Te mbeshtetesh mbi Zotin

Asambleja Biblike
Asambleja BiblikeMedia Center em Asambleja Biblike
LLUKA 9 – TË MBËSHTETESH MBI ZOTIN

 Lluka 9:1-6
 Edhe Lluka 10:1-9
MËSIMI 1 – LAVDIA I PËRKET ZOTIT

 Përse? “Mos merrni asgjë për rrugë”
 1 Kor 10:31

 Heb 13:5-6

 Mat 6:24-33

 Fil 4:19

 1 Gjo 5:14-15
GEORGE MÜLLER

 George Fredrick Müller
 1805-1898
 Hajdut dhe gënjeshtar

 Kur nëna e tij ishte duke
 vdekur, ai ishte i dehur
 duke luajtur bixhoz me
 shokët
POR, PAS SHPËTIMIT
PARIMI I TIJ


 George Müller kurrë nuk foli me njerëzit duke
 kërkuar para. Vetëm me Zotin
 Kurrë nuk hyri në borxh megjithëse ndërtesat
 kushtuan mbi £100,000.
 Buka e përditshme për aq shumë jetimë?
 Shpesh herë ai mori ndihmë financiare vetëm
 disa orë përpara kohës së ngrënies.
NJË SHEMBULL
 Një mëngjes s’kishte bukë (300
 jetimë)
 E falenderuan Zotin
 Sapo mbaruan, trokitja e parë.
 Furrxhi “with lots of freshly
 made bread because he was
 unable to sleep the night before
 as he kept thinking that the
 orphanage would need bread
 that morning.”
NJË SHEMBULL - VAZHDIM
 Trokit ja e dytë
 “This time the milkman's
 truck had broken down in
 front of the orphanage,
 and he needed to lighten
 his load before he could
 fix it and wondered if the
 orphanage could use
 some milk.”
ÇFARË BËRI ZOTI
  Duke qenë mbështetur mbi Zotin, Z. Muller
  përjetoi këto:
  Lutjet e përgjigjuara në mënyrën specifike:
  50,000 me 5,000 në ditën e kërkesës!
  Financoi misionarët në 26 kombe.
  Edukoi me arsim krishtër 121,683 nxënës.
  Shpërndau 281,652 Bibla, 1,448,662 DhR
  111,489,067 Trakte
  Kujdesi për 10,024 jetimë
  Ndihmoi 2,813 jetimë duke iu drejtuar Krishtit
  për shpëtim.
KUJT I PËRKET LAVDIA?
SHTESA

 George Muller dhe kishat si
 ne!
 Sipas DhR.
HUDSON TAYLOR

 Hudson Taylor, misionar në
 Kinë.
 Edhe ai nuk kërkoi para nga
 njerëzit.
 “Duke lëvizur njerëzit,
 nëpërmjet Perëndisë, vetëm
 nëpërmjet lutjes.”
ANTHONY NORRIS GROVES
  Në 1825, ai shkroi një libër,
  Christian Devotedness
  Theksoi mësimet e Jezusit
  Rreth administrimit të pronave
  materiale
  Të jetosh në mënyrën ekonomike
  Duke i besuar Perëndisë për
  nevojat tona
  Duke përdorur të ardhurat për
  kauzën e ungjillit.
ZBATIME PERSONALE
 Kjo është edhe për sot!
 Lutuni për nevojat tuaja
 Mos fol me njerëzit, vetëm me Zotin
 Mos hyni në borxh
 Prisni për përgjigjet e Perëndisë
 Shumë shpesh njerëz na pyetën. Kush ju
 financon?
 Salla, radio, kamp
MËSIMI 2 – SHËRIM HYJNOR
  Mark 16:20 Pastaj ata
                 ?

  dolën dhe predikuan kudo,
  ndërsa Zoti bashkëvepronte
  me ta dhe e vërtetonte
  fjalën me shenjat që e
  shoqëronin. Amen.
SHENJA DHE UNGJILLI

 Heb 2:3 si do të shpëtojmë ne, nëqoftëse e
 lëmë pas dore një shpëtim kaq të madh? Ky
 shpëtim, si u shpall në fillim prej Perëndisë, u
 vërtetua ndër ne nga ata që e dëgjuan,
 Heb 2:4 ndërsa Perëndia dëshmonte për të me
 anë shenjash e mrekullish, me vepra të
 ndryshme të fuqishme dhe me dhurata të
 Shpirtit të Shenjtë, sipas vullnetit të tij.
KI KUJDES
 Zbu 13:3 dhe pashë një nga krerët e
saj si të plagosur për vdekje; por plaga e saj
vdekjeprurëse u shërua; dhe gjithë dheu
u mrekullua pas bishës.

