O slideshow foi denunciado.
Seu SlideShare está sendo baixado. ×

Presentació cicles 15

Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Próximos SlideShares
Els PQPIs
Els PQPIs
Carregando em…3
×

Confira estes a seguir

1 de 21 Anúncio

Mais Conteúdo rRelacionado

Semelhante a Presentació cicles 15 (20)

Mais de Dolors Monné (20)

Anúncio

Mais recentes (20)

Presentació cicles 15

 1. 1. OFERTA FORMATIVA ESTUDIS POSTOBLIGATORIS CURS 2015-2016
 2. 2. QUIN ÉS EL NOSTRE PUNT DE PARTIDA?  El Col·legi Mare de Déu del Carme parteix d’una visió basada en la formació cristiana i la qualitat pedagògica.  L’equip docent que integra el col·legi realitza un esforç constant per assolir una millora permanent en els sistemes pedagògics i en les noves tecnologies que han de revertir en la formació dels alumnes.
 3. 3. QUINS SÓN ELS NOSTRES OBJECTIUS? Educar persones amb un alt sentit de la responsabilitat, ètica i compromís. Formar tècnics i professionals. Proporcionar als nostres alumnes uns coneixements teòric-pràctics adaptats al seu entorn i a les necessitats d’aquest. Integrar els nostres alumnes en qualsevol tipus d’organització per assolir ÈXITS PERSONALS i PROFESSIONALS.
 4. 4. COMTREBALLEM?  Els elements bàsics de treball són:  l’avaluació continuada.  l’atenció personalitzada a alumnes i pares.  l’orientació en els estudis i laboral.  la potenciació i la millora de les capacitats personals.  l’interès en fomentar el treball en equip sense deixar de banda el treball individualitzat.
 5. 5. LA METODOLOGIA APLICADA  La fonamentem en tres punts clau:  PUNT CLAU 1:VISIÓ ESCOLAR. Imprescindible per a l’adquisició dels continguts del pla d’estudis que segueix l’alumne/a.  PUNT CLAU 2:VISIÓ UNIVERSITÀRIA I PROFESSIONAL. Important per facilitar que l’alumne/a obtingui una adequada capacitació que li permeti accedir al món laboral.  PUNT CLAU 3:VISIÓ PERSONAL. Necessària per a dur a terme la integració en l’entorn més proper.
 6. 6. ELS NOSTRES OBJECTIUS SATISFACCIÓ DE L’ALUMNE I DE LES FAMÍLIES QUALITAT VALORS PROFESSIONAL AMB FUTUR
 7. 7. OFERTA FORMATIVA • CFGM GESTIÓ ADMINISTRATIVA • CAS (Curs de formació específica per a l’accés a cicles formatius de grau superior)
 8. 8. ON SOM? CAP ON ANEM? 4t ESO REPETICIÓ CFGM BATX MÓN LABORAL CFGS CFGS U N I V E R S I T A T PAU CAS
 9. 9. FINS A LA UNIVERSITAT BAT + PAU CFGS + (examen) UNIVERSITAT
 10. 10. LA FORMACIÓ PROFESSIONAL AVUI  ACTUALMENT, s’observa un creixement constant d’interès de les empreses pels titulats en formació professional.  Només el 15% dels graduats en Formació Professional (FP) a Catalunya el 2012 no va trobar feina el 2013, respecte del 50% del conjunt de joves d'entre 16 i 24 anys i el 22,16% de la taxa d'atur catalana.  Les pràctiques en centres de treball FCT suposen una possibilitat d’inserció laboral en el mateix lloc on l’alumne/a les ha realitzat.
 11. 11. LA FORMACIÓ PROFESSIONAL AVUI  El 70% dels estudiants de formació professional troben feina en un termini màxim de 6 mesos després d’acabar el cicle formatiu de grau mitjà o superior que hagin estudiat.  L’estudi de la nova formació professional motiva a continuar estudiant i això genera un important nombre d’alumnes que continuen estudiant a la Universitat després d’haver fet un Cicle Formatiu de Grau Superior.  Cal saber que hi ha carreres universitàries que convaliden fins a un 30% d’assignatures cursades als cicles formatius.
 12. 12. ESTRUCTURA DELS CICLES FORMATIUS Els cicles formatius s’estructuren per un nombre d’hores que es distribueixen de la forma següent:  1650 HORES LECTIVES destinades a la formació teòrica i pràctica a l’escola.  350 HORES de FORMACIÓ PRÀCTICA en centres de treball.
 13. 13. ESTRUCTURA DELS CICLES FORMATIUS ELS CICLES S’ORGANITZEN EN MÒDULS PROFESSIONALS  MÒDULSTEÒRIC-PRÀCTICS de les especialitats del propi cicle.  MÒDULSTRANSVERSALS de preparació al món laboral.  MÒDULS DE FORMACIÓ PRÀCTICA EN CENTRES DETREBALL realitzats en empreses o entitats.  MÒDUL D’EMPRESA A L’AULA on s’exemplifiquen situacions simulades.
