O slideshow foi denunciado.
Seu SlideShare está sendo baixado. ×

1 Hyrje Ne Financa 5

Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Carregando em…3
×

Confira estes a seguir

1 de 33 Anúncio
Anúncio

Mais Conteúdo rRelacionado

Semelhante a 1 Hyrje Ne Financa 5 (13)

Mais de Self-employed (20)

Anúncio

1 Hyrje Ne Financa 5

 1. 1. Pergatiti: MSc.Rudina Lipi Hyrje ne Financa 5 http://sites.google.com/site/ebusinessconsultingcompany
 2. 2. Pse duhet te zgjidhni Financa 5.0 <ul><li>Informacioni që ofron shërbimi i kontabilitetit rregullisht është i saktë, por shpesh vuan nga mungesa e freskisë së duhur dhe shumellojshmeria. </li></ul><ul><li>Me futjen e informatikës ky moment kapercehet plotësisht pasi kompjuterizimi i kontabilitetit mundëson regjistrimin e informacionit kontabël dhe njëkohesisht perpunimin e tij shpejt e saktë, duke sjellë kështu ndryshime rrënjësore dhe epërsi të dukshme </li></ul><ul><li>kontroll të plote të gjendjes se biznesit tuaj: </li></ul><ul><ul><li>ndjekja e arkes dhe bankes </li></ul></ul><ul><ul><li>ndjekja e furnitoreve dhe klienteve </li></ul></ul><ul><ul><li>kontroll i magazinave dhe prodhimit (nese keni) </li></ul></ul><ul><ul><li>ndjekja e detyrimeve me shtetin </li></ul></ul><ul><ul><li>ndjekje e kostos etj… </li></ul></ul>29/07/10 http://sites.google.com/site/ebusinessconsultingcompany
 3. 3. Pse duhet te zgjidhni Financa 5.0 <ul><li>shpejtësi: </li></ul><ul><ul><li>minimizim i kohës së përpunimit </li></ul></ul><ul><li>saktësi: </li></ul><ul><ul><li>minimizim i gabimeve </li></ul></ul><ul><li>imazh: </li></ul><ul><ul><li>paraqitje moderne - profesionale për biznesin Tuaj. </li></ul></ul>29/07/10 http://sites.google.com/site/ebusinessconsultingcompany
 4. 4. Klientet e Financa 5.0 29/07/10 http://sites.google.com/site/ebusinessconsultingcompany
 5. 5. Klientet e Financa 5.0 29/07/10
 6. 6. Klientet e Financa 5.0 29/07/10
 7. 7. Hyrja ne Financa 5.0 <ul><li>Fillimisht instalohet programi i Financa 5 </li></ul><ul><li>Instalimi realizohet ose ketu tek ne ne zyrat tona ose ne Tirane pra Infosoft SD </li></ul><ul><li>Cmimi i instalimit te programit Financa 5 eshte njelloje si ne Tirane dhe ketu ne zyrat tona </li></ul><ul><li>Edhe nese do te keni probleme me programin me pas ne realizojme mirembajtjen e tij dhe ju paguani te njejten tarife sikur do te shkonit ne Tirane. </li></ul>29/07/10 http://sites.google.com/site/ebusinessconsultingcompany
 8. 8. Parametrat e kompiuterit tuaj per te instaluar Financa 5 <ul><li>150 MHz e lart. </li></ul><ul><li>32 MB ( megabytes ) RAM (random access memory); Rekomandohet 64 MB e lart. </li></ul><ul><li>Windows 9x, Windows ME, Windows NT 4.0 , Microsoft Windows 2000, Windows XP. </li></ul><ul><li>Minimumi 50MB hapsire te lire ne HardDisk. </li></ul><ul><li>Perpara se te blini nje kompiuter per te instaluar me Financa 5, keshillohuni me Ne. </li></ul>29/07/10 http://sites.google.com/site/ebusinessconsultingcompany
 9. 9. Hyrja ne Financa 5.0 <ul><li>Tani qe programi eshte instaluar klikojme mbi inkonen e Financa 5 </li></ul><ul><li>Japim perdoruesi n ADMIN dhe pasword ADMIN </li></ul>29/07/10 http://sites.google.com/site/ebusinessconsultingcompany
 10. 10. 29/07/10 Financa 5.0 http://sites.google.com/site/ebusinessconsultingcompany
 11. 11. Modulet e Financa 5.0 <ul><li>FINANCA 5.0 funksionon ne trajte modulare. Modulet me te rendesishme te programit jane: </li></ul><ul><li>Arke </li></ul><ul><li>Banke </li></ul><ul><li>Blerje </li></ul><ul><li>Shitje </li></ul><ul><li>Inventar </li></ul><ul><li>Liber i Madh. </li></ul>29/07/10 http://sites.google.com/site/ebusinessconsultingcompany
 12. 12. Kjo eshte paraqitja e Financa 5.0 29/07/10
 13. 13. Klikojme mbi Liber i madh dhe shohim ne qender 29/07/10
 14. 14. Klikojme mbi Arka dhe shohim ne qender 29/07/10
 15. 15. Klikojme mbi Banka dhe shohim ne qender 29/07/10
 16. 16. Klikojme mbi Shitje dhe shohim ne qender 29/07/10
 17. 17. Klikojme mbi Blerje dhe shohim ne qender 29/07/10
 18. 18. Klikojme mbi Inventar dhe shohim ne qender 29/07/10
 19. 19. Kush jane komandat e menuve 29/07/10 http://sites.google.com/site/ebusinessconsultingcompany
 20. 20. Komandat tek Skedar jane: 29/07/10
 21. 21. Klikojme tek Raport dhe shohim 29/07/10
 22. 22. Klikojme tek Celje 29/07/10
 23. 23. Klikojme tek Ndihme 29/07/10
 24. 24. Klasat e planit kontabel 29/07/10
 25. 25. KLASA 1 29/07/10
 26. 26. KLASA 2 29/07/10
 27. 27. KLASA 3 29/07/10
 28. 28. KLASA 4 29/07/10
 29. 29. KLASA 5 29/07/10
 30. 30. KLASA 6 29/07/10
 31. 31. KLASA 7 29/07/10
 32. 32. KLASA 8 29/07/10
 33. 33. FALEMINDERIT 29/07/10 http://sites.google.com/site/ebusinessconsultingcompany

×