  Zbu 13:13 Edhe bënte shenja të mëdha, sa që edhe zjarr
  bënte të zbresë nga qielli mbi dhe në prani të njerëzve,

  Zbu 13:14 dhe i mashtronte banorët e dheut me anë të
  shenjave që i ishin dhënë për të bërë përpara bishës, duke u
  thënë banorëve të dheut t’i bëjnë një figurë bishës, që kishte
  plagën e shpatës dhe u kthye në jetë.
KI SHUMË KUJDES

 Njerëzit mashtrohen kollaj
 Satani ka fuqi

 1 Gjo 4:1 Shumë profet të rremë kanë dalë

 Perëndia mund të shërojë sipas vullnetit të vetë

 2 Kor 12:8 Pali nuk u shërua

 Ka shumë të ashtuquajtura shërime sot, por ...
MËSIMI 3 – GJËJA E RËNDËSISHME
  Lu 10:17 Dhe të shtatëdhjetët u kthyen me gëzim dhe
  thanë: “Zot, edhe demonët na nënshtrohen në emrin tënd”.

  Lu 10:18 Dhe ai u tha atyre: “Unë e shikoja Satanin që po
  binte nga qielli si një rrufe.

  Lu 10:19 Ja, ju dhashë pushtet të shkelni përmbi gjarpërinj
  dhe akrepa, dhe mbi çdo pushtet të armikut; dhe asgjë nuk
  do të mund t’ju dëmtojë.

  Lu 10:20 Megjithatë mos u gëzoni për faktin se po ju
  nënshtrohen frymërat, por gëzohuni më shumë se emrat tuaj
  janë shkruar në qiej”.
KU ËSHTË EMRI YT?


 Zbu 20:15 Dhe, nëse
 ndokush nuk u gjet i
 shkruar në librin e
 jetës, u flak në liqenin e
 zjarrit.
Te mbeshtetesh mbi Zotin
1 de 20

Mais conteúdo relacionado

Mais procurados(20)

ZGJIDHNI SOT KUJT DONI T'I SHËRBENI - Zbulesa 14ZGJIDHNI SOT KUJT DONI T'I SHËRBENI - Zbulesa 14
ZGJIDHNI SOT KUJT DONI T'I SHËRBENI - Zbulesa 14
Asambleja Biblike388 visualizações
Kush është Jezusi (Luka 9b)Kush është Jezusi (Luka 9b)
Kush është Jezusi (Luka 9b)
Asambleja Biblike608 visualizações
ZBULESA 1 - Pjesa IZBULESA 1 - Pjesa I
ZBULESA 1 - Pjesa I
Asambleja Biblike397 visualizações
Stuart Olyott ``101 Profecitë``Stuart Olyott ``101 Profecitë``
Stuart Olyott ``101 Profecitë``
Adriatik Rexha510 visualizações
REALITETI I JETES SE PERDITSHMEREALITETI I JETES SE PERDITSHME
REALITETI I JETES SE PERDITSHME
Asambleja Biblike574 visualizações
Luka 6:12-19 - Qellimi i jetesLuka 6:12-19 - Qellimi i jetes
Luka 6:12-19 - Qellimi i jetes
Asambleja Biblike223 visualizações
NA MESO TE LUTEMI - Lluka11aNA MESO TE LUTEMI - Lluka11a
NA MESO TE LUTEMI - Lluka11a
Asambleja Biblike874 visualizações
Luka8a - Gratë që i shërbenin JezusitLuka8a - Gratë që i shërbenin Jezusit
Luka8a - Gratë që i shërbenin Jezusit
Asambleja Biblike251 visualizações
Luka 13 - Shëmbëlltyra dhe Dera e NgushtëLuka 13 - Shëmbëlltyra dhe Dera e Ngushtë
Luka 13 - Shëmbëlltyra dhe Dera e Ngushtë
Asambleja Biblike258 visualizações
Përmbledhja e Personit të Krishtit, Pjesa 2Përmbledhja e Personit të Krishtit, Pjesa 2
Përmbledhja e Personit të Krishtit, Pjesa 2
Asambleja Biblike528 visualizações
Zbulesa 11Zbulesa 11
Zbulesa 11
Asambleja Biblike304 visualizações
E TERE FJALA E PERENDISE - Zbulesa 10E TERE FJALA E PERENDISE - Zbulesa 10
E TERE FJALA E PERENDISE - Zbulesa 10
Asambleja Biblike536 visualizações
CFARE MESON BIBLA PER MARTESEN?CFARE MESON BIBLA PER MARTESEN?
CFARE MESON BIBLA PER MARTESEN?
Asambleja Biblike2.8K visualizações
DY MBRETËRI - Në cilën bën pjesë ti? (Zbulesa 18)DY MBRETËRI - Në cilën bën pjesë ti? (Zbulesa 18)
DY MBRETËRI - Në cilën bën pjesë ti? (Zbulesa 18)
Asambleja Biblike430 visualizações

