O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Vacature R&D Engineer EASchangesystems

6.044 visualizações

Publicada em

Als onze nieuwe R& D Engineer ga je aan de slag in een klein team dat verantwoordelijk is voor de continue technische vernieuwing die de organisatie kenmerkt. Je ontwerpt zelfstandig en in teamverband machines en / of machineonderdelen en bedenkt technische oplossingen voor de matrijs-wisselindustrie. Je signaleert technische knelpunten en stuurt deze bij. Een succesvol ontwerp betekent voor jou niet alleen dat het ontwerp technisch succesvol is, maar ook dat je een reële kostprijs en een uitstekende kwaliteit hebt gerealiseerd.
Je bent een echte techneut, betrokken vanaf de conceptfase tot en met de uiteindelijke inbedrijfname en nazorg van de installatie. De engineers bij EASchangesystems pakken alles aan. De sfeer is open en informeel, er is veel aandacht voor professionele en persoonlijke ontwikkeling en ruimte voor initiatief en invloed op je eigen werk.

Publicada em: Carreiras
  • Seja o primeiro a comentar

  • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Vacature R&D Engineer EASchangesystems

  1. 1. 1 | 2 Dankzij EASchangesystems is het opspannen en wisselen van matrijzen een proces van minuten in plaats van uren. EASchangesystems levert snelspansystemen en snelwisselsystemen voor spuitgietmachines in de kunststof industrie (Quick Mold Change) en voor stanspersen in de metaalindustrie (Quick Die Change). Ons bedrijf staat klanten bij met advies en projectbegeleiding om een maximum machineproductiviteit te garanderen. De producten van EAS zijn toepasbaar op zowel bestaande als op nieuwe machines. De productie, engineering en R&D zijn gesitueerd in Nederland, Frankrijk en China. Absoluut een internationaal bedrijf met een groot sales netwerk, EAS is aanwezig op elk continent dankzij een uitgebreid netwerk van partners en lokale distributeuren. Ter versterking van ons team op het hoofdkantoor van EAS Europe B.V. in Renswoude, zijn wij op zoek naar een fulltime: R&D Engineer Als onze nieuwe R& D Engineer ga je aan de slag in een klein team dat verantwoordelijk is voor de continue technische vernieuwing die de organisatie kenmerkt. Je ontwerpt zelfstandig en in teamverband machines en / of machineonderdelen en bedenkt technische oplossingen voor de matrijs-wisselindustrie. Je signaleert technische knelpunten en stuurt deze bij. Een succesvol ontwerp betekent voor jou niet alleen dat het ontwerp technisch succesvol is, maar ook dat je een reële kostprijs en een uitstekende kwaliteit hebt gerealiseerd. Je bent een echte techneut, betrokken vanaf de conceptfase tot en met de uiteindelijke inbedrijfname en nazorg van de installatie. De engineers bij EASchangesystems pakken alles aan. De sfeer is open en informeel, er is veel aandacht voor professionele en persoonlijke ontwikkeling en ruimte voor initiatief en invloed op je eigen werk. De functieomschrijving - Het ontwikkelen en verbeteren van nieuwe en bestaande producten. - Het bedenken van oplossingen voor nieuwe producten. - Het uitwerken van nieuwe producten in 3D en 2D met behulp van Autdesk Inventor. - Het begeleiden van de productie en montage van de prototypes. - Het samenstellen van handleidingen voor klanten en interne documentatie. Het profiel - afgeronde opleiding op minimaal HTS niveau, richting werktuigbouwkunde; - minstens 5 jaar aantoonbare en relevante werkervaring als R&D Engineer; - kennis van frameconstructies (samengesteld uit snij- en zetwerk); - kennis van hydrauliek, besturingstechniek en elektrotechniek/elektronica; - gewend te werken met 3D pakketten, liefst met Inventor® 3D CAD-software; - gewend te werken met Stress Analysis; - kennis en ervaring met CE en machinerichtlijnen is een pré; - goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; - beheersing van het totale MS-office pakket.
  2. 2. 2 | 2 Jouw vaardigheden - heldere communicatiestijl; - klantgericht met een groot inlevingsvermogen; - resultaatgerichte en besluitvaardige houding; - in staat om problemen te herkennen en op te lossen; - stressbestendig, je behoudt het overzicht; - zelfstandig, maar je weet gebruik te maken van de expertise van je collega(s) en / of derden. Onze organisatie Bij EASchangesystems doen we veel met weinig. Deze nuchtere aanpak zie je ook terug in ons team. Elke medewerker vindt het belangrijker om een goed resultaat neer te zetten dan een eigen stempel te drukken. En dat vinden wij dan ook belangrijk, inzet wordt gewaardeerd. We zijn een middelgrote, praktisch ingestelde organisatie die snel schakelt en creatief weet in te spelen op wensen vanuit de markt. Langdurige relaties gaan we aan met onze klanten, onze leveranciers en ons personeel. Dankzij deze aanpak hebben we al jaren een stabiele groei. Het aanbod Een open en informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen. Er wordt hard gewerkt. Initiatief en verantwoordelijkheid wordt verwacht en gewaardeerd. Daarnaast is er voldoende ruimte voor humor en gezelligheid. Een marktconform salaris met prima secundaire voorwaarden. Het gaat om een tijdelijk contract met de intentie tot een vast dienstverband. Je sollicitatie Zie jij jezelf werken bij een groeiende onderneming? Voel je jezelf thuis in een internationale werkomgeving? Geen 9 tot 5 instelling, maar je hebt een positieve en flexibele werkhouding? Vind je het belangrijk om samen naar een waardevol resultaat toe te werken? Antwoord je met een volmondig ja en voldoe je daarbij ook aan het profiel, dan nodigen we je van harte uit om te reageren op deze interessante vacature. Voor meer informatie over deze vacature bel je met Jacco Welgraven, Global R&D Manager. Hij is te bereiken via het algemene telefoonnummer 0318-477013 of via email jacco.welgraven@easchangesystems.com. Je sollicitatie, voorzien van CV en motivatie, mag je sturen naar Erika van Laar: erika.van.laar@easchangesystems.com. Acquisitie door Werving & Selectiebureaus naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

×