MBRETI I LAVDISE - Psalmi 24

Asambleja Biblike
Asambleja BiblikeMedia Center em Asambleja Biblike
PSALMI 24 “Kush është ky mbret i lavdisë?” (Psalmi 24:7, 10) ,[object Object]
Kush do të qëndrojë në vendin e tij të shenjtë?
Kush është ky mbret i lavdisë? (v. 7)
Kush është ky mbret i lavdisë? (v. 10).
ARDHJA E ZOTIT NË LAVDI Trilogjia e Psalmit 22, 23 dhe 24 ,[object Object]
Krishti si Sakrifica e panjollë që vuajti për të vetët.
Krishti si Bariu i mirë që i drejton të vetët në këtë botë armiqësore.
Krishti si Mbreti që hyn në mbretërimin e Tij të lavdishëm bashkë me të vetët.
PROFECIA BIBLIKE Parashikimi hyjnor i Kishës, Izraelit dhe Kombeve
PROFECIA BIBLIKE Parashikimi hyjnor i Kishës, Izraelit dhe Kombeve
NJË FRON I PAZËNË Disa frone në Shkrimin e Shenjtë ,[object Object]
Froni i hirit (Heb. 4:6).
Froni i lavdisë (Mt. 25:31).
Froni i madh i bardhë i gjykimit (Zbu. 20:11).
Froni i Perëndisë dhe i Qengjit (Zbu. 22:2).
Një fron tjetër...
FRONI I SUNDIMIT TË BOTËS Një fron i pazënë ,[object Object]
1 de 17

Recomendados

Ardhja e Krishtit (Luka12c)Ardhja e Krishtit (Luka12c)
Ardhja e Krishtit (Luka12c)Asambleja Biblike
470 visualizações21 slides
Kush është Jezusi (Luka 9b)Kush është Jezusi (Luka 9b)
Kush është Jezusi (Luka 9b)Asambleja Biblike
608 visualizações22 slides
PSALMI 2 - Mesia-BiriPSALMI 2 - Mesia-Biri
PSALMI 2 - Mesia-BiriAsambleja Biblike
301 visualizações14 slides

Mais conteúdo relacionado

Mais procurados(20)

Ungjillëzimi - Pjesa 1 (Kisha sipas Dhiatës së Re)Ungjillëzimi - Pjesa 1 (Kisha sipas Dhiatës së Re)
Ungjillëzimi - Pjesa 1 (Kisha sipas Dhiatës së Re)
Asambleja Biblike212 visualizações
ZBULESA 1 - Pjesa IIZBULESA 1 - Pjesa II
ZBULESA 1 - Pjesa II
Asambleja Biblike290 visualizações
6 pika te domosdoshme per te patur doktrine te shendoshe6 pika te domosdoshme per te patur doktrine te shendoshe
6 pika te domosdoshme per te patur doktrine te shendoshe
Asambleja Biblike456 visualizações
Luka 13 - Shëmbëlltyra dhe Dera e NgushtëLuka 13 - Shëmbëlltyra dhe Dera e Ngushtë
Luka 13 - Shëmbëlltyra dhe Dera e Ngushtë
Asambleja Biblike258 visualizações
ZBULESA 1 - Pjesa IZBULESA 1 - Pjesa I
ZBULESA 1 - Pjesa I
Asambleja Biblike397 visualizações
Jezusi eshte ZotJezusi eshte Zot
Jezusi eshte Zot
Asambleja Biblike1K visualizações
KISHA sipas DHIATES SE RE - Dallime biblikeKISHA sipas DHIATES SE RE - Dallime biblike
KISHA sipas DHIATES SE RE - Dallime biblike
Asambleja Biblike326 visualizações
Jeta e kishësJeta e kishës
Jeta e kishës
Asambleja Biblike410 visualizações
Engjëjt dhe shamiaEngjëjt dhe shamia
Engjëjt dhe shamia
Asambleja Biblike356 visualizações
E TERE FJALA E PERENDISE - Zbulesa 10E TERE FJALA E PERENDISE - Zbulesa 10
E TERE FJALA E PERENDISE - Zbulesa 10
Asambleja Biblike536 visualizações
DY NATYRAT E BESIMTARITDY NATYRAT E BESIMTARIT
DY NATYRAT E BESIMTARIT
Asambleja Biblike390 visualizações
Ungjillëzimi - Pjesa 3 (Kisha sipas Dhiatës së Re)Ungjillëzimi - Pjesa 3 (Kisha sipas Dhiatës së Re)
Ungjillëzimi - Pjesa 3 (Kisha sipas Dhiatës së Re)
Asambleja Biblike204 visualizações
HISTORIA E TIJ - Krishti në PsalmetHISTORIA E TIJ - Krishti në Psalmet
HISTORIA E TIJ - Krishti në Psalmet
Asambleja Biblike430 visualizações
NJË TRUPNJË TRUP
NJË TRUP
Asambleja Biblike183 visualizações
Privilegjet Dhe Pergjegjesite - Luka 12bPrivilegjet Dhe Pergjegjesite - Luka 12b
Privilegjet Dhe Pergjegjesite - Luka 12b
Asambleja Biblike290 visualizações
Gjetsemania - Lluka22cGjetsemania - Lluka22c
Gjetsemania - Lluka22c
Asambleja Biblike237 visualizações
Luka 8 - Shembelltyra e mbjellesitLuka 8 - Shembelltyra e mbjellesit
Luka 8 - Shembelltyra e mbjellesit
Asambleja Biblike368 visualizações
Psalmi 22 - "Psalmi i Kryqit"Psalmi 22 - "Psalmi i Kryqit"
Psalmi 22 - "Psalmi i Kryqit"
Asambleja Biblike201 visualizações
Buletini Jeta e Vatres Biblike nr 53 (29 Nentor)Buletini Jeta e Vatres Biblike nr 53 (29 Nentor)
Buletini Jeta e Vatres Biblike nr 53 (29 Nentor)
Azbiela Meta21 visualizações

