O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

ODS - Brochure particulieren

86 visualizações

Publicada em

Publicada em: Marketing
 • Seja o primeiro a comentar

 • Seja a primeira pessoa a gostar disto

ODS - Brochure particulieren

 1. 1. ART 15
 2. 2. ART15 is het staalharde resultaat van jarenlange samenwerking met top architecten in Europa. Designers van wereldklasse maken tot in de finesse gebruik van onze stalen deuren voor hun iconische projecten. Nu kunnen deze elegante profielsystemen ook in priv�toepassingen hun meerwaarde bieden.
 3. 3. Ruimtelijkheid en lichtinval zijn essenti�le elementen die een woning tot leven brengen. Wanneer adembenemende ruimtes in elkaar overvloeien, kun je cocoonen zonder beperking. De sobere stalen scheidingswanden ondersteunen deze behoefte van de trendy bewoner.
 4. 4. Het robuuste staal van vroeger heeft er een chique, verfijnde versie bij. Noem het de haute design in jouw wereld van haute couture en haute cuisine. De slanke profielen zijn niet alleen een streling voor het oog maar vormen een regelrechte uitdaging voor je esthetische smaakpapillen.
 5. 5. Zoals een prachtig kleurenpallet, zo vormen de strakke profielen een krachtige mix van universeel design. Landelijk of minimalistisch, stalen deuren zijn tijdloos en laten met hun stoere uitstraling niemand onberoerd.
 6. 6. Transparantie en discretie kunnen perfect samen gaan door de akoestische eigenschappen van staal en een zeer uitgekiende deurtechniek. ART15 deuren kunnen rondom afgesloten worden door dichtingen, die toelaten dat iedereen zich bezig houdt met de essentie. Ongestoord genieten van wat je zelf het liefst doet.
 7. 7. Staal is duurzaam. In ART15 vind je de ideale verhouding van materiaalgebruik en comfort. Staal kan oneindig worden hergebruikt en is daarom een ecologisch verantwoord product. De keuze voor staal getuigt dus niet alleen van goede smaak, het is een bewuste en intelligente keuze. De esthetische benefits krijg je er gratis bij.
 8. 8. ART15 daagt uit. Architecten en designers kunnen vrij ontwerpen. Lasverbindingen zijn niet alleen oersterk, ze bieden onbeperkte vormvrijheid. En daar gaat het natuurlijk om. Mik hoger en denk ruimer. Grenzen verkennen of verleggen met een compact aanbod aan profielen. Sober, strak, industrieel, vintage of speels, cre�er de ideale ruimte met de look en feel die bij jou past.
 9. 9. Deurkruk als kers op de taart. ART15 wordt door geselecteerde partners gemaakt. Hun vakmanschap is via de homepagina bereikbaar. Deze ART15 partners gaan met jou op zoek naar de ideale toepassing voor jouw interieur. Daar krijg je ook advies op maat over akoestische isolatie, maatwerk en speciaal ontworpen deurbeslag. Jouw interieur verdient alleen topkwaliteit!
 10. 10. ART15 Straatsburgdok Noordkaai 33, 2030 Antwerpen T +32 (0)3 286 87 60 | www.art-15.com

×