O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

El senyor cornèlius és un bon mataroní[1]

381 visualizações

Publicada em

Publicada em: Educação
  • Seja o primeiro a comentar

El senyor cornèlius és un bon mataroní[1]

  1. 1. GRAN GIMKANA DE CONEIXEMENT DE LA BIBLIOTECA PER A 4t D’ESOLlegiu atentament aquestes qüestions i després respongueu-les en grup. Nofeu soroll en el vostre desplaçament ni mentre investigueu.El senyor Cornèlius és un bon mataroní, i com a tal no vol deixar de conèixer lagent i la seva pròpia ciutat. Però a més, el senyor Cornèlius és un amant delsetè art, el folklore, la pintura i la música. Per demanar informació sobre lesseves inquietuds, decideix que el millor lloc és la biblioteca pública de la ciutat;la biblioteca Pompeu Fabra.A l’entrada de la biblioteca s’hi troba amb uns amics, en Martín, la Gala i enNeiman. En Cornèlius els hi explica el que vol buscar i els amics s’hi apuntenamb ell.- A l’entrada de la biblioteca en Cornèlius troba un gran mural. Podríeu saberamb el propi mural de qui és? Hi ha cap document que hi parli de la personaque va fer el mural? Quin tipus de documents són?- Podries identificar què hi ha representant la secció de col·lecció local?- El senyor Cornèlius i els seus amics baixen caminant per la rampa de labiblioteca i entren a la primera sala de la dreta: Podries identificar aquestaprimera sala quina sala és? En aquesta sala quines matèries principals(temàtiques) podem trobar?- En Neiman no va néixer aquí, i es pregunta si hi haurà premsa del seu país ala biblioteca.... Podeu dir, si n’hi ha o no? I quins títols hi ha de premsa diària ala biblioteca?-A la Gala li han recomanat un novel·la d’adults, però no té molt clar quin era eltítol... Si em dius vine.... Si tu em dius vine... i el cognom era Espinosa?Podríeu dir si tenim el llibre, quants exemplars i quina signatura té?- Li han donat un número, apuntat en un paper el 778.5, quan el Cornèlius hademanat informació sobre el setè art. Podríeu dir de que es tracta i a quina salatrobar-ho?
  2. 2. - Podries reconèixer tres tipus de cerca del catàleg?- Quan buscava la novel·la que li havien recomanat, la Gala ha vist una guiabibliogràfica on hi ha d’altres títols que també l’interessen. Tots tenen lasignatura JN, Podríeu dir què hi ha que identifica la secció de JN i què és JN?Omple les caselles buscant l’autor del llibre o bé el títol d’un llibre escrit perl’autor:AUTOR TÍTOLLienas, Gemma El curiós incident del gos a mitjanitAllende, IsabelOmple les caselles buscant les matèries al llistat de la columna:TEMA CDU 72Psicologia 33- Quin és l’horari de la biblioteca?- I l’horari de préstec?- Té adreça e-mail la biblioteca? I bloc o facebook? Quines són:- Quines activitats realitza la biblioteca?

×