O slideshow foi denunciado.
Seu SlideShare está sendo baixado. ×
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Próximos SlideShares
Spotify
Spotify
Carregando em…3
×

Confira estes a seguir

1 de 22 Anúncio

Spotify

 1. 1. Clara Viñallonga Andrea Rodríguez i Rosó Duran. 4rt d'ESO, A. THE WORLD OF MUSIC
 2. 2. ÍNDEX -¿Què és l'Spotify? -Característiques -Història -Complements d'Spotify (Llistes de reproducció i Ràdio) -Amistat amb FACEBOOK.
 3. 3. Què és l' ?
 4. 4. L'Spotify és un programa completament dedicat a la música. El qual, ens permet escoltar de forma instantània sense temps de descàrrega. Es poden fer cerques de temes musicals per artista, àlbums o llistes de reproducció creades pels propis usuaris.
 5. 5. CARACTERÍSTIQUES -L'usuari té acces a les diverses cases dicogràfiques. A traves de la cerca de pistes, àlbums, artistes, discografies...etc. (tant multinacionals com segells independents) -L'usuari també pot crear llistes de reproducció i compartir-les o editar-les amb altres usuaris. (Amb Facebook i altres usuaris d'Spotify)
 6. 6. HISTÒRIA Spotify ha estat desenvolupat des de 2006 per l'empresa Spotify AB a Estocolm, Suècia. El fundador de l'empresa va ser Daniel Ek. Les oficines centrals estan situades a Londres encara que l'oficina de recerca i desenvolupament és a Estocolm. Spotify compta aproximadament amb més de cinc milions d'usuaris. El llençament d'Spotify al públic en general va ser el 7 d'Octubre de 2008. Spotify donava a conèixer que s'havia arribat a un acord amb les discogràfiques de música principals on els autoritzàven a reproduïr la seva música.
 7. 7. COMPLEMENT S
 8. 8. LLISTES DE REPRODUCCIÓ: (Grups o bé Cantautors) Els usuaris poden cercar i també crear llistes de cançons amb els àlbums amb els quals pertànyen, dels grups de música o cantautors que desitjin.
 9. 9. LA RÀDIO Spotify també inclou una presentació de Ràdio disponible tant per als usuaris del servei gratuït com pels de pagament, que crea una llista de reproducció al atzar de cançons escollides basada en gèneres especificats i dècades.
 10. 10. Spotify ha afegit al seu llistat de complements. Els usuaris poden compartir les seves llistes de grups o cantautors musicals amb els seus contactes de Facebook que també tinguin una compte d'Spotify.
 11. 11. Gràcies a l'èxit em Spotify, moltes discogràfiques han pogut sortir a la llum i molts grups musicals s'han fet conèixer. Spotify és un gran suport per al món musical.

×