Destaque(20)

Final LogoFinal Logo
Final Logo
Taryn Cross89 visualizações
Градски часовници  5 частГрадски часовници  5 част
Градски часовници 5 част
Мая Михайлова656 visualizações
Pre etica profesionalPre etica profesional
Pre etica profesional
lechontipanjuancarlos284 visualizações
TranscriptDiplomafrontTranscriptDiplomafront
TranscriptDiplomafront
Seksith Chotikul68 visualizações
Penny Power's Social Networking PoemPenny Power's Social Networking Poem
Penny Power's Social Networking Poem
Penny Power3.9K visualizações
Градски часовници  3 частГрадски часовници  3 част
Градски часовници 3 част
Мая Михайлова1.1K visualizações
Whole Number Place Value Questions Set AWhole Number Place Value Questions Set A
Whole Number Place Value Questions Set A
stanhopekris649 visualizações
Градски часовници  1 част кулиГрадски часовници  1 част кули
Градски часовници 1 част кули
Мая Михайлова1.3K visualizações
Questions With DecimalsQuestions With Decimals
Questions With Decimals
stanhopekris2.1K visualizações
Mapa 1Mapa 1
Mapa 1
charly1069214 visualizações
Dolphin massacreDolphin massacre
Dolphin massacre
Kapitán József240 visualizações
World Of SeaWorld Of Sea
World Of Sea
Kapitán József507 visualizações
CsendesenCsendesen
Csendesen
Kapitán József350 visualizações
Isabelle Ewing Resume 2015Isabelle Ewing Resume 2015
Isabelle Ewing Resume 2015
Isabelle Ewing146 visualizações
CHA Acceptance LetterCHA Acceptance Letter
CHA Acceptance Letter
Scott A. Robinson121 visualizações
Aves TF 2011Aves TF 2011
Aves TF 2011
Nombre Apellidos260 visualizações
Alfredo romeo e l' engagement dei SocialAlfredo romeo e l' engagement dei Social
Alfredo romeo e l' engagement dei Social
Alfredo Romeo106 visualizações
Cartão_120814Cartão_120814
Cartão_120814
DUDA ESCOBAR147 visualizações
Psalmi 91 - Siguria e atij që gjen strehë te PerëndiaPsalmi 91 - Siguria e atij që gjen strehë te Perëndia
Psalmi 91 - Siguria e atij që gjen strehë te Perëndia
Asambleja Biblike503 visualizações
JoyasJoyas
Joyas
Angela Triviño87 visualizações

Similar a Te mbeshtetesh mbi Zotin

"Unë do t'ju tregoj të ardhmen 1""Unë do t'ju tregoj të ardhmen 1"
"Unë do t'ju tregoj të ardhmen 1"guest121301
579 visualizações31 slides
DITET E FUNDITDITET E FUNDIT
DITET E FUNDITAsambleja Biblike
667 visualizações18 slides
101 profeci101 profeci
101 profeciJURIST
672 visualizações52 slides

Similar a Te mbeshtetesh mbi Zotin(16)