Destaque

Farkhondehparsaphoto 36Farkhondehparsaphoto 36
Farkhondehparsaphoto 36Farkhondeh parsa
116 visualizações38 slides
Message Oriented Middleware (MOM)Message Oriented Middleware (MOM)
Message Oriented Middleware (MOM)drewenut
4.2K visualizações55 slides
Free Lean Six Sigma TemplatesFree Lean Six Sigma Templates
Free Lean Six Sigma TemplatesSteven Bonacorsi
738 visualizações11 slides

Destaque(20)

Build Innovation Into Your StrategyBuild Innovation Into Your Strategy
Build Innovation Into Your Strategy
Steven Bonacorsi445 visualizações
Strategic Doing Workshop | Southampton | Feb 2014Strategic Doing Workshop | Southampton | Feb 2014
Strategic Doing Workshop | Southampton | Feb 2014
Ed Morrison312 visualizações
Farkhondehparsaphoto 36Farkhondehparsaphoto 36
Farkhondehparsaphoto 36
Farkhondeh parsa116 visualizações
Message Oriented Middleware (MOM)Message Oriented Middleware (MOM)
Message Oriented Middleware (MOM)
drewenut4.2K visualizações
Free Lean Six Sigma TemplatesFree Lean Six Sigma Templates
Free Lean Six Sigma Templates
Steven Bonacorsi738 visualizações
Ejercicios del grupo de EdithEjercicios del grupo de Edith
Ejercicios del grupo de Edith
AUGUSTO CASTRO CUYA281 visualizações
Galapagos Galapagos
Galapagos
nicol199633 visualizações
Gennadij ShlikovGennadij Shlikov
Gennadij Shlikov
Kapitán József329 visualizações
Dental Surgery In ThailandDental Surgery In Thailand
Dental Surgery In Thailand
Overseasdental solutions209 visualizações
Good Morning SunshineGood Morning Sunshine
Good Morning Sunshine
Nikhil Parekh52 visualizações
CyberMaryland 2014CyberMaryland 2014
CyberMaryland 2014
ClearedJobs.Net437 visualizações
Tabla matematica Tabla matematica
Tabla matematica
estelachupameunpezon131 visualizações
God Made Me - Poem 2God Made Me - Poem 2
God Made Me - Poem 2
Nikhil Parekh158 visualizações
24 cuento clima de zacapoaxtla24 cuento clima de zacapoaxtla
24 cuento clima de zacapoaxtla
charly1069605 visualizações
Lluka12b - KoprraciaLluka12b - Koprracia
Lluka12b - Koprracia
Asambleja Biblike273 visualizações
Proyecto finalProyecto final
Proyecto final
Yaz Cahuantzi133 visualizações
4 em busca de paz e equilíbrio4 em busca de paz e equilíbrio
4 em busca de paz e equilíbrio
sidneyjorge590 visualizações
Los peligros de internetLos peligros de internet
Los peligros de internet
Obed Romano397 visualizações
ESD DiplomaESD Diploma
ESD Diploma
Quentin Porcel207 visualizações
Rolas en El Mañanero.Rolas en El Mañanero.
Rolas en El Mañanero.
Brozo Xmiswebs624 visualizações

