O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Fanbooster day 2014

575 visualizações

Publicada em

Valen-Utvik AS holdt foredrag for Fanbooster Day 2014 i Oslo, Norway - og ga konkrete eksempler fra kundenes tilstedeværelse i sosiale medier.

Du kan se hele foredraget her; http://valen-utvik.no/2014/11/fanbooster-day-astrids-foredrag-video/

Publicada em: Mídias sociais
  • Seja o primeiro a comentar

  • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Fanbooster day 2014

  1. 1. Fanbooster Day 2014 Hverdagseksempler
  2. 2. Store kampanjer - rope ut ditt budskap til massene, mens vi synes det er aller mest gøy å jobbe med den daglige hverdagskommunikasjonen. Det er der gullet ligger, mener vi!
  3. 3. Vi tar med oss et varmt hjerte og et ekte engasjement og behov for å skape verdi hos de som følger oss - og tvinger kundene våre med på dette! ;)
  4. 4. God hverdagskommunikasjon = legge puslespill Teste, utforske, gruble, vurdere Dynamikk, fleksibilit og timing er viktig
  5. 5. Funker det ikke? Flott, da vet vi det - og kan gjøre noe annet! Blir folk sure? Okay, da har vi lært, sier unnskyld, og går videre!
  6. 6. Sten på sten, lag på lag - bygge muren langsiktig, ingen quick fix Godt grunnlag for gode eksempler på hverdagskommunikasjonscaser
  7. 7. Nå får dere eksempler fra våre kunder, på konkrete poster vi er stolte av og som vi mener er gode eksempler for andre
  8. 8. @astridvu www.valen-utvik.no

×