Ungjillëzimi - Pjesa 3 (Kisha sipas Dhiatës së Re)Ungjillëzimi - Pjesa 3 (Kisha sipas Dhiatës së Re)
Ungjillëzimi - Pjesa 3 (Kisha sipas Dhiatës së Re)
Asambleja Biblike204 visualizações
"Unë do t'ju tregoj të ardhmen 1""Unë do t'ju tregoj të ardhmen 1"
"Unë do t'ju tregoj të ardhmen 1"
guest121301579 visualizações
"Une do t'ju tregoj te ardhmen""Une do t'ju tregoj te ardhmen"
"Une do t'ju tregoj te ardhmen"
Asambleja Biblike342 visualizações
Përmbledhja e Personit të KrishtitPërmbledhja e Personit të Krishtit
Përmbledhja e Personit të Krishtit
Asambleja Biblike616 visualizações
DITET E FUNDITDITET E FUNDIT
DITET E FUNDIT
Asambleja Biblike667 visualizações
101 profeci101 profeci
101 profeci
JURIST672 visualizações
CILI ËSHTË FATI YT? - Zbulesa 7CILI ËSHTË FATI YT? - Zbulesa 7
CILI ËSHTË FATI YT? - Zbulesa 7
Asambleja Biblike443 visualizações
HISTORIA E TIJ - Krishti në PsalmetHISTORIA E TIJ - Krishti në Psalmet
HISTORIA E TIJ - Krishti në Psalmet
Asambleja Biblike430 visualizações
Josia - Një zemër e mallëngjyerJosia - Një zemër e mallëngjyer
Josia - Një zemër e mallëngjyer
Asambleja Biblike306 visualizações
FESTAT SOLEMNE plus zbatime - Lluka 22FESTAT SOLEMNE plus zbatime - Lluka 22
FESTAT SOLEMNE plus zbatime - Lluka 22
Asambleja Biblike265 visualizações
Dr. musli vërbani  3.besimi ne librat e zotit xh.shDr. musli vërbani  3.besimi ne librat e zotit xh.sh
Dr. musli vërbani 3.besimi ne librat e zotit xh.sh
Libra Islame832 visualizações
Ungjillëzimi - Pjesa 2 (Kisha sipas Dhiatës së Re)Ungjillëzimi - Pjesa 2 (Kisha sipas Dhiatës së Re)
Ungjillëzimi - Pjesa 2 (Kisha sipas Dhiatës së Re)
Asambleja Biblike322 visualizações
Kendveshtrimi katolik nr. 4Kendveshtrimi katolik nr. 4
Kendveshtrimi katolik nr. 4
VatraBiblike36 visualizações
Buletini Jeta e Vatres Biblike nr 53 (29 Nentor)Buletini Jeta e Vatres Biblike nr 53 (29 Nentor)
Buletini Jeta e Vatres Biblike nr 53 (29 Nentor)
Azbiela Meta21 visualizações

Mais de Asambleja Biblike

E TERE KESHILLA E PERENDISEE TERE KESHILLA E PERENDISE
E TERE KESHILLA E PERENDISEAsambleja Biblike
544 visualizações19 slides
Larg perendiseLarg perendise
Larg perendiseAsambleja Biblike
327 visualizações26 slides
Si t'i mundim tundimetSi t'i mundim tundimet
Si t'i mundim tundimetAsambleja Biblike
779 visualizações32 slides
Jeta e kishësJeta e kishës
Jeta e kishësAsambleja Biblike
410 visualizações22 slides
Bibla rreth punesBibla rreth punes
Bibla rreth punesAsambleja Biblike
864 visualizações32 slides

Mais de Asambleja Biblike(20)

