O slideshow foi denunciado.
Seu SlideShare está sendo baixado. ×

El dret de l'educació / 2n C

Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Próximos SlideShares
Dret a una educació / 2n C
Dret a una educació / 2n C
Carregando em…3
×

Confira estes a seguir

1 de 9 Anúncio

Mais Conteúdo rRelacionado

Semelhante a El dret de l'educació / 2n C (20)

Anúncio

Mais de Cinema_Drets_Infants (20)

Mais recentes (20)

Anúncio

El dret de l'educació / 2n C

  1. 1. ELDRETDEL’EDUCACIÓ Laia Tubella Ainhoa Valls Adrià Rodríguez Itziar Charlez
  2. 2. QUÈSÓNELSDRETSDELSINFANTS? Un dret és una cosa important que ningú pot prendre i que totes les persones tenim des de que naixem.
  3. 3. ONESTANRECOLLITSAQUESTSDRETS? Els drets dels infants estan recollits en “La convenció dels drets dels infants”, que és un fulletí o document on s’ expliquen tots aquests drets.
  4. 4. QUEÉSELDRETDEL’EDUCACIÓIPERQUÈESTANTIMPORTANT? El dret a l'educació és un dels drets humans essencials, que en la societat contemporania, es concreta amb una educació primària obligatòria i gratuïta i la possibilitat d'accedir a altres graus d'estudis sense cap discriminació.
  5. 5. quifapossiblel’educació? principalmentquiportaaixòéseldepartamentd’educacióques’ocupa d’ autoritzarlesfundacionsdelesescolesiferelscanvistantenelsedificiscom enelscontingutsacadèmics.
  6. 6. lavidad’avuiendiaen quantal’educació Avui en dia hi ha gent que considera l’Educació un fet que no és necessari per una bona societat. Fins i tot en alguns estats fan treballar als infants amb uns horaris que podrien perjudicar la seva salut.
  7. 7. compodemfacilitarl’educació? BEQUES: Aportacions de diners als alumnes. Hi han requeriments. ESCOLES QUE NO SÓN DE PAGAMENT: Escoles gratuïtes sense pagar l’entrada. El material s’ha de pagar.
  8. 8. conclusiód’aquesttreball Enaquestsmomentseltemadequetothomtinguiunaeducaciódequalitatno estàdeltotresolt,jaquenotothomtélesmateixespossibilitatsperproblemes econòmicsoperquèl’estatnoelshifacilita.
  9. 9. gràciesatotsperlavostra atenció!

×