Similar a MBRETI I LAVDISE - Psalmi 24(20)

Ringjallja (Luka 20)Ringjallja (Luka 20)
Ringjallja (Luka 20)
Asambleja Biblike421 visualizações
Dr. Musli Vërbani - 5. Dita e kijametitDr. Musli Vërbani - 5. Dita e kijametit
Dr. Musli Vërbani - 5. Dita e kijametit
Shkumbim Jakupi2.9K visualizações
Jesus is God: The Biblical ProofJesus is God: The Biblical Proof
Jesus is God: The Biblical Proof
Abundant Life Fellowship743 visualizações
Jesus is God: The Biblical Proof (Albanian version in A4 Format)Jesus is God: The Biblical Proof (Albanian version in A4 Format)
Jesus is God: The Biblical Proof (Albanian version in A4 Format)
Abundant Life Fellowship297 visualizações
CILI ËSHTË FATI YT? - Zbulesa 7CILI ËSHTË FATI YT? - Zbulesa 7
CILI ËSHTË FATI YT? - Zbulesa 7
Asambleja Biblike443 visualizações
POHUES dhe ZOTERUES te JETES SE PERJETSHMEPOHUES dhe ZOTERUES te JETES SE PERJETSHME
POHUES dhe ZOTERUES te JETES SE PERJETSHME
Asambleja Biblike467 visualizações
2 Timoteut 2 - Shtatë tipare të një shërbyesi besnik2 Timoteut 2 - Shtatë tipare të një shërbyesi besnik
2 Timoteut 2 - Shtatë tipare të një shërbyesi besnik
Asambleja Biblike251 visualizações
Luka8a - Gratë që i shërbenin JezusitLuka8a - Gratë që i shërbenin Jezusit
Luka8a - Gratë që i shërbenin Jezusit
Asambleja Biblike251 visualizações
ZGJIDHNI SOT KUJT DONI T'I SHËRBENI - Zbulesa 14ZGJIDHNI SOT KUJT DONI T'I SHËRBENI - Zbulesa 14
ZGJIDHNI SOT KUJT DONI T'I SHËRBENI - Zbulesa 14
Asambleja Biblike388 visualizações
Ungjillëzimi - Pjesa 2 (Kisha sipas Dhiatës së Re)Ungjillëzimi - Pjesa 2 (Kisha sipas Dhiatës së Re)
Ungjillëzimi - Pjesa 2 (Kisha sipas Dhiatës së Re)
Asambleja Biblike322 visualizações
Dr. musli vërbani   5.dita e kijametitDr. musli vërbani   5.dita e kijametit
Dr. musli vërbani 5.dita e kijametit
Libra Islame643 visualizações
Përmbledhja e Personit të Krishtit, Pjesa 2Përmbledhja e Personit të Krishtit, Pjesa 2
Përmbledhja e Personit të Krishtit, Pjesa 2
Asambleja Biblike528 visualizações
Zbulesa 8Zbulesa 8
Zbulesa 8
Asambleja Biblike228 visualizações
FESTAT SOLEMNE plus zbatime - Lluka 22FESTAT SOLEMNE plus zbatime - Lluka 22
FESTAT SOLEMNE plus zbatime - Lluka 22
Asambleja Biblike265 visualizações
Psalmi 91 - Siguria e atij që gjen strehë te PerëndiaPsalmi 91 - Siguria e atij që gjen strehë te Perëndia
Psalmi 91 - Siguria e atij që gjen strehë te Perëndia
Asambleja Biblike503 visualizações
Harun Jahja ``Profeti Musa (Mojsu)``Harun Jahja ``Profeti Musa (Mojsu)``
Harun Jahja ``Profeti Musa (Mojsu)``
Adriatik Rexha647 visualizações
KISHA KOMPROMETUESE E TIATIRËS - KISHA KOMPROMETUESE E TIATIRËS -
KISHA KOMPROMETUESE E TIATIRËS -
Asambleja Biblike283 visualizações
30-Ditet (Albanian) Booklet30-Ditet (Albanian) Booklet
30-Ditet (Albanian) Booklet
xodigoguy1K visualizações

