O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Chivu

361 visualizações

Publicada em

 • Entre para ver os comentários

 • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Chivu

 1. 1. Cristian Chivu (nascut pe 26 octombrie 1980) este un fotbalist român. Este fundas la clubul sau actual Inter Milano si echipa nationala de fotbal al României, unde este un jucator foarte important. Cristian Chivu
 2. 2. Chivu si-a început cariera profesionista de fotbalist la CSM Resita în 1996, unde a ramas pâna în 1998, când a trecut la Universitatea Craiova. A fost luat în seama de celebrul club olandez Ajax si în 1999 a semnat pentru ei. La Ajax s-a dovedit un jucator valoros, devenind capitan de echipa în 2001, si a câstigat campionatul olandez în 2002. În 2003 a fost vândut pentru 21.000.000$ la clubul italian AS Roma, unde s-a stabilit si a confirmat pozitia lui internationala ca un fundas de mare calitate.A fost dorit de cluburi celebre din Europa precum Barcelona sau Real Madrid.In final a fost cedat de AS Roma la formatia italiana Internationale Milano pentru 16 milioane de euro.
 3. 3. Cristian Chivu
 4. 4. Copilaria
 5. 5. Craiova "La momentul acela se vorbea de un transfer al meu la Steaua. Aproape ca batusem palma, le promiseseram celor de la Steaua ca la 18 ani ma transfer la ei însa destinul meu a luat o alta întorsatura. La vreo doua luni dupa moartea lui, Ilie Balaci de la Universitatea Craiova, coleg si prieten cu tata, a venit la Resita si a anuntat ca îl vrea pe Chivu junior la echipa lui. La Craiova a fost una dintre cele mai frumoase perioade din viata mea. Jucam fundas stânga la o echipa din divizia A, eram apreciat, aveam ocazia sa arat ca nu sunt doar Chivu junior, ci…Cristian Chivu, fotbalist de divizia A. Nu anticipam ca dupa un an de zile o sa ajung la Amsterdam prin ceea ce se numea atunci transferul anului."
 6. 6. Chivu la Universitatea Craiova
 7. 7. Chivu la Ajax Amsterdam
 8. 8. Chivu la AS Roma
 9. 9. Internazionale Milano
 10. 10. Cariera internationala Debutul lui Chivu pentru echipa nationala a avut loc în 1999, si deja în 2000 s-a stabilit la echipa, fiind selectionat pentru Campionatul European din 2000. Pâna acum Chivu a jucat 48 meciuri pentru România, si poate fi considerat, împreuna cu Adrian Mutu, cel mai important jucator pentru echipa nationala la ora actuala.
 11. 11. Nunta lui Cristian si Adelina

×