O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Safe Laser - Lágylézer kezelés - legmodernebb technika az otthonodba.

18 visualizações

Publicada em

A lézerfény hatásai
gyorsítja illetve beindítja a szervezet gyógyulási folyamatait (biostimuláció)
fájdalomcsillapító, gyulladás és duzzanat csökkentő hatás
vér- és nyirokkeringés javító hatás
serkenti a sérült idegek regenerációját,
https://lagylezerkezeles.info

Publicada em: Saúde
 • Seja o primeiro a comentar

 • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Safe Laser - Lágylézer kezelés - legmodernebb technika az otthonodba.

 1. 1. A legtöbb családban van valaki, akinek ép fáj valami! A foga, a válla, a térde, a dereka, az ízületei, vagy a füle.
 2. 2. Sokan küzdenek valami gyulladással, betegségekkel. Mindenhol előfordulhat valami sérülés, sportbaleset.
 3. 3. Mindenki örülne neki, ha a gyógyulása ideje lerövidülne, s ha a sejtek magasabb fokozatra kapcsolnának, jobban működnének!
 4. 4. Mindenki szeretne a gyerekeinek gyorsan segíteni, ha valami fáj, és gyorsítani a gyógyulásukat természetes módon!
 5. 5. Mindenki szeretné, ha a sebei, vagy egy műtét nyomai hamar eltűnnének! Mindenki örülne, ha több energiája, jobb közérzete lenne!
 6. 6. Sokan szeretnének megszabadulni a fájdalmaiktól, de nem akarnak állandóan gyógyszereket szedni, vagy állandóan valami kezelésre várni a kórházban!
 7. 7. Sokan szeretnének megszabadulni a ráncoktól, bőrhibáktól, pattanásoktól és fiatalosan kinézni botox és injekciók nélkül!
 8. 8. Esetleg házi kedvencein szeretne segíteni, ha megsérülnek?
 9. 9. A legtöbb ember ma már a természetes megoldásokat keresi, és nem gyógyszerekkel akarja magát mérgezni, csupán elnyomva a tüneteket!
 10. 10. Van egy régi mondás, amivel minden ember egyetért: Csak a betegséget lehet elkapni, az egészséget választani kell!
 11. 11. A lézerkezelés már 40 éve hatékony ezeken a területeken, de sokáig csak kórházakban, drága és nagy készülékekkel, orvosi felügyelet mellett volt lehetséges!
 12. 12. Igazolt orvostechnikai eszköz, amely a következő területeken lehet jó hatással!
 13. 13. Széles körű felhasználási terület orvosoknak, sportolóknak, de magánszemélyeknek, otthon is!
 14. 14. A lézerfény hatásai -gyorsítja illetve beindítja a szervezet gyógyulási folyamatait (biostimuláció) -fájdalomcsillapító, gyulladás és duzzanat csökkentő hatás - vér- és nyirokkeringés javító hatás - serkenti a sérült idegek regenerációját
 15. 15. Sok mindent még nem is tudunk, mennyi mindenre jó a lágylézer!? Napról napra új tapasztalatok bizonyítják a lágylézer életminőség javító hatását!
 16. 16. Szeretné élvezni a lágylézer gyógyító erejét az otthonában? Szeretné használni a legmodernebb technikát, teljes biztonságban?
 17. 17. Ezentúl nem kell drága kezelésekre járni és várni! Mindig kéznél lehet a gyors segítség, amit naponta többször is használhat!
 18. 18. Nézze meg honlapunkat, a videókat, a tapasztalatokat, orvosi ajánlásokat és döntse el megér-e a családja egészsége egy ilyen befektetést!
 19. 19. Ne költsön kis teljesítményű, gyenge vagy hatástalan készülékekre! A polarizált lámpák hatása korlátozott és az áruk a tudásukhoz képest nagyon magas!
 20. 20. Ismerje meg a Safe Laser készüléket! Egy világújdonság, ami egyedülállóan megkapta az orvostechnikai eszköz minősítést és az eddigi fényterápiás eszközöknél sokszorosan hatékonyabb!
 21. 21. Hívjon és beszéljünk a részletekről és az ajándékokról, amikkel minden vásárlónkat meglepjük!
 22. 22. +36709359300 Nagy Gábor Hungary +436769282266 Bako Edit Ausztria wellnesskavehaz@gmail.com https://lagylezerkezeles.info

×