha estalvis tant per a les administracions com per a la ciutadania • Aquest 2021 revisió de la metodologia per dotar-la de major rigor acadèmic (fons PROAVA)
  5. 5. Principals resultats de l’actualització de l’estudi Estalvi total any 2020 o 545’5 milions d’€ (142,5 per a la ciutadania i 403 per a les administracions) o ROI de 38€/€ Guanys derivats en impacte ambiental o 53.201 arbres deixats de talar o 118.852 Milions de BTU* = 142.000 neveres funcionant 24x7 o 38 milions de CO2 = 7.547 cotxes circulant *British thermal unit (unitat tèrmica britànica): utilitzada principalment en equips d’aire condicionat Informació detallada a https://www.aoc.cat/projecte-innovacio/metodologia-de-calcul-dels-estalvis-de-lus-de- ladmininistracio-digital/

×