O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Vacature aftersales coördinator

7.488 visualizações

Publicada em

Ter versterking van ons team op het hoofdkantoor van EAS Europe B.V. in Renswoude, zijn wij op zoek naar een fulltime:
Aftersales Coördinator

Binnen deze functie ben je het aanspreekpunt voor de aftersales en services voor al onze klanten. Onderhouden van klantencontacten en eventuele klachtenafhandeling is jouw verantwoordelijkheid. Je doel is om ervoor te zorgen dat de klanttevredenheid hoog wordt gehouden en de relatie tussen de Senior Project Manager, Sales Managers, toeleveranciers en strategische partners met EAS Europe BV wordt gewaarborgd.
Kwaliteit, overzicht, het werken volgens de procedures en afspraken en vooral ondernemerschap maken een Aftersales Coördinator succesvol.
Je bent in staat om strategisch te denken en te handelen en complexe structuren in kaart te brengen. Ook weet je als geen ander de vertaalslag te maken van strategisch naar tactisch en operationeel niveau. Je denkt continu met de organisatie mee en signaleert trends in de binnengekomen meldingen.
In deze functie word je aangemoedigd om mee te denken met de constante verbetering van de globale slagvaardigheid van onze organisatie.

Publicada em: Carreiras
  • Seja o primeiro a comentar

  • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Vacature aftersales coördinator

  1. 1. 1 | 2 EASchangesystems heeft een wereldwijde reputatie voor innovatieve excellentie in geautomatiseerde matrijs- en stempelwisselingen - Quick Mold Change (QMC) en Quick Die Change (QDC) technologie. Daarnaast wordt door onze hoge kwaliteit mono- en multikoppelingen een diversiteit aan branches bediend. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de automotive industrie, maar ook de chemische en de medische industrie bieden wij oplossingen. EASchangesystems helpt bedrijven bij het optimaliseren van het productieproces met just-in- time oplossingen die de snelheid, flexibiliteit en veiligheid verhogen. Ter versterking van ons team op het hoofdkantoor van EAS Europe B.V. in Renswoude, zijn wij op zoek naar een fulltime: Aftersales Coördinator Binnen deze functie ben je het aanspreekpunt voor de aftersales en services voor al onze klanten. Onderhouden van klantencontacten en eventuele klachtenafhandeling is jouw verantwoordelijkheid. Je doel is om ervoor te zorgen dat de klanttevredenheid hoog wordt gehouden en de relatie tussen de Senior Project Manager, Sales Managers, toeleveranciers en strategische partners met EAS Europe BV wordt gewaarborgd. Kwaliteit, overzicht, het werken volgens de procedures en afspraken en vooral ondernemerschap maken een Aftersales Coördinator succesvol. Je bent in staat om strategisch te denken en te handelen en complexe structuren in kaart te brengen. Ook weet je als geen ander de vertaalslag te maken van strategisch naar tactisch en operationeel niveau. Je denkt continu met de organisatie mee en signaleert trends in de binnengekomen meldingen. In deze functie word je aangemoedigd om mee te denken met de constante verbetering van de globale slagvaardigheid van onze organisatie. De functieomschrijving - verantwoordelijk voor het aannemen, beoordelen, inplannen en afhandelen van klantmeldingen betreffende klachten, retouren, kwesties en montageopdrachten; - verzorgen van een goede en tijdige opvolging van de diverse stappen binnen alle processen; - verantwoordelijk voor de optimale klanttevredenheid; - onderhouden van goede contacten met de service monteurs en montagebedrijven; - verantwoordelijk voor efficiënte service- en werkprocessen; - tijdige en correcte registratie van alle relevante informatie omtrent individuele klantmeldingen. Daarbij wordt iedere stap in het proces accuraat geregistreerd in het ERP systeem; - opstellen en uitwerken van offertes; - begeleiden van kleine projecten (budgettair, logistiek en techniek) Het profiel - afgeronde HBO (technische) opleiding; - affiniteit met techniek en automatisering; - aantoonbare ervaring als Aftersales Coördinator; - gewend te werken met ERP systemen en Microsoft Office toepassingen; - uitstekende communicatie vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, in de Nederlandse, Engels en Duitse taal (Frans is een pré);
  2. 2. 2 | 2 Jouw vaardigheden - klant- en servicegericht met een groot inleveringsvermogen; - tactvol, met uitstekende contactuele en communicatieve eigenschappen; - resultaatgerichte en besluitvaardige houding; - in staat om problemen te herkennen en op te lossen; - accuraat en stressbestendig, je behoudt het overzicht; - kostenbewust; - besluitvaardig; - flexibel; - aanpassingsvermogen; - zelfstandig, maar je weet gebruik te maken van de expertise van je collega(s). Onze organisatie Bij EASchangesystems doen we veel met weinig. Deze nuchtere aanpak zie je ook terug in ons internationale team. Elke medewerker vindt het belangrijker om een goed resultaat neer te zetten dan een eigen stempel te drukken. En dat vinden wij dan ook belangrijk, inzet wordt gewaardeerd. We zijn een middelgrote, praktisch ingestelde organisatie die snel schakelt en creatief weet in te spelen op wensen vanuit de markt. Langdurige relaties gaan we aan met onze klanten, onze leveranciers en ons personeel. Dankzij deze aanpak hebben we al jaren een stabiele groei. Het aanbod Een open en informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen. Er wordt hard gewerkt. Initiatief en verantwoordelijkheid wordt verwacht en gewaardeerd. Daarnaast is er voldoende ruimte voor humor en gezelligheid. Een marktconform salaris met prima secundaire voorwaarden. Het gaat om een tijdelijk contract met de intentie tot een vast dienstverband. Je sollicitatie Zie jij jezelf werken bij een groeiende onderneming? Voel je jezelf thuis in een internationale werkomgeving? Geen 9 tot 5 instelling, maar je hebt een positieve en flexibele werkhouding? Vind je het belangrijk om samen naar een waardevol resultaat toe te werken? Antwoord je met een volmondig ja en voldoe je daarbij ook aan het profiel, dan nodigen we je van harte uit om te reageren op deze interessante vacature. Je sollicitatie, voorzien van CV en motivatie, mag je sturen naar: Erika van Laar: erika.van.laar@easchangesystems.com. Voor meer informatie over deze vacature bel je met Vincent Nijzink, directeur. Hij is telefonisch bereikbaar op: 0318-477019, of via email: vincent.nijzink@easchangesystems.com. Acquisitie door Werving & Selectiebureaus naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

×