O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.
За пътешествието
Intunity Coaches
~ пътеводител ~
ПЪРВАТА БЪЛГАРСКА ПРОГРАМА ЗА ОБУЧЕНИЕ ПО КОУЧИНГ И КОУЧИНГ УМЕНИЯ
www.I...
www.IntunityCoaches.com
"Бъди промяната, която искаш да видиш в света."
― Махатма Ганди
“Да познаваш другите е мъдрост. Да...
www.IntunityCoaches.com
Програмата Intunity Coaches® интегрира ведно източната и западната
философии и практики. И е уника...
www.IntunityCoaches.com
ПРАКТИЧЕСКИ
ПРИСЪСТВЕНИ
МОДУЛИ
● 5х3-дневни
присъствени
уъркшоп модули
● групов онлайн
коучинг м/у...
www.IntunityCoaches.com
Дати на модулите за Intunity издание Май’2016
М1: Въведение
(Initiation)
М2: Идентичност
(Identity...
Próximos SlideShares
Carregando em…5
×

За пътешествието Intunity Coaches® ~ пътеводител

355 visualizações

Publicada em

Програмата Intunity Coaches® интегрира ведно източната и западната философии и практики. И е уникална с начина си на провеждане и изключително трансформационния си характер и ефект върху участниците. Обединява артистичността, изкуството и науката ведно, като черпи от извора на дълбоката мъдрост и простота на Даоизма и Тай Чи, красотата на партньорството в Аржентинското Танго и универсалните природни закони.

Философията на Intunity Coaches® произтича от единението на противоположностите Ин и Ян и играта на парадоксите, в търсене на Истината в коучинга и в живота. И така стимулира развиването на гъвкав ум, отворено сърце и смело тяло, ведно със съзидателния и креативен творчески израз у човека. Програмата покрива 11-те основни коучинг компетенции и Етичните професионални стандарти на Международната Коуч Федерация (ICF).

  • Seja o primeiro a comentar

За пътешествието Intunity Coaches® ~ пътеводител

  1. 1. За пътешествието Intunity Coaches ~ пътеводител ~ ПЪРВАТА БЪЛГАРСКА ПРОГРАМА ЗА ОБУЧЕНИЕ ПО КОУЧИНГ И КОУЧИНГ УМЕНИЯ www.IntunityCoaches.com
  2. 2. www.IntunityCoaches.com "Бъди промяната, която искаш да видиш в света." ― Махатма Ганди “Да познаваш другите е мъдрост. Да познаваш себе си е истинско просветление. Да управляваш другите изисква сила. Да управляваш себе си е нужна истинска мощ.” ― ЛАО ДЗЪ, ТАО ТЕ ЧИНГ Intunity Coaches® е първата българска програма за обучение по коучинг и коучинг умения, с гордост създадено и с любов предавано от Гергана Павлова и Пламен Петров ~ партньори в живота, в бизнеса и в аржентинско танго. И Партньорите на Google от 2015 г. за реализирането на Бизнес Коучинг Програмата на Google за България. Програмата Intunity Coaches® е за овладяване и усъвършенстване изкуството на коучинга и трансформационния коучинг подход като лидерски подход на новото време – посредством използването на собствените вътрешни ресурси, интуиция и източници на знание. Тя е също за това да бъдеш в тон със и да действаш от мястото на истинската си същност като Човек, Личност и Коуч. “Нестандартно и уникално!” “Единствено по рода си в България!” “Не може да се опише – трябва да се преживее!” “Това е пътят за придобиване на умения по коучинг!” Кой и какво е Intunity Coaches®?
  3. 3. www.IntunityCoaches.com Програмата Intunity Coaches® интегрира ведно източната и западната философии и практики. И е уникална с начина си на провеждане и изключително трансформационния си характер и ефект върху участниците. Обединява артистичността, изкуството и науката ведно, като черпи от извора на дълбоката мъдрост и простота на Даоизма и Тай Чи практиките, красотата на партньорството в Аржентинското Танго и универсалните природни закони. Философията на Intunity Coaches® произтича от единението на противоположностите Ин и Ян и играта на парадоксите, в търсене на Истината в коучинга и в живота. И така стимулира развиването на гъвкав ум и отворено сърце, ведно със съзидателния и креативен творчески израз у човека. Програмата покрива 11-те основни коучинг компетенции и Етичните професионални стандарти на Международната Коуч Федерация (ICF). ••• Ключови лидерски умения от ново поколение, чрез които да вдъхновявате трансформацията, израстването и устойчивото развитие у себе си и другите ••• Личностна трансформация и израстване с дълбоко усещане за смисъл и предназначение и по-високо качество на личния и професионалния ви живот ••• Развиване на вашата емоционална, социална и духовна интелигентност и на нагласа, носеща и създаваща за вас и хората около вас удовлетворение, изобилие и желание за съзидание ••• Практически коучинг инструменти за постигането на значими резултати по пътя към реализирането на желаната промяна – у себе си и у другите ••• Достъп до вътрешните ви ресурси, интуиция и същност и развиването на умения, които ви правят Майстори на Живота! Уникален подход на провеждане, Водене чрез следване и CoCreation Автентично съдържание и дизайн Трансформиращо и разширяващо преживяване Kакво дава програмата Intunity Coaches®?
  4. 4. www.IntunityCoaches.com ПРАКТИЧЕСКИ ПРИСЪСТВЕНИ МОДУЛИ ● 5х3-дневни присъствени уъркшоп модули ● групов онлайн коучинг м/у всеки 2 модула ● материали за всеки модул и пълен сет с коучинг инструменти ● участие в Intunity Coaches® Кръгове за споделяне на опит и учене ● участие в Intunity Coaches® Каузи ● участие в Intunity Coaches® Ритрийти и събития при преферeн- циални условия ● активна практика с колеги през цялата програма ● 40 коучинг часа практика с реални клиенти ● 10 часа личен индивидуален коучинг и менторство ЕФЕКТИВНА СИСТЕМА ЗА РАЗВИТИЕ INTUNITY COACHES ОБЩНОСТ 100% практическо обучение пълен сет с коучинг инструменти и коучинг документи Ефективна система за подкрепа и развитие през цялата програма РАМКА И ЕЛЕМЕНТИ В ПРОГРАМАТА
  5. 5. www.IntunityCoaches.com Дати на модулите за Intunity издание Май’2016 М1: Въведение (Initiation) М2: Идентичност (Identity) М3: Намерение (Intention) М4: Въздействие (Impact) М5: Интегриране (Integration) 27-29 Май, 2016 24-26 Юни, 2016 22-24 Юли, 2016 9-11 Септ, 2016 7-9 Окт, 2016 Модулите се провеждат на посочените дати от 09:30 до 17:30ч. в парк-хотел Витоша, ул. Росарио 1 още за Intunity Coaches® и впечатления от участниците на http://www.intunitycoaches.com/register.html За въпроси и регистрация –Пламен Петров Plamen.Petrov@Equinox-Partners.bg или +359 899 826 714 изключително съдържание, подходящо за всички сфери на живота мотивиращо и вдъхновяващо за себе си и за вдъхновяване на другите СЪДЪРЖАНИЕ НА МОДУЛИТЕ И АКЦЕНТИ

×