Mais de Asambleja Biblike

E TERE KESHILLA E PERENDISEE TERE KESHILLA E PERENDISE
E TERE KESHILLA E PERENDISEAsambleja Biblike
544 visualizações19 slides
Larg perendiseLarg perendise
Larg perendiseAsambleja Biblike
327 visualizações26 slides
Si t'i mundim tundimetSi t'i mundim tundimet
Si t'i mundim tundimetAsambleja Biblike
779 visualizações32 slides
Bibla rreth punesBibla rreth punes
Bibla rreth punesAsambleja Biblike
864 visualizações32 slides
TE VARROSUR NE PAGEZIMTE VARROSUR NE PAGEZIM
TE VARROSUR NE PAGEZIMAsambleja Biblike
484 visualizações22 slides

Mais de Asambleja Biblike(18)

E TERE KESHILLA E PERENDISEE TERE KESHILLA E PERENDISE
E TERE KESHILLA E PERENDISE
Asambleja Biblike544 visualizações
Larg perendiseLarg perendise
Larg perendise
Asambleja Biblike327 visualizações
Si t'i mundim tundimetSi t'i mundim tundimet
Si t'i mundim tundimet
Asambleja Biblike779 visualizações
4 SHENJA TE THATESIRES FRYMERORE (L. Roko)4 SHENJA TE THATESIRES FRYMERORE (L. Roko)
4 SHENJA TE THATESIRES FRYMERORE (L. Roko)
Asambleja Biblike401 visualizações
Bibla rreth punesBibla rreth punes
Bibla rreth punes
Asambleja Biblike864 visualizações
TE VARROSUR NE PAGEZIMTE VARROSUR NE PAGEZIM
TE VARROSUR NE PAGEZIM
Asambleja Biblike484 visualizações
Një panoramë e Ungjillit (BCT 1)Një panoramë e Ungjillit (BCT 1)
Një panoramë e Ungjillit (BCT 1)
Asambleja Biblike382 visualizações
Josia - Një zemër e mallëngjyerJosia - Një zemër e mallëngjyer
Josia - Një zemër e mallëngjyer
Asambleja Biblike306 visualizações
Mos u mashtroni!Mos u mashtroni!
Mos u mashtroni!
Asambleja Biblike439 visualizações
Mos e lër pas dore këtë shpëtim kaq të madh!Mos e lër pas dore këtë shpëtim kaq të madh!
Mos e lër pas dore këtë shpëtim kaq të madh!
Asambleja Biblike685 visualizações
Kujdes nga ajo lëvizje që njihet si kisha organikeKujdes nga ajo lëvizje që njihet si kisha organike
Kujdes nga ajo lëvizje që njihet si kisha organike
Asambleja Biblike315 visualizações
Fjala jote është e vërteta -- PDK Mësimi 1Fjala jote është e vërteta -- PDK Mësimi 1
Fjala jote është e vërteta -- PDK Mësimi 1
Asambleja Biblike923 visualizações
Çeshtje themelore, te rendesishme dhe joesencialeÇeshtje themelore, te rendesishme dhe joesenciale
Çeshtje themelore, te rendesishme dhe joesenciale
Asambleja Biblike329 visualizações
LIBËR KËNGËSHLIBËR KËNGËSH
LIBËR KËNGËSH
Asambleja Biblike8.9K visualizações
NXITJE PRAKTIKE PËR 2013!NXITJE PRAKTIKE PËR 2013!
NXITJE PRAKTIKE PËR 2013!
Asambleja Biblike274 visualizações
DY MBRETËRI - Në cilën bën pjesë ti? (Zbulesa 18)DY MBRETËRI - Në cilën bën pjesë ti? (Zbulesa 18)
DY MBRETËRI - Në cilën bën pjesë ti? (Zbulesa 18)
Asambleja Biblike430 visualizações
Gruaja qe rri mbi bishen - Zbulesa 17Gruaja qe rri mbi bishen - Zbulesa 17
Gruaja qe rri mbi bishen - Zbulesa 17
Asambleja Biblike300 visualizações
Zbulesa 11Zbulesa 11
Zbulesa 11
Asambleja Biblike304 visualizações

MBRETI I LAVDISE - Psalmi 24