E TERE KESHILLA E PERENDISEE TERE KESHILLA E PERENDISE
E TERE KESHILLA E PERENDISE
Asambleja Biblike544 visualizações
Larg perendiseLarg perendise
Larg perendise
Asambleja Biblike327 visualizações
Si t'i mundim tundimetSi t'i mundim tundimet
Si t'i mundim tundimet
Asambleja Biblike779 visualizações
4 SHENJA TE THATESIRES FRYMERORE (L. Roko)4 SHENJA TE THATESIRES FRYMERORE (L. Roko)
4 SHENJA TE THATESIRES FRYMERORE (L. Roko)
Asambleja Biblike401 visualizações
Jeta e kishësJeta e kishës
Jeta e kishës
Asambleja Biblike410 visualizações
Bibla rreth punesBibla rreth punes
Bibla rreth punes
Asambleja Biblike864 visualizações
POHUES dhe ZOTERUES te JETES SE PERJETSHMEPOHUES dhe ZOTERUES te JETES SE PERJETSHME
POHUES dhe ZOTERUES te JETES SE PERJETSHME
Asambleja Biblike467 visualizações
TE VARROSUR NE PAGEZIMTE VARROSUR NE PAGEZIM
TE VARROSUR NE PAGEZIM
Asambleja Biblike484 visualizações
Jezusi eshte ZotJezusi eshte Zot
Jezusi eshte Zot
Asambleja Biblike1K visualizações
Një panoramë e Ungjillit (BCT 1)Një panoramë e Ungjillit (BCT 1)
Një panoramë e Ungjillit (BCT 1)
Asambleja Biblike382 visualizações
Mos u mashtroni!Mos u mashtroni!
Mos u mashtroni!
Asambleja Biblike439 visualizações
Mos e lër pas dore këtë shpëtim kaq të madh!Mos e lër pas dore këtë shpëtim kaq të madh!
Mos e lër pas dore këtë shpëtim kaq të madh!
Asambleja Biblike685 visualizações
Kujdes nga ajo lëvizje që njihet si kisha organikeKujdes nga ajo lëvizje që njihet si kisha organike
Kujdes nga ajo lëvizje që njihet si kisha organike
Asambleja Biblike315 visualizações
6 pika te domosdoshme per te patur doktrine te shendoshe6 pika te domosdoshme per te patur doktrine te shendoshe
6 pika te domosdoshme per te patur doktrine te shendoshe
Asambleja Biblike456 visualizações
Personi i Perëndisë -- PDK Mësimi 2Personi i Perëndisë -- PDK Mësimi 2
Personi i Perëndisë -- PDK Mësimi 2
Asambleja Biblike828 visualizações
Fjala jote është e vërteta -- PDK Mësimi 1Fjala jote është e vërteta -- PDK Mësimi 1
Fjala jote është e vërteta -- PDK Mësimi 1
Asambleja Biblike923 visualizações
Çeshtje themelore, te rendesishme dhe joesencialeÇeshtje themelore, te rendesishme dhe joesenciale
Çeshtje themelore, te rendesishme dhe joesenciale
Asambleja Biblike329 visualizações
LIBËR KËNGËSHLIBËR KËNGËSH
LIBËR KËNGËSH
Asambleja Biblike8.9K visualizações
NXITJE PRAKTIKE PËR 2013!NXITJE PRAKTIKE PËR 2013!
NXITJE PRAKTIKE PËR 2013!
Asambleja Biblike274 visualizações
DY NATYRAT E BESIMTARITDY NATYRAT E BESIMTARIT
DY NATYRAT E BESIMTARIT
Asambleja Biblike390 visualizações

