O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Габи Коледа

688 visualizações

Publicada em

Presentation by Gabi

Publicada em: Educação
 • Entre para ver os comentários

Габи Коледа

 1. 1. Коледа
 2. 2. Еленчето Рудолф
 3. 3. Еленчето на Дядо Коледа разказва: • Здравейте, казвам се Рудолф . Аз съм еленчето на Добрия старец .Както знаете той разнася подаръци в нощта на Бъдни вечер 24 декември . • Имам братя и сестри . Например зад мен стоят Комета и Светкавица, зад тях Звънче и Гръм и така нататък … Доскоро от мен но ще ви посетя на 24.12 с моите звънчета .
 4. 4. Домашните любимци се приготвят за Коледа– Нова статия Котето Кристияна лежи на дивана пред елхата и чака Дядо Коледа, въпреки, че оставаха още 2 дни. Тя заяви, че няма дори да яде, но ще спипа този мистериозен старец. Аз съм сигурна, че той няма да се даде толкова лесно. Това беше от статията.
 5. 5. За подаръците
 6. 6. Какво си пожела ? Споделете с приятел какво сте написали в специалното писмо. Ако не сте побързайте, вече Коледа чука на вратата!
 7. 7. Празничната елха Има разлика между елхите
 8. 8. Как да украсим елхата Не украсената елха 1. През другото време на годината освен на Коледа елхата няма за какво да се украсява. Украсената елха 1. Сложете на елхата всички нужни играчки, но да не е претупано. 2. Сложете гирляндите внимателно. 3. Сложете върха.
 9. 9. Вълшебната шейна
 10. 10. Горивото на шейната • Има твърдения, че превозното средство тоест, шейната на Дядо Коледа се движи с вълшебно гориво. • Той зареждал шейната и потеглял.
 11. 11. С чувала на рамо
 12. 12. Вече вътре и чете писмо
 13. 13. Изпече ли курабийки ?
 14. 14. Ммм… Изпече ли курабийки? Ако не си побързай!
 15. 15. Благодарим Ви за вниманието !

×