O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Mein kampf - In Limba Romana

57.738 visualizações

Publicada em

Mein Kampf (în română Lupta mea) este o carte scrisă de Adolf Hitler în două volume:
Eine Abrechnung (O socoteală), publicată pe 18 iulie 1925
Die nationalsozialistische Bewegung (Mișcarea Național-Socialistă), publicată în 1926
Eine Abrechnung este alcătuită din 12, iar Die nationalsozialistische Bewegung este alcătuită din 15 capitole.
Hitler a dictat cartea când a fost ținut prizonier la Landsberg în Germania. Cartea a fost dactilografiată de Rudolf Hess.
Mein Kampf este o operă autobiografică, dar și o platformă program a nazismului, mai ales al doilea volum. Se cuprind aici unele „soluții” la problema evreiască. Mein Kampf a reprezentat și încă reprezintă pentru naziștii și neo-naziștii din al Doilea Război Mondial și azi bazele național-socialismului.

Publicada em: Educação
 • Cum poti sa condamni pe cineva pentru ce spune daca nu vezi ce spune, in scris? Daca iti spune cineva ce a inteles el este una si sa citesti singur facandu-ti o parere personala este alta...
  Eu am citit din carte si chiar daca nu am citit tot, mai frunzaresc cand am timp caci Hitler a fost un personaj complex a carui influenta a facut rau, dar fara a intelege in ce fel... raul poate fi repetat...
     Responder 
  Tem certeza que deseja  Sim  Não
  Insira sua mensagem aqui
 • Cred ca este bine sa fie citita de cei ce-si doresc acest lucru si fiecare in functie de ceea ce cunoste si de afinitati sa traga concluzia sa.Un om echilibrat pentru a combate ceva trebuie sa fie informat intai de acel lucru.Nu putem lua ca in comunism de bune tot ce se spune,sa ne insusim ceea ce se afirma,De altfel un om sanatos la cap nici nu ar accepta sa-si insusesca stereotipuri care si de o parte si de alta pot fi manipulari.
     Responder 
  Tem certeza que deseja  Sim  Não
  Insira sua mensagem aqui

×