Te mbeshtetesh mbi Zotin

 • 1. LLUKA 9 – TË MBËSHTETESH MBI ZOTIN  Lluka 9:1-6  Edhe Lluka 10:1-9
 • 2. MËSIMI 1 – LAVDIA I PËRKET ZOTIT  Përse? “Mos merrni asgjë për rrugë”  1 Kor 10:31  Heb 13:5-6  Mat 6:24-33  Fil 4:19  1 Gjo 5:14-15
 • 3. GEORGE MÜLLER  George Fredrick Müller 1805-1898  Hajdut dhe gënjeshtar  Kur nëna e tij ishte duke vdekur, ai ishte i dehur duke luajtur bixhoz me shokët
 • 5. PARIMI I TIJ  George Müller kurrë nuk foli me njerëzit duke kërkuar para. Vetëm me Zotin  Kurrë nuk hyri në borxh megjithëse ndërtesat kushtuan mbi £100,000.  Buka e përditshme për aq shumë jetimë? Shpesh herë ai mori ndihmë financiare vetëm disa orë përpara kohës së ngrënies.
 • 6. NJË SHEMBULL  Një mëngjes s’kishte bukë (300 jetimë)  E falenderuan Zotin  Sapo mbaruan, trokitja e parë.  Furrxhi “with lots of freshly made bread because he was unable to sleep the night before as he kept thinking that the orphanage would need bread that morning.”
 • 7. NJË SHEMBULL - VAZHDIM  Trokit ja e dytë  “This time the milkman's truck had broken down in front of the orphanage, and he needed to lighten his load before he could fix it and wondered if the orphanage could use some milk.”
 • 8. ÇFARË BËRI ZOTI  Duke qenë mbështetur mbi Zotin, Z. Muller përjetoi këto:  Lutjet e përgjigjuara në mënyrën specifike: 50,000 me 5,000 në ditën e kërkesës!  Financoi misionarët në 26 kombe.  Edukoi me arsim krishtër 121,683 nxënës.  Shpërndau 281,652 Bibla, 1,448,662 DhR  111,489,067 Trakte  Kujdesi për 10,024 jetimë  Ndihmoi 2,813 jetimë duke iu drejtuar Krishtit për shpëtim.
 • 9. KUJT I PËRKET LAVDIA?
 • 10. SHTESA  George Muller dhe kishat si ne!  Sipas DhR.
 • 11. HUDSON TAYLOR  Hudson Taylor, misionar në Kinë.  Edhe ai nuk kërkoi para nga njerëzit.  “Duke lëvizur njerëzit, nëpërmjet Perëndisë, vetëm nëpërmjet lutjes.”
 • 12. ANTHONY NORRIS GROVES  Në 1825, ai shkroi një libër, Christian Devotedness  Theksoi mësimet e Jezusit  Rreth administrimit të pronave materiale  Të jetosh në mënyrën ekonomike  Duke i besuar Perëndisë për nevojat tona  Duke përdorur të ardhurat për kauzën e ungjillit.
 • 13. ZBATIME PERSONALE  Kjo është edhe për sot!  Lutuni për nevojat tuaja  Mos fol me njerëzit, vetëm me Zotin  Mos hyni në borxh  Prisni për përgjigjet e Perëndisë  Shumë shpesh njerëz na pyetën. Kush ju financon?  Salla, radio, kamp
 • 14. MËSIMI 2 – SHËRIM HYJNOR Mark 16:20 Pastaj ata ?  dolën dhe predikuan kudo, ndërsa Zoti bashkëvepronte me ta dhe e vërtetonte fjalën me shenjat që e shoqëronin. Amen.
 • 15. SHENJA DHE UNGJILLI  Heb 2:3 si do të shpëtojmë ne, nëqoftëse e lëmë pas dore një shpëtim kaq të madh? Ky shpëtim, si u shpall në fillim prej Perëndisë, u vërtetua ndër ne nga ata që e dëgjuan,  Heb 2:4 ndërsa Perëndia dëshmonte për të me anë shenjash e mrekullish, me vepra të ndryshme të fuqishme dhe me dhurata të Shpirtit të Shenjtë, sipas vullnetit të tij.
 • 16. KI KUJDES  Zbu 13:3 dhe pashë një nga krerët e saj si të plagosur për vdekje; por plaga e saj vdekjeprurëse u shërua; dhe gjithë dheu u mrekullua pas bishës.  Zbu 13:13 Edhe bënte shenja të mëdha, sa që edhe zjarr bënte të zbresë nga qielli mbi dhe në prani të njerëzve,  Zbu 13:14 dhe i mashtronte banorët e dheut me anë të shenjave që i ishin dhënë për të bërë përpara bishës, duke u thënë banorëve të dheut t’i bëjnë një figurë bishës, që kishte plagën e shpatës dhe u kthye në jetë.
 • 17. KI SHUMË KUJDES  Njerëzit mashtrohen kollaj  Satani ka fuqi  1 Gjo 4:1 Shumë profet të rremë kanë dalë  Perëndia mund të shërojë sipas vullnetit të vetë  2 Kor 12:8 Pali nuk u shërua  Ka shumë të ashtuquajtura shërime sot, por ...
 • 18. MËSIMI 3 – GJËJA E RËNDËSISHME  Lu 10:17 Dhe të shtatëdhjetët u kthyen me gëzim dhe thanë: “Zot, edhe demonët na nënshtrohen në emrin tënd”.  Lu 10:18 Dhe ai u tha atyre: “Unë e shikoja Satanin që po binte nga qielli si një rrufe.  Lu 10:19 Ja, ju dhashë pushtet të shkelni përmbi gjarpërinj dhe akrepa, dhe mbi çdo pushtet të armikut; dhe asgjë nuk do të mund t’ju dëmtojë.  Lu 10:20 Megjithatë mos u gëzoni për faktin se po ju nënshtrohen frymërat, por gëzohuni më shumë se emrat tuaj janë shkruar në qiej”.
 • 19. KU ËSHTË EMRI YT? Zbu 20:15 Dhe, nëse ndokush nuk u gjet i shkruar në librin e jetës, u flak në liqenin e zjarrit.