 14. 14. CFGM GESTIÓ ADMINISTRATIVA Capacitaper donar suport administratiu en l’àmbit laboral, comptable, financer i fiscal així com l’atenció al client/usuari, tant en empreses privades com públiques.  DURADA: 2000 h (dos cursos escolars)  1650 h Formació al col·legi:  350 h Formació en centres de treball • HORARI: de dilluns a divendres de 8 a 14,30 h  MÒDULS PROFESSIONALS (Assignatures)  COMUNICACIÓ EMPRESARIAL I ATENCIÓ AL CLIENT  OPERACIONS ADMINISTRATIVES DE COMPRAVENDA  OPERACIONS ADMINISTRATIVES DE RECURSOS HUMANS  OPERACIONS AUXILIARS DE GESTIÓ DE TRESORERIA  TÈCNICA COMPTABLE  TRACTAMENT INFORMÀTIC DE LA INFORMACIÓ  ANGLÈS  EMPRESA I ADMINISTRACIÓ  OPERACIONS ADMINISTRATIVES DE SUPORT  EMPRESA A L’AULA  FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL  FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL  MÀRQUETING*  RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA*
 15. 15.  Estaràs estudiant un cicle formatiu amb continguts molt transversals que et poden servir des d’un punt de vista d’emprenedor per tenir coneixements molt amplis de la gestió d’una empresa o d’un petit establiment comercial.  A més de les sortides pròpies del cicle formatiu pel que fa a l’àmbit administratiu (CFGS ADMINISTRACIÓ I FINANCES o SECRETARIAT), també pots accedir a:  FP Comerç i màrqueting (COMERÇ INTERNACIONAL, MÀRQUETING I PUBLICITAT)  FP Hoteleria i turisme (ANIMACIÓTURÍSTICA,AGÈNCIES DEVIATGES)  FP Informàtica i comunicacions (DESENVOLUPAMENT D’APLIC. PER AWEBS)  FP Serveis socioculturals i a la comunitat (EDUCACIÓ INFANTIL, INTEGRACIÓ SOCIAL)  FP Seguretat i medi ambient (PREVENCIÓ RISCOS LABORALS)  Són uns estudis que combinen la pràctica i la teoria des del primer dia.  Faràs simulació del funcionament de l’empresa a l’aula i en empreses. Què cal tenir en compte si estudies un cicle formatiu de Gestió Administrativa?
 16. 16. CONTINUAR ESTUDIANT? La formació professional actual permet accedir una vegada acabats els estudis de GRAU SUPERIOR a la Universitat.  Un/a alumne/a que hagi iniciat un curs de GRAU MITJÀ, el curs 2014-15, pot continuar estudiant un CAS, i enTRESANYS (en relació al CFGS escollit), accedir a la Universitat.  ITINERARI RECOMANAT PEL COL·LEGI  Curs 2015-2017 CFGM GESTIÓADMINISTRATIVA  Curs 2017-2018 CAS a) CFGS ADMINISTRACIÓ I FINANCES 2 cursos (2018-2020) b) ACCÉSA LA UNIVERSITAT (curs 2020-2021)
 17. 17. CURSOS D’ACCÉS A GRAU SUPERIOR (CAS) CAS (Curs d’accés a cicles de grau superior) • 1 CURS, 600 hores lectives.  Permet en superar-lo, accedir directament a qualsevol cicle de grau superior.  Poden accedir-hi les persones que provenen d’un cicle formatiu de grau mitjà aprovat o bé que han aprovat la prova d’accés a cicles formatius de grau superior.  A la nostra escola es cursarà pels matins en horari de dilluns a divendres.
 18. 18. MATÈRIES CAS CAS  Llengua catalana: 3h  Llengua castellana: 3h  Llengua anglesa: 5h  Matemàtiques: 3h  Matèries específiques*  En funció del cicle formatiu de grau superior que es vol cursar es poden escollir diferents assignatures.  Total: 20 hores
 19. 19. EL TEU FUTURT’ESPERA ! PLANIFICA ELSTEUS OBJECTIUS ASSOLEIX COMPETÈNCIES SIGUES CONSTANT ÈXIT!
 20. 20. Gran oferta formativa Coneixement de l’alumne/a Seguiment personalitzat i individualitzat Acompanyament en cadascun dels processos: preinscripció, realització de proves, matriculació a estudis superiors Orientació professional: xerrades informatives (universitats, sortides professionals, cicles superiors) Continuïtat de professorat (no alteracions en la plantilla) Ambient acollidor i autonomia de l’alumnat RESULTATS Estudiar al Col·legi Mare de Déu del Carme és garantia d’èxit, els resultats oficials ho demostren: 95% d’aprovats a CICLES FORMATIUS 85% d’alumnes que han iniciat els CICLES FORMATIUS, continuen els seus estudis en un grau superior 50% d’alumnes que han cursat CICLES FORMATIUS continuen estudiant a la universitat Què t’oferim?
 21. 21. VOLS MÉS INFORMACIÓ? Contacta amb nosaltres, T’AJUDAREM a planificar el teu futur Telefona al 977 240027 o bé per correu electrònic secretaria@carmelites.cat Visita la nostra web: www.carmelites.cat Segueix-nos aTwitter, Pinterest, Facebook, Paper.